pattaya 10.04.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Też. I druga ręka z zadowoleniem głaszcze po brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Też. I druga ręka z zadowoleniem głaszcze po brzuchu Taaaaaa, ale bilans energetyczny chyba wtedy jest dodatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.04.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Ważne jest też aby nie pogryzać do piwa chipsów,orzeszków,paluszków itp.Tylko kiełbaski piwne surowe lub z grilla,biała kiełbasa w takimże wykonaniu.Musztarda i z pieczywa paluchy bawarskie.Czyli dieta.Żadnych świństw z paczek i puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.04.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 po świetach ważymy sie tak : http://img23.imageshack.us/img23/8860/wagaimage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.04.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja dzięki uśmieszkowi elutka w którymś tam poście stwierdziłam, że chyba czas zrzucić parę kilo które wskoczyły mnie i mężulowi po rzuceniu fajek U mnie piątka, u mężula osiem kilo na proteinowej diecie rzecz jasna I chociaż wczoraj usłyszałam, że niepotrzebnie i nie widać to czuję się lepiej ze sobą Elutek dzięki za nieświadomą mobilizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 oxa - dobra kobieto, oświeć mnie... gdzie ta "nieświadoma mobilizacja"? /pewnie znowu jakieś głupoty powypisywałam / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Oxa - brawo Elutku - a jak Tobie idzie na tej diecie? Ktory etap? Ja juz na czwartym i nie powiem, pilnowac troche sie trzeba, bo kilo, dwa ciagle na hustawce ( pojawia sie i znika ), ale poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.04.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 mbz - ja już się nie odchudzam w ścisłym tego słowa znaczeniu, owszem jem bardzo mało węglowodanów, więcej piję, ale to wszystko, wagi nie mam idealnej, ale z tą, którą mam czuję się dobrze. Do lata zleci jeszcze jakieś 2 kg /wiem, wiem, zastraszające tempo / ja po prostu doszłam do momentu, w którym uwolniłam się od tej obsesyjnej /w moim wypadku/ myśli: MUSZĘ schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 No, to super Ja tez nie doszlam do mojej superwymarzonej wagi, ale zauwazylam, ze ta dieta, a wlasciwie dr Dukan w ksiazce - pomaga zrozumiec pewne rzeczy i dzis ciesze sie waga mozliwa do utrzymania bez wiekszego wysilku Do tego przeczytalam jeszcze "Francuzki nie tyja" i bardzo mi sie filozofia autorki podoba ( to nie jest zadna dieta, raczej triki i rady dla zwyklych smiertelnikow), staram sie ja wcielac w zycie - zwlaszcza fragment o zachowaniu rownowagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 mbz - zdradź szczegóły Francuzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 19.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 gdy schudnę 5 kg dam znać Elutek ten uśmieszek po 5 kg, czyli tyle ile mi było trzeba i te Twoje 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.04.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mi jeszcze do ideału (58 kg - tyle ważyłam tylko przez rok na czwartym roku studiów) brakuje 3 kg. Ale jak dochodzę do 60 to później jest strasznie ciężko zejść niżej. Ja nie jestem na żadnej diecie. Po prostu jem mniej, nie jem pieczywa, słodyczy, nie piję słodkich napojów. Do tej pory zrzuciłam 4 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.04.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No i nadeszła chwila, kiedy już muszę się odchudzać. Tylko dlaczego przy odchudzaniu pierwsze "lecą" przednie walory, a tyły na końcu? Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Tylko dlaczego przy odchudzaniu pierwsze "lecą" przednie walory, a tyły na końcu? Też tak macie? No niestety, zawsze pierwszy kilogram spada z biustu, ale później widać już i gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 20.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Nastka, Twój brak diety to dla mnie straszna dieta uwielbiam pieczywo, kluchy itp, słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.04.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ja też uwielbiam słodycze, ale idzie wytrzymać . Obiady jem normalne, więc czasem i jakieś pieczywo się zdarzy, ale na śniadanie w domu płatki, a w pracy surówka (dziś np. z pekińskiej, ogórka, pomidora, jajka i łososia w sosie z oliwy z przyprawami)... A na obiad dziś zapiekanka z ziemniaków z jajkiem i salami (prawdziwej węgierskiej - rodzinka przyjechała na święta ) zalana śmietaną i zapieczona, więc nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.04.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ważne jest też aby nie pogryzać do piwa chipsów,orzeszków,paluszków itp. Tylko kiełbaski piwne surowe lub z grilla,biała kiełbasa w takimże wykonaniu. Musztarda i z pieczywa paluchy bawarskie. Czyli dieta. Żadnych świństw z paczek i puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Tylko dlaczego przy odchudzaniu pierwsze "lecą" przednie walory, a tyły na końcu? Też tak macie? Kochana - to polecam proteinowa Dukana. Walory polecialy mi i owszem, ale tylko troszeczke i bardzo pozno, a ze "dolne" obwody leca bardziej, to teraz wygladam jeszcze lepiej ( w sensie walory jeszcze bardziej wyeksponowane ). To samo maja moje dwie kolezanki, ktore odchudzaly sie w tym samym czasie ta dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tylko dlaczego przy odchudzaniu pierwsze "lecą" przednie walory, a tyły na końcu? Też tak macie? Kochana - to polecam proteinowa Dukana. Walory polecialy mi i owszem, ale tylko troszeczke i bardzo pozno, a ze "dolne" obwody leca bardziej, to teraz wygladam jeszcze lepiej ( w sensie walory jeszcze bardziej wyeksponowane ). To samo maja moje dwie kolezanki, ktore odchudzaly sie w tym samym czasie ta dieta. Nie chodzi o eksponowanie, bo choćby nie wiem co, to i tak je widać (E ), ale o jakość. Jakieś takie "rzadkie" sie robią, fuj Potem zwykle sie zbierają, ale z wiekiem to zbieranie coraz dłużej trwa A jak kiedyś tak zostaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 22.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Amalfi, jesli o jakosc sie Tobie rozchodzi, to wlasnie tez niespodzianka - jest nawet ... lepiej niz przed I celulit mniejszy albo prawie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts