Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość elutek
Tak, tak to zaraźliwe.

U mnie w pracy jest 7 kobitek w ciąży a jeszcze kilka planuje tego roku. Powiem więcej kilka to nawet czeka na potwierdzenie do następnej @ --- tak się starają

no to Rok Bawoła zapowiada się interesująco :D :wink:

Monika, gratulacje :D

U mnie w czwartek potwierdzono 10 tydzień (widziałam serduszko i machającą rączkę :D ), więc jakby co to później razem wrócimy do odchudzaczek :wink:

Acro, ostatnio natknęłam się na twoją opinię na portalu ze smacznymi potrawami (chyba że ktoś ma identycznego nicka).

to nie ja :D na takie stronki to ja nie wchodzę, bo bym z kuchni w ogóle nie wyszła :roll: :lol:

Dzieczyny !!! Kropka w telewizji !! :D

Właśnie oglądam pytanie na śniadanie i nasza piękna kropka siedzi w studio 8)

A co ona tam robiła?

Opowiedz, bo ja w pracy, nie mam szans.

tez ogladalam :lol: wraz z generalem Polko opowiadala o Forcie jakimśtam :lol: w ktorym brala udzial ( chyba jutro w dwojce o 20 ,oo emisja) :D

Tak, tak - jutro w dwójce odcinek z Kropką :D Dostałam cynka 8)

Ew-ka, powiedz - pięknie wyglądała, co? 8) :D Wróżę jej karierę w telewizji 8) Ma bardzo medialną urodę :D

Sama nie wiedziałam, gdzie dać cynka to dałam tutaj :oops: Chociaż ten wątek wcale juz do kropeczki nie pasuje :roll: :lol:

Tak, tak - jutro w dwójce odcinek z Kropką :D Dostałam cynka 8)

Ew-ka, powiedz - pięknie wyglądała, co? 8) :D Wróżę jej karierę w telewizji 8) Ma bardzo medialną urodę :D

Sama nie wiedziałam, gdzie dać cynka to dałam tutaj :oops: Chociaż ten wątek wcale juz do kropeczki nie pasuje :roll: :lol:

śliczna dziewczyna :D mąż spytał sie czy mam jej nr telefonu :wink:

I ja dołączę się do szacownego grona. Rzuciłam palenie tydzień temu i już przybyło 1kg. Załamka:-((((((( Trzeba zacząć coś robić, tylko co? Biegać nie mogę bo mam staw skokowy rozwalony, słodycze kocham jak męża, nie jem dużo i na pewno nie tłusto.

A co do meritum watka :wink: po trzech tygodniach - 4,5kg mniej, brzuch prawie plaski, pierscionki lataja na palcach, spodnie spadaja :D :D :D Jeszcze do mojej wymarzonej wagi tak z 6, 7 kg zostalo do zrzucenia, ale zawzielam sie tym razem, to moze mi sie uda :)

4,5 kg po 3 tyg? Jak? Chyba nie chirurg, bo za bardzo się boję :wink: