aspidisca 02.07.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witajcie po krótkiej przerwie. Moja waga nareszcie spadła poniżej 80, na samej diecie 1200, czyli tylko 5 kg od marca.Nie jestem zadowolona z wyniku i z siebie, bo mimo silnej motywacji nie mogłam się obronić przed słodyczami. Jedyne co wyniosłam z diety to niesłodzenie napojów No i dostałam "meridię" od lekarza. Super wspomagacz. Nakręca do pracy i odstrasza od łakoci. Lody są teraz blee.., kiełbaski z grilla są blee..Popijam soczek warzywny i delektuję się nim. Przedtem by mi nie przeszedł przez gardło.I ten speed do roboty !!!Niestety skutki uboczne też są, ale to dopiero pierwszy tydzień zażywania.Jeszcze mi zostało 10 kg. I jeszcze podzielę się z Wami stronką o odchudzaniu, poleconą przez panią doktor:http://www.odchudzanie.org.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Na temat mertidi slysza;am wiele zlych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.07.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wracam do Was z powrotem , zamiast chudnąć, tyję.Ee wiem ,że za duzo jem ale nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pokutę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wracam do Was z powrotem , zamiast chudnąć, tyję.Ee wiem ,że za duzo jem ale nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pokutę. andzik, nie ma sprawy, nawet rozgrzeszenie dostaniesz ja miałam jechać na wczasy odchudzające, ale już nie muszę - teraz muszę na głodówkowe chyba jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 03.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 wracam do Was z powrotem , zamiast chudnąć, tyję.Ee wiem ,że za duzo jem ale nie mogę sobie z tym poradzić. Proszę o pokutę. andzik, nie ma sprawy, nawet rozgrzeszenie dostaniesz ja miałam jechać na wczasy odchudzające, ale już nie muszę - teraz muszę na głodówkowe chyba jechać... pwnie stresy masz i dlatego nie jesz?? A u mnie jest odwrotnie im większy stres tym więcej jem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 andzik, gdzie ja napisałam, że nie jem...? jem, podjadam, podskubuję i pochrupuję i masz rację, wszystko przez te stresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 03.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Rany... ja tez w stresie pochłaniam wszystko jak odkurzacz Ostatni tydzień był traaaaaagiczny Miałam takie stresy w pracy, ze szok i na osłodę to snicersik, to reddsik to łyżeczka nutelii...żenada Fakt, że trzymam się wagi ale ja chciałabym w końcu spaść z niej trochę a już przede wszystkim wyrzeźbic trochę figurę ...no ale na "pstryk" to się niestety nie da Pozdrawiam babeczki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Cześć babeczki! Można się zapisać na odchudzanie? Może wrócę do swojej dawnej wagi95 kg (tylko sie nie śmiejcie, trochę długi jestem.......) I do soboty da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 no to ja po cichu się przyznam że udało mi sie zrzucić 2 kg na montignacu. niewiele ale przynajmniej drgnęło.. nie chodzę głodna nie liczę kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Może wrócę do swojej dawnej wagi95 kg I do soboty da radę? do Wielkiej Soboty to pewnie da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.07.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Może wrócę do swojej dawnej wagi95 kg I do soboty da radę? do Wielkiej Soboty to pewnie da radę... Trzeba się sprężyć!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.08.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Coz tu takie pustyki?Wszystkie juz chude, czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.08.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 eno, eno - jezzzdem ja pochwalić się za bardzo nie mam czym, ale i do smutków nie ma powodu Tak sobie oscyluję w granicach 56 (przed weselem) i 58 (po weselu) A jak u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 14.08.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Schudłam:) 7kg, jeszcze mi 3 do szczęścia brakuje:) Najgorsze, że zaczynam jeść masakrycznie, caly czas muszę "ruszać buzią", co widzę to zjem:( Przeszłam na dietę SB, ale poszłam na imprezę, a tam tyyyyle pyszności. Kurcze, przeszkadza mi ten mój brak silnej woli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie 10 kg lżej od marca A mogłoby być lepiej gdybym miała więcej ruchu. Jeszcze z 7 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witajcie 10 kg lżej od marca nie wierzę żądam dowodów! GRATULUJĘ /i zazdroszczę / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 02.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Witam,dołączam się do tematu.Ja ostatnie kilka lat się odchudzam... przy wzroście 185 waże 102kg.Ostatnie dwa lata robiłem sobie w maju dietę kopenhaską i niestety na zimę wszytko wracało... więc w tym roku sobie odpuściłem i próbuje się ograniczać , zwłaszcza w słodyczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No to Grave, powinny być już efekty, skoro się ograniczasz.Mój lekarz mówi że skuteczne odchudzanie jest wtedy gdy waga spada najwyżej 1 kg na tydzień. Polecam wizytę u dietetyka oraz lekarza-bariatry, a nie diety-cud!Trzeba się wziąść na poważnie i mieć motywację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts