andzik.78 24.01.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Elutek , Ty na tej proteinowej tak schudłaś? Ja też tak chcę na dzień dzisiejszy 5,5 kg /od 8 stycznia/ dieta proteinowa wg P. Dukana najlepiej kupić jego książkę "Nie potrafię schudnąć" /19,90 zł./ do dzieła, dziewczyny, dacie radę /skoro ja dałam, a leń jestem / i nie ma w tej diecie żadnych ograniczeń ilościowych, nie trzeba głodować Mam tę książkę ale mnie nudzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jejku, no podziwiam. Chyba kupię sobie tę książkę (w końcu od czegoś trzeba zacząć ) bo moje 64 kg powoli zaczynają mnie przerażać... ważę tyle samo co ty ... a ma 159 cm wzrostu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Jejku, no podziwiam. Chyba kupię sobie tę książkę (w końcu od czegoś trzeba zacząć ) bo moje 64 kg powoli zaczynają mnie przerażać... dla facetów tak samo będzie??? czy to tylko książka-wersja dla kobiet..? To ksiazka i dla kobiet i dla mezczyzn. A na zachete powiem Ci, ze cala ta dieta zaczela sie od mezczyzny, ktory chcial schudnac i przyszedl do dra Dukana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.01.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Elutek , Ty na tej proteinowej tak schudłaś? Ja też tak chcę na dzień dzisiejszy 5,5 kg /od 8 stycznia/ dieta proteinowa wg P. Dukana najlepiej kupić jego książkę "Nie potrafię schudnąć" /19,90 zł./ do dzieła, dziewczyny, dacie radę /skoro ja dałam, a leń jestem / i nie ma w tej diecie żadnych ograniczeń ilościowych, nie trzeba głodować Mam tę książkę ale mnie nudzi.. ja też mam ta książkę .Nawet zaczełam ..wytrzymałam 1 dzien ..jak dla mnie za duzo mięsa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ten Dukan to jakis Polak czy nie? Na czym w skrócie polega patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 26.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czy ktoś stosował lek odchudzający Bio CLA z zieloną herbatą ? Jestem ciekawa czy jest skuteczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 26.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czy ktoś stosował lek odchudzający Bio CLA z zieloną herbatą ? Jestem ciekawa czy jest skuteczny ? Ja stosowalam i... wielkie NIC no moze oprocz tego ze od zielonej herbaty cera mi sie poprawila Tylko ze przyznam sie bez bicia z dietka bylo u mnie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ten Dukan to jakis Polak czy nie? Na czym w skrócie polega patent? Dukan to francuski lekarz. A patent w wielkim skrocie polega na wysokobialkowej diecie - wolno jesc o dowolnej porze, dowolne ilosci, ale tylko z okreslonych grup produktow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 26.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a czy ktoś wie...jak przytyć? bo jem i jem - nie tylko samo zdrowe żarcie, słodycze też - i nic... i nie ma śmiechu, ale cieżko mi ciuchy kupić bo mi wszystko z tyłka leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 26.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ten Dukan to jakis Polak czy nie? Na czym w skrócie polega patent? Dukan to francuski lekarz. A patent w wielkim skrocie polega na wysokobialkowej diecie - wolno jesc o dowolnej porze, dowolne ilosci, ale tylko z okreslonych grup produktow. co na przykład z tych wysokobiałkowych można jeść bez oporu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Grave:- chude mieso - wolowine, cielecine, - drob (poza kaczka i gesia),- owoce morza ( byle nie w oleju),- jajka- beztluszczowy lub niskotluszczowy nabial (mleko, jogurty, serki wiejskie, jogurty moga byc tez owocowe byle mialy 0% tluszczu),- pic duuuzo, ale w bilans plynow u Dukana wlicza sie nie tylko woda, ale i inne napoje. Bardzo wazne jest, zeby kupic ksiazke, bo w tej diecie nie tylko wazne jest, co sie je, ale w jakiej kolejnosci przeprowadzane sa poszczegolne etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.01.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ryby - wszystkie, tzn. tłuste, chude, świeże, mrożone i w puszce /te w puszce w sosie własnym, nie w oleju/ wątróbka drobiowa, cielęca lub wołowa cielęcina, wołowina, konina, królik chude wędliny i to co mbz wymieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzięki ! wygląda to nieżle nawet... a co z chlebkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 27.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Chlebka niet az do III etapu, gdzie mozna juz jesc dwie kromki pelnoziarnistego dziennie. Nie wolno tez innych weglowodanow - ani owocow, ani makaronow, ryzu, ziemniakow, ciastek, potraw macznych itp.Nie wolno tez tluszczow - oleju, masla, margaryny. Potrawy raczej sie gotuje, piecze lub smazy na patelni ledwo posmarowanej tluszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 27.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hmm... tak się zastanawiam tylko co ja bym jadł w pracy?? tak to zawsze się kanapeczki wtrąbi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A tak to by można kabanosa wziąc, albo tuńczyka puszkę w sosie własnym, albo łososia paczkę wędzonego... No i jogurty beztłuszczowe do tego. Trochę fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Natalia, zaczynasz dietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Na razie się nastawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.01.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 to po sąsiedzku nastawię się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 27.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Książkę by trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts