vilemo 25.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nigdy nie pokocham... a tymczasem zaczelam jezdzic do pracy rowerem. odleglosc sluszna - 9km - efektow oprocz leszgo samopoczucia - brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 vilemo zawsze coś jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 25.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 amazonka zawsze masz wyjście - pokochaj swoje ciałko nie każda ma wymiary anorektyczki ale ja mam jakieś 20 nadwagi chociaż dychę bym chciała zgubić (najchętniej w cyckach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 25.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 vilemo zawsze coś jest taaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 satinka ja 15, w cyckach tez by się przydało vilemo głowa do góry może założymy klub miłe Panie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 26.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nigdy nie pokocham... a tymczasem zaczelam jezdzic do pracy rowerem. odleglosc sluszna - 9km - efektow oprocz leszgo samopoczucia - brak u mnie skutek prawie ten sam - kicha Waga w miejscu a w obwodzie więcej - szczególnie nogi - podobno przybranie masy mięsniowej Wolę dietę. Już od wczoraj mam 1,5 kg mniej , ale to chyba odwodnienie A w cyckach to ja bym sobie dorzuciła najchętniej z tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ryska wez sobie moje cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.05.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie będę sknerą i też dodam ze swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 26.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie będę sknerą i też dodam ze swoich ja ciutke tez dorzuce, ale jakby ktos marzyl o kraglych boczkach to oddam dwa w calej okazalosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 amazonka działaj ja mam bardzo słaba silna wole bylam u dietetyka wydalam 180 zł a przez 2 miesiace schudłam 3 kilo podłamało mnie troche chodziłam na areobik ale teraz nie mam z kim szkodnika zostawiać i dupa u mnie największym problemm jest to ze ja sama nie mieszkam. wiec gotuje dla siebie rodziców i meza i dziecka. czasami 3 obiady wychodzą wiec dla mnie nie chce mi sie gotowac osobno. gjuba dynia nie ma motywacji Ja tez gotuję dla całej rodziny ale zaczęłam się odchudzać Stosowałam dietę proteinową. Ważyłam 65 a teraz 56,5 ważę. Zaczęłam w Wielkim Poście. Teraz zmieniłam nawyki żywieniowe i jest ok.A zeby było smieszniej to zaczęłam pracować w ..barze..ale nie ulegam pokusom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dziś czwarty dzien na protalu..Daję radę ale szpinak za mna chodzi.. andzik - a na jak długo zaplanowałaś I fazę? 7 dni... owoce morza bokiem mi wychodzą.. ryby tez..najbardziej zasmakowala mi jajecznica z krewetkami...i duzo szczypiorku. Niby się odchudzam a nie wierzę, że schudnę.Marzy mi się rozmiar 38 Jeszcze wlosy muszę przedluzyc.Moze dla Was jest to śmieszne ale dla mnie powazna sprawa.Bylam u fryzjera i za krotko mnie sciela.Patrzec na siebie nie mogę. Elutek moze sie spotkamy w końcu? Tak schodzi to spotkanie.. hheh teraz się z tego wpisu śmieję..Mam rozmiar 38 i jest super. I Elutek czas się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Brawo Andzik A nie mowilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 andzik.78 słówko o tej diecie proteinowej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.05.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Satinkaa - o tej diecie juz bylo troche dyskusji pare stronek temu. Polecam kupno ksiazki "Nie potrafie schudnac" P. Dukana (kosztuje ok. 15-20zl) - tam sa wszystkie zasady - wlasciwie to taka "Biblia" tej diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 26.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no i jeszcze forum: http://www.proteinowa.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 kochane ale ja jestem nowa nie zaglądałam wstecz już zaglądnęłam na to forum no i wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.05.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 amazonka22 , satinkaa - Dzięki . http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg Czasem myślę sobie że fajnie by było z tym "przekazywaniem" Dzisiaj waga już tylko 0,5 kg mniej. Rzucam się na truskawki (oczywiście z jogurtem 0%) i kalarepe. (jak ja nie cierpie warzyw ! ) andzik.78 łał, gratulacje !! Hmmm też bym tak chciała 38....... Zaraz lece czytać tą proteinową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hheh teraz się z tego wpisu śmieję..Mam rozmiar 38 i jest super. I Elutek czas się spotkać. andzik, przede wszystkim gratuluję cieszę się, że dałaś radę ja wrzuciłam trochę na luz i mój rozmiar to 42, więc spotkanie tych dwóch rozmiarów na pewno odbiłoby się na moim samopoczuciu /muszę się jakoś zmobilizować / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.05.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 hheh teraz się z tego wpisu śmieję..Mam rozmiar 38 i jest super. I Elutek czas się spotkać. andzik, przede wszystkim gratuluję cieszę się, że dałaś radę ja wrzuciłam trochę na luz i mój rozmiar to 42, więc spotkanie tych dwóch rozmiarów na pewno odbiłoby się na moim samopoczuciu /muszę się jakoś zmobilizować / Nie żartuj tak..Ja teraz nie przykładam sie tak do tej diety a i tak chudnę. Pewnie dlatego,że w pracy dużo chodzę. A myślałaś o wyjeździe na zlot? Może w tym roku dało by radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 27.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Moje spostrzezenia co do tej diety. Po pierwsze i najważniejsze: NIE CHODZIŁAM GŁODNA! Najgorsze były pierwsze dni (jak tak bez chleba i klusek..) ale sie udało. A jak zobaczyłam pierwsze efekty to już motywacja byla żeby nie podjadać, chociaż i tak czasami coś skubnęłam no nie oszukujmy się... Było mi łatwiej bo siostra do mnie dołączyła a reszta rodziny nas wspierała. Teraz zmieniłam nawyki żywieniowe - a chyba o to w tej diecie chodzi. No i piję dużo wody. Podstawą sa teraz u mnie warzywa: pomidor sałata lodowa,ogórki oraz jajka , jogurt, wędliny drobiowe. Zawsze to mam w lodówce i jak mnie najdzie to robię michę sałaty . Jestem po tym najedzona.Naprawdę ta dieta działa Dziękuję Wszystkim za gratulacje. Jak mnie sie udało to Wam też, zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts