Gość elutek 19.09.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A nie zauwazyliscie, ze jak w pracy jakas babeczka zachodzi w ciaze to zaraz z brzucholem chodzi druga? Stukus - uciekaj to miliona już nie dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 19.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Tak, tak to zaraźliwe. U mnie w pracy jest 7 kobitek w ciąży a jeszcze kilka planuje tego roku. Powiem więcej kilka to nawet czeka na potwierdzenie do następnej @ --- tak się starają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.09.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tak, tak to zaraźliwe. U mnie w pracy jest 7 kobitek w ciąży a jeszcze kilka planuje tego roku. Powiem więcej kilka to nawet czeka na potwierdzenie do następnej @ --- tak się starają no to Rok Bawoła zapowiada się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 20.09.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Monika, gratulacje U mnie w czwartek potwierdzono 10 tydzień (widziałam serduszko i machającą rączkę ), więc jakby co to później razem wrócimy do odchudzaczek Acro, ostatnio natknęłam się na twoją opinię na portalu ze smacznymi potrawami (chyba że ktoś ma identycznego nicka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.09.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziewczyny moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dziewczyny, moje gratulacje nowe pokolenie forumowiczów nam rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.09.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Monika, gratulacje U mnie w czwartek potwierdzono 10 tydzień (widziałam serduszko i machającą rączkę ), więc jakby co to później razem wrócimy do odchudzaczek Acro, ostatnio natknęłam się na twoją opinię na portalu ze smacznymi potrawami (chyba że ktoś ma identycznego nicka). to nie ja na takie stronki to ja nie wchodzę, bo bym z kuchni w ogóle nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 20.09.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 E, ja tam wchodzę i korzystam, bo przecież coś jeść trzeba i niekoniecznie zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.09.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 A nie zauwazyliscie, ze jak w pracy jakas babeczka zachodzi w ciaze to zaraz z brzucholem chodzi druga? Stukus - uciekaj Za dużo kobiet w w ciąży ........uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 21.09.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 I oby tego jak najwięcej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.09.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czego wszystkim zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.09.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzieczyny !!! Kropka w telewizji !! Właśnie oglądam pytanie na śniadanie i nasza piękna kropka siedzi w studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 26.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzieczyny !!! Kropka w telewizji !! Właśnie oglądam pytanie na śniadanie i nasza piękna kropka siedzi w studio A co ona tam robiła? Opowiedz, bo ja w pracy, nie mam szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzieczyny !!! Kropka w telewizji !! Właśnie oglądam pytanie na śniadanie i nasza piękna kropka siedzi w studio A co ona tam robiła? Opowiedz, bo ja w pracy, nie mam szans. tez ogladalam wraz z generalem Polko opowiadala o Forcie jakimśtam w ktorym brala udzial ( chyba jutro w dwojce o 20 ,oo emisja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Tak, tak - jutro w dwójce odcinek z Kropką Dostałam cynka Ew-ka, powiedz - pięknie wyglądała, co? Wróżę jej karierę w telewizji Ma bardzo medialną urodę Sama nie wiedziałam, gdzie dać cynka to dałam tutaj Chociaż ten wątek wcale juz do kropeczki nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Tak, tak - jutro w dwójce odcinek z Kropką Dostałam cynka Ew-ka, powiedz - pięknie wyglądała, co? Wróżę jej karierę w telewizji Ma bardzo medialną urodę Sama nie wiedziałam, gdzie dać cynka to dałam tutaj Chociaż ten wątek wcale juz do kropeczki nie pasuje śliczna dziewczyna mąż spytał sie czy mam jej nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dziewczyny, no ja wczoraj Kropeczke w tv ogladalam - super jej poszlo, zwlaszcza ta pajeczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.09.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A co do meritum watka po trzech tygodniach - 4,5kg mniej, brzuch prawie plaski, pierscionki lataja na palcach, spodnie spadaja Jeszcze do mojej wymarzonej wagi tak z 6, 7 kg zostalo do zrzucenia, ale zawzielam sie tym razem, to moze mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 02.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 ja wczoraj zakupialm stroj na silownie - mam zmaira wrescie zaczac - poki co nie jest dobrze jest nawet zle!! - jakies 10-15kg by sie przydalo w dol!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvetka 07.10.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 I ja dołączę się do szacownego grona. Rzuciłam palenie tydzień temu i już przybyło 1kg. Załamka:-((((((( Trzeba zacząć coś robić, tylko co? Biegać nie mogę bo mam staw skokowy rozwalony, słodycze kocham jak męża, nie jem dużo i na pewno nie tłusto. A co do meritum watka po trzech tygodniach - 4,5kg mniej, brzuch prawie plaski, pierscionki lataja na palcach, spodnie spadaja Jeszcze do mojej wymarzonej wagi tak z 6, 7 kg zostalo do zrzucenia, ale zawzielam sie tym razem, to moze mi sie uda 4,5 kg po 3 tyg? Jak? Chyba nie chirurg, bo za bardzo się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts