Gość elutek 05.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wszystkie już odchudzone? Szkoda, bo sama z tuszą zostałam . ja mam jeszcze półtuszę... jakiś czas temu postanowiłam, że już więcej się nie odchudzam... szkoda życia no i od tego czasu nic nie przytyłam, ani nic nie schudłam, a ile stresów mniej karolcia - siedzę i patrzę na Twój avatar, różne myśli przychodzą mi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 05.10.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ciekawe jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 05.10.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Arko, serdeczne gratulacje!!! Trochę mnie Twój suwaczek zmylił, bo już strasznie dawno na forum nie byłam, ale zajrzałam do Twojego dziennika i wszystko się wyjaśniło:). Fantastycznie wyglądasz! Elutek, toż wiesz, jak jest - nie będziemy się tu nawzajem z kilogramów rozliczać, ale wewątek reaktywować, bo: primo - spadł na drugą stronę, secundo - nudno w nim, jak w rodzinnym grobowcu (a nie tak onegdaj bywało ; jeszcze pamiętam jak Kropka wcinała gofry i chińskie zupki ). A przy okazji nie przytyć to sztuka, mnie się nie udało. Karolcia, Aniu, witajcie. To dzisiaj wciągnę resztkę strucli, żeby mnie jutro nie korciło, a od jutra zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 mam mam sporo do stracenia i przyznaję się bez bicia, że właśnie zgłosiłam się do Instytutu - jest taki w Krakowie, skutki są wyśmienite (widać po znajomych). jednak ponieważ przez Fundusz to muszę poczekać w kolejce. Od niedawna można na Fundusz. I najważniejsze NIE MA EFEKTU JOJO naturalnie jeśli się przestrzega podanych zasad ps. będę zdawać relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam Panie na wadze! Ja mam również problem z nadwagą! Najpierw ciąża - w 5 m-cy 22 kg, potem depresja i kolejne 10 w górę! Jak przekroczyłam 90 to się opamiętałam i zaczęłam walczyć, ale te wszystkie diety i ćwiczenia doprowadzały mnie do szału! Kiedyś udało mi się w 3 m-ce zgubić 18 kg (potworny stres i zabójczy wysiłek) powrót do normalnego życia i waga znowu przekroczyła 90. I dałam sobie na luz, podeszłam do tego podobnie jak elutek jakiś czas temu postanowiłam, że już więcej się nie odchudzam... szkoda życia no i od tego czasu nic nie przytyłam, ani nic nie schudłam, a ile stresów mniej Mam dwie młodsze siostry, obie chude szczapy! Czasami się śmieję, że wszystkie psy na ulicy się za nimi oglądają - takie worki na kości... Ale w głębi duszy im zazdroszczę, niestety! Ubierają się w te cudowne fatałaszki, poruszają się z gracją, i mają powodzenie u facetów! A ja ? Od 9 lat ten sam mąż, który mówi - kochanego ciała nigdy za wiele! Tylko jakoś tak woli czas na rybach spędzać, lub przed TV! Dziewczyny pomóżcie! Zastanawiałam się nad Meridią, ale lekarz nie chce mi ich przepisać - ze względu na serce. Na aerobik i siłownię + l karnitynę z znajomą chodziłam, przez rok regularnie - efekty mizerne! Zmienił mi się system pracy na trzyzmianowy + dojazdy i jakoś tak nie mam czasu na sport MŻ czy też ŻP mąż czasami się śmieje, że gdybym jadła tyle co moje siostry, to ja bym dopiero wyglądała - no miłe to nie jest! Metabolizm totalnie mi zwolnił chyba, a tłuszcz i kalorie to mój organizm absorbuje chyba podczas przechodzenia obok półek w markecie! Jak podkręcić metabolizm - magnez, wit B i C, spacerki! Co mi jeszcze możecie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Boratom, ja kiedyś brałam meridię, efekt był niesamowity ale na bardzo krótko. A efekt jojo , 10 kg do przodu przed zażywaniem tabletek. Jeszcze opakowanie mam , ale już nie wezmę. Jak masz problemy z sercem czy krążeniem to zapomnij o meridii, przyspiesza tętno, czasami czułam kilkusekundowe kołatanie serca. Ale moja ciotka brała meridię i jest zadowolona. U mnie w pracy stosują dietę Dukana i efekty są zauważalne.Ja ciągle zaczynam od następnego tygodnia, i w połowie poniedziałku się poddaję.To co mam zacząć od jutra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 to ja przyjmę chętnie 10 kg tłuszczyku serio i bardzo chętnie spadłam już poniżej 50 żadne g... ne zdrowe odżywianie nie pomaga ani argumenty że małe jest piękne tak mam i wcale mnie to nie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Boratom - Meridie odradzam. Sprobuj poczytac troche o diecie Dukana, bylo o tym troche nawet w tym watku, pare stron wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.10.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 W temacie odchudzania i zdrowego zywienia znalazlem cos takiego. http://www.instytuteligo.pl No niestety tylko dla mieszkancow 3-miasta i okolic, ale jak ktos ma ochote..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja na razie ograniczę się do diety Matki Karmiacej (tzn głownym wykluczeniem są mocno smażone, ciężkostrawne potrawy i słodycze) i delikatnych cwiczeń + spacerki - jako, ze jestem po cc to o brzuszkach i podskokach na razie mogę pomarzyć - poczekam jeszcze ze 2 tygodnie Do zrzucenia będzie jakieś 10 kg z hakiem Zobaczymy co z tego wyjdzie - na razie waga powoli idzie w dół, zobaczymy kiedy stanie i będzie potrzebowała mocniejszego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 06.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 arco, widziałam Twoją fotkę i nie widać, żebyś miała cokolwiek za dużo a córcię masz prześliczną, taki słodki aniołeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzięki za wsparcie! http://www.instytuteligo.pl No niestety tylko dla mieszkancow 3-miasta i okolic, ale jak ktos ma ochote..... Do trójmiasta nie mam daleko ( ok 37 km), jednak ich oferta do mnie nie przemawia! Staram się odżywiać racjonalnie, czasu po pracy i wykonaniu obowiązków w domu wystarcza mi na dłuższy spacer bądź przejażdżkę rowerem (wstaję codziennie o 4 rano, wracam do domu ok 17 - 18). Kiedyś chciałam skorzystać z oferty http://www.swissmed.pl/index.php?menuGlowne=2&linkGlowny=7&podlink=0&page=chirurgiczneleczenieotylosci.php Jednak jeszcze się nie kwalifikuję do chirurgicznego leczenia! Dużo mi nie brakuje wg wyliczeń BMI! O Meridi powiedziała mi koleżanka w pracy. Nigdy nie byłam zwolenniczką tego rodzaju metod, jednak jeśli wszystko inne zawodzi sięga się po ostateczność! Lekarz mi odradza Meridię, ze względu na serducho. Podobno powoduje ona również stany lękowe - a przy moim stanie nerwów nie jest to wskazane. Stosując metody naturalne nie udaje mi się schudnąć. Zakupiłam sobie karnet na rolki - drenaż limfatyczny pomoże pozbyć się złogów toksyn zgromadzonych w organizmie, pierwszy krok do odchudzania! Wykorzystałam cały - czy czułam się lepiej - tak! Nie byłam już tak opuchnięta, przestały dolegać mi bóle nóg! Czy schudłam - nie! Na wadze ani grama w dół, centymetr też nic nie chciał mniej pokazać! Znalazłam również w internecie przepis na detoksykację w celu ogólnego poprawienia samopoczucia - pomyślałam, że rozpocznę od tego kolejne zmagania z nadwagą. Podziałało - zniknęło uczucie pełności, ciężkości, zmęczenia - ale jak dla mnie stanowczo zbyt krótko! Dałam się naciągnąć telewizyjnym specom od marketingu na platformę wibracyjną - nie chudnę, ale dobrze się czuję po treningach. Nie bolą mnie stawy i nogi, nie puchnę tak jak kiedyś! Teraz poszukuję sposobu na przyspieszenie metabolizmu - może tutaj tkwi przyczyna braku efektu - po tylu dietach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 moja nadwaga jest "wynikiem" tarczycy, ale mam nadzieję, że przy pomocy specjalistów drgnie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 arco, widziałam Twoją fotkę i nie widać, żebyś miała cokolwiek za dużo Taaak - twarz i cycki mogą zostać A do zrzucenia jakieś 10 kg Żebym była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.10.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 niestety najpierw lecą cycki i długo długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja ogladam zawsze sobie strone vitalia.pl , zabieram sie za diety juz ponad rok, od kiedy przestalam karmic.rezultat marny.latem zrzuce zima przytyje. musze na swieta sobie sprawic jakis rowerek stacjonarny.po pracy nie chce mi sie cwiczyc a wiem ze oprocz diety aktywnosc fizyczna niezbedna. u mnie tez 10 kg do zrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.10.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 też mam 10 - 12 kg nadmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 07.10.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 też mam 10 - 12 kg nadmiaru A jak liczyć nadmiar ? Od górnej granicy określonej w BMI czy od momentu kiedy patrząc na siebie tracę dobre samopoczucie ? Prawidłowe BMI w (18-25) w moim przypadku to aż 20 kg tolerancji. I górna granica normy to już zdecydowanie zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziewczyny, z uwagi na ogromna rozpietosc wielu dietetykow odchodzi od wskaznika BMI, na rzecz wskaznika zawartosci tluszczu w organizmie z opcja segmentacji. Pomyslcie: dla mnie prawidlowa waga wg BMI zawiera sie w wartosciach 55 - 72 kg To tak jakbym rownie prawidlowo mogla nosic rozmiar 34/36 jak i 42/44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.10.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 wg tego wskaźnika to ja przy wzroście 170 powinnam ważyć 62 kg absurd, istny szkielet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts