AmberWind 04.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 AmberWind - z taką wiedzą to podejrzewam, że nigdy nie miałaś problemów z nadwagą Gdyby wiedza determinowala oczekiwana wage, to byloby idealnie Znam osoby, ktore "z glowy" cytuja cale tabele kaloryczne, bedac jednoczesnie na przewleklej i nieskutecznej diecie Osobiscie kalorii nie licze, w domu stosujemy kuchnie srodziemnomorska. Do tego to co uwielbiamy najbardziej, czyli intensywny trening od 6.30 rano, potem prysznic i do pracy st_ella, a radosc czerpana z czegos innego niz jedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.06.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Znam osoby, ktore "z glowy" cytuja cale tabele kaloryczne, To ja! intensywny trening od 6.30 rano, potem prysznic i do pracy ja chodze spac okolo 1 w nocy i o tej porze raczej bym nie wstala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.06.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a może by tak zastosować odchudzanie sugestią we śnie ? Rano wstaję pięknie smukła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.06.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja chodze spac okolo 1 w nocy i o tej porze raczej bym nie wstala . przyznam, ze tez nie mam komfortu wczesnego chodzenia spac i niestety zasypiam grubo po polnocy a czasami nawet ok. 3.00 Prowadzenie wlasnej firmy pozwala mi jednak czesto ok. 14.00 15.00 uciac sobie godzinke zdrowej drzemki satinka, kazdy sposob dobry, aby tylko byl skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.06.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jesli ktoras chce to ja mam ta ksiązke na kompie ale to jest skan moge przeslac kiepska jakos dlatego zamówiłam książke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 04.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 jestem miałam awarie serwera i nie było neta amazonka22 bardzo zła ? ja to jestem nocny marek całe życie, najlepiej zawsze wszystko robi mi się w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 05.06.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 amazonka22 bardzo zła ? da sie przeczytac ja to jestem nocny marek całe życie, najlepiej zawsze wszystko robi mi się w nocy http://img514.imageshack.us/img514/7246/naughty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przychodzi kobieta do apteki: - Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie? - Tak. Plastry. - A gdzie się je przykleja? - Na pysk. Muszę sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 05.06.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Przychodzi kobieta do apteki: - Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie? - Tak. Plastry. - A gdzie się je przykleja? - Na pysk. Muszę sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam proszę o adres tej apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Amalfi - cudny kawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.06.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 cały czas czekam na adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 06.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 sa warzywa w drugiej fazie. .... no tak, ale jak do niej dociągnąć nie tak trudno, bo I etap trwa w zaleznosci od tego, ile chce sie schudnac: do 5kg - 1 dzien do 10kg - 2 dni do 20kg - 3 dni powyzej - od 7 do max 10 dni poza tym nawet w dniach bialkowych mozna jesc szczypiorek, cebulke, korniszony i kiszone ogrki po całym dniu spędzonym na korniszonach, kiszonych ogórkach i szczypiorku stwierdzam, że moje wielkie biodra i pulchne udka są akurat możliwe ze nadmiar protein [cokolwiek to jest] odebrał mi rozum albo resztki dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 po całym dniu spędzonym na korniszonach, kiszonych ogórkach i szczypiorku stwierdzam, że moje wielkie biodra i pulchne udka są akurat możliwe ze nadmiar protein [cokolwiek to jest] odebrał mi rozum albo resztki dobrego smaku a może wzrok? po jednym tylko dniu aż takie zadowolenie z diety to cud chyba albo miałaś do zrzucenia kilkanaście gramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 smutna lidka tak błyskawicznie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mbz - zdradź szczegóły Francuzek Oxa - w duzym skrocie - male porcje, jesc sezonowo warzywa i owoce, pic duzo wody, delektowac sie winem, spacerowac i czasem zjesc jakis smakolyk. Najwazniejsze to jesc w takim jakby cyklu tygodniowym - tzn. ze jak np. we wtorek zjesz cos mocno tuczacego, to nie miej wyrzutow sumienia, tylko przez nastepne dwa dni uwazaj na to, co jesz. Wazne tez jest i to wielokrotnie podkreslane ( i bardzo rozwiniete w drugiej czesci, ktora wlasnie czytam - "Francuzki na kazdy sezon") jedzenie sezonowo warzyw i owocow, kupowanie ich w danym sezonie na targu ( a nie w supermarkecie, gdzie sa dostepne przez caly rok, ale nasfaszerowane chemia). Jest tez zasada 50% - czyli np. zeby uniknac niepotrzebnego napychania sie, bo mozg nie zdazyl jeszcze wyslac sygnalu - zjesc najpierw powoli 50% tego, co na talerzu, jesli potem jest sie glodnym zjesc 50% tego, co zostalo, i tak dalej. Mozna ja tez wykorzystac do stopniowej rezygnacji z rzeczy tuczacych i niezdrowych. Aha, Francuzki nie jedza deserow i ciast w naszym rozumieniu - one na deser jedza sery lub owoce. Co do ruchu, to tu akurat autorka jest zdania, ze nie trzeba sie katowac silownia, jesli ktos nie lubi, wystarczy 30 min. spaceru dziennie, no i rezygnacja z windy, bo najwazniejsze jest jedzenie odpowiednie i poczucie rownowagi. Co do przyjemnosci to sa nimi czekolada i czerwone wino. Czekolada jak najbardziej prawdziwa ( czyli z zawartoscia prawdziwego kakao i to najlepiej duza), no a wino - kieliszek, dwa do posilku. Uff, ale sie napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 witam a może ktoś napisze jak szybko po operacji tarczycy (cała usunięta zażywam hormon) wrócił do swojej wagi i jaką dietę stosował. Miałam niedoczynność i przytyłam 20 kg, w pół roku po operacji samoistnie "poszło" 10 kg, obecnie mam ok 12 kg do stracenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 witam a może ktoś napisze jak szybko po operacji tarczycy (cała usunięta zażywam hormon) wrócił do swojej wagi i jaką dietę stosował. Miałam niedoczynność i przytyłam 20 kg, w pół roku po operacji samoistnie "poszło" 10 kg, obecnie mam ok 12 kg do stracenia Hmmm ... takich rad lepiej nie szukac tutaj na Forum tylko udac sie do lekarza prowadzacego, a potem dietetyka ... I najwazniejsze aby zapomniec o slowie "szybko" ... Szybko to znaczy nie do konca w sposob trwaly, zdrowy i takie szybkie chudniecie jest napewno niepotrzebnym szokiem dla organizmu ... A 12 kg, to nie dramat ... wrecz taki lajcik na 7 - 8 miesiecy Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 AmberWind dziękuje za odpowiedź. Nie szukam porady ale być może jest ktoś kto znalazł się w takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 09.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ja z pomocą dietetyka w 3 miesiące schudłam 2 kilo wydałam 400 zł na wizyty chodziłam na basen i na areo dwa razy w tygodniu i co? załamałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts