coffee82 01.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To i ja sie dołączę do odchudzającego sie grona Chcialabym tak z 5 kg zrzucić...bo teraz zaczynam sie sama ze soba zle czuć. Jakiejs nadwagi wielkiej nie mam ale jakoś sie sobie za okrągła wydaję i widzę ze cos trzeba z tym zacząc robić. Przestalam jesc biale pieczywo, staram sie nie jesc slodyczy (czasami sie niestety skuszę) i kupilam orbitreka do ćwiczen w domu (bo ze względu na pracę nie mam jak chodzic na aerobik..) zobaczymy co z tego wyjdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 coffee no to startujemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.06.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 coffee no to startujemy razem mogłybyście zdjęcia wkleić - dla porównania, jak było przed, a jak po... my, stare odchudzaczki tak robiłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 elutek tylko że ja póki co jestem tępakiem do wklejania, już próbowałam i nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 01.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 coffee no to startujemy razem mogłybyście zdjęcia wkleić - dla porównania, jak było przed, a jak po... my, stare odchudzaczki tak robiłyśmy taa , ja nie widziałam Twoich. Niebawem wkleję swoje . Psychicznie jestem na to gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 01.06.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nauka wklejania postępuje więc na pewno wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 02.06.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cześć Dziewczyny Cześć Chłopaki... a ja znalazłam super dietę i muszę ja tu wkleić... Ja nia żyję i stosuje bo tylko na nia mi sił starcza: WYEMANCYPOWANA DIETA POSTMODERNISTYCZNA: 1. Jesli cos zjesz, a nikt tego nie widzial, to te kalorie sa niewidoczne i nie licza sie. 2. Tabliczka czekolady popita cola light popada w tzw. konflikt kaloryczny - traci co najmniej 80% swoich pierwotnych kalorii. 3. Gdy jesz w towarzystwie licza sie tylko te kalorie, ktorych zjadlas wiecej niz inni. 4. Jedzenie lecznicze nigdy nie jest kaloryczne (np. czekolada na depresje, czerwone wino na serduszko, koniak na potencje, etc.). 5. Dbaj o sute posilki dla twej rodziny i przyjaciol - im grubsze Twoje otoczenie, tym ty wydajesz sie chudsza. 6. Picie i jedzenie przed telewizorem sie nie liczy, bo to nie klasyczny posilek, tylko czesc rozrywki. 7. Dania z lodowki nie maja kalorii, bo - jak wiadomo - w lodowce jest zimno, a kaloria to jednostka ciepla. 8. Zalecam spozywanie posilkow na duzych plaskich talerzach - kalorie szybciej z nich paruja. 9. Produkty spozywcze o tym samym kolorze maja tyle samo kalorii (np. pomidory i dzem truskawkowy, pieczarki i biala czekolada, krwawa Mary i rzodkiewki). ... wiec smacznego ;o) jak sie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 st_elle wspaniała ale uzupełnię ją podpunktem : 6.a. oraz przed komputerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Znowu wracam do tego watku po 4 latach jeszcze grubsza niz byłam wtedy. ZDECYDOWANIE muszę. Spodnie mnie cisna. Spódnice mnie cisną. Sweterki mnie cisną. Bardzo bym chciała zjeść torcik czekoladowy. Właściwie jest to jedyne o czym myslę całymi dniami. W dodatku prawie codziennie je zjadam, bo przynoszą nam do pracy wdzieczni klienci. Dzisiaj byłam dzielna i wcale nie jest mi z tym dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Znowu wracam do tego watku po 4 latach jeszcze grubsza niz byłam wtedy. ZDECYDOWANIE muszę. Spodnie mnie cisna. Spódnice mnie cisną. Sweterki mnie cisną. Bardzo bym chciała zjeść torcik czekoladowy. Właściwie jest to jedyne o czym myslę całymi dniami. W dodatku prawie codziennie je zjadam, bo przynoszą nam do pracy wdzieczni klienci. Dzisiaj byłam dzielna i wcale nie jest mi z tym dobrze! ja codziennie zasypiam z myślą od jutra ale nic z tego nie wychodzi np teraz pije kawe z mlekiem i cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja codziennie zasypiam z myślą od jutra Ja wiele lat zasypialam z taka mysla i czulam sie wtedy fatalnie, ciagle mialam wyrzuty, ze mialam zamiar wieczorem, iz od jutra zaczne sie odchudzac, a tu znowu nie wyszlo. Teraz troche zmienily mi sie priorytety w zyciu i juz nie zasypiam z taka mysla od ponad roku i jest mi tak dobrze, nie mam wyrzytow, nie martwie sie, ze np jutro w pracy sa imieniny i bedzie ciasto, a ja mialam sie odchudzac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a może nie będziemy się odchudzać ? w końcu nigdy za wiele kochanego ciałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.06.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a może nie będziemy się odchudzać ? w końcu nigdy za wiele kochanego ciałka Jestem na tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 magpie101 te wszystkie pulchności no i biuścik których wieszaki nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.06.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 magpie101 te wszystkie pulchności no i biuścik których wieszaki nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 amazonka22 no co? przy chudnięciu pierwsze traci się biust potem długo długo długo NIC i dopiero jest szansa na biodra, brzuszek itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 amazonka22 no co? przy chudnięciu pierwsze traci się biust potem długo długo długo NIC i dopiero jest szansa na biodra, brzuszek itd moglo by spasc mi z cycków brzycha ramion ud łydek podwójen brody ja jestem kuszona dieta pana dukana na kilka koleżanek działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.06.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 lekko mogę stracić 10 kg (teraz 89) a jaka to dieta? ta proteinowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Witam Wszystkich,od dłuższego czasu czytam ten wątek, ale dzisiaj dołączam (właśnie zjadłam potężny pucharek lodów). Moja kuzynka w ciągu 1,5 m-ca schudła na proteinowej diecie 11kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dieta Dukana to dieta proteinowa. Bardzo skuteczna, ale trzeba jej bardzo przestrzegac - najlepiej kupic ksiazke - trzeba wiedziec, ze zmienia sie nawyki do konca zycia. Aha, i przy tej diecie biust leci na koncu i to raczej malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts