Afrodyta 11.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Jerzysio to gratki A teraz gadaj co za dieta, bo może się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Amber a ty to jakiś dietetyk jesteś, tak kaloriami od razu rzucać? eeeeeeeee... nieeeee ... ale mam taki nawyk, ze cokolwiek kupuje to pierwsza rzecz jaka sprawdzam to termin przydatnosci, a druga wartosci odzywcze. Jesli ta Gratka, to juz taki nalog, to zdrowiej ja zamienic na zwykly koktajl, ktory zrobisz w domu Mniej kalorii, wiesz co jesz i na pewno bedzie lepsiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Taaa, ale blendera brak do takich koktajli Nie ma to jak zsiadłe mleko od krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nie ma to jak zsiadłe mleko od krowy stanowczo za tluste no chyba, ze to od takiej krowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Taki aerobik to i mnie by się przydał ale wole pływanie i siatkówkę plażową. Serducho nie te, a skakanie dla samego skakania to żadna przyjemność Gratek nie było w 2-ch sklepach i od piątku jestem na odwyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 podobno najlepiej odchudza sex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Jeden to rozumiem, ale dwa to już przesada Nawet jak na nasze możliwości A ćwiczenia zwane sexem to na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 http://img269.imageshack.us/img269/5889/gratkaplcmykgradient.jpg dobra Gratka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Idę spalić tą jadalną na plażówkę, bo pogoda aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 podobno najlepiej odchudza sex ekhmmm ... to czesc z nas chyba by znikla, czesc bylaby chuda jak wykalaczki, a te z nadmiarem tu i owdzie ... no coz ... tylko do Starowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 chyba raczej Pani Wisłocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 13.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Elutek, dobrze, ze jakaś znajoma dusza się w wewątku pojawiła, bo się normalnie pisać lękałam Gdzie te czasy, kiedy kropka się goframi objadała Tera to wszystkie odchudzaczki takie oczytane i świetnie zorganizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 chyba raczej Pani Wisłocka zmarlym dajmy raczej spokoj ... bo raczej nikogo juz nie zdiagnozuja, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Elutek, dobrze, ze jakaś znajoma dusza się w wewątku pojawiła, bo się normalnie pisać lękałam Gdzie te czasy, kiedy kropka się goframi objadała Tera to wszystkie odchudzaczki takie oczytane i świetnie zorganizowane Cześc! Jakbym była oczytana, to bym się nie uzależniła A zorganizowana jestem w stopniu....hmm...prawie zerowym Znowu wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 AmberWind PostWysłany: Pon, 13 Lipiec 2009 20:34 Temat postu: satinkaa napisał: chyba raczej Pani Wisłocka zmarlym dajmy raczej spokoj ... bo raczej nikogo juz nie zdiagnozuja, nie nie chodzi o diagnozę tylko o poczytanie książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.07.2009 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Gratek nie było w 2-ch sklepach ciekawe dlaczego... Elutek, dobrze, ze jakaś znajoma dusza się w wewątku pojawiła, bo się normalnie pisać lękałam Gdzie te czasy, kiedy kropka się goframi objadała Tera to wszystkie odchudzaczki takie oczytane i świetnie zorganizowane Lucia zapytam z nadzieją czyżbyś znowu była gruba? a Kropka nie tak dawno obiecała nowe zdjęcia /z goframi / i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 14.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Elutek, jestem, jestem. Może nie bardzo gruba, ale zdecydowanie zbyt apetycznie zaaokrąglona. Zgubiłam kilogramy po urodzeniu Mikrusa, ale jak się dziecię odstawiło od cycka, to żem jakoś obrosła . I nie byłoby mi z tym jakoś bardzo źle, ale albo schudnę, albo całą szafę mam do wymiany, a tego budżet może nie wytrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.07.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Lucia jak apetycznie to się nie martw, gorzej z szafą w takiej samej sytuacji jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P_eggy 14.07.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 podobno najlepiej odchudza sex Taaaaaa . Od tego to dopiero „spuchnąć” można. Ha Pierwszy raz (odkąd pamiętam) nie muszę się odchudzać na lato Super, nie ma to jak zaciążyć Za rok to na bank będę się odchudzać... abym tylko nie przytyła ze 30 kg (o jejciu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts