pattaya 04.03.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 "Oczywiście"-odpowiedział, jednym ruchem ręki otwierając wysokokaloryczne ,pieniące się piwo.-"Będę Cię szukał Wojty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A wiecie moze o ktorej to sie zacznie - o 14 czy 15??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 06.03.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 Ja już prawie nie muszę, bo zeszłam do 56 odzyskując przy tym wystające żebra i kości biodrowe i płaski brzuch, i co z tego? Nic. Życie wciąż tak samo durne i raczej bez sensu. Gdyby jednek komuś na schunięciu zależało, to polecam dużo pracy (12 h dziennie przez 6 dni w tygodniu to mało) i trochę zmartwień ( ale koniecznie takich, co się o nich dużo myśli) - wtedy się o jedzeniu całkiem zapomni no i schudnie. Najlepsza by była jakaś mała obsesja, tylko skąd ją wziąć? W każdym razie należy sie mocno na czymś skupić (byle nie na jedzeniu ) i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 06.03.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 gorzej jak na depresje reaguje się jedzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 06.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 gorzej jak na depresje reaguje się jedzeniem... wtedy to jeszcze jest taka mała depre, faza początkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Kochane! Kochani! jakis czas mnie nie bylo w tym wątku, poniewaz...juz nei musze sie odchudzac i wrocilam do moich normalnych rozmairow 36/38 i to bardzo szybko. Przede wszytski zadzialalo u mnie samo postanowienie ze musze schdnac, adalej jakos poszlo, troche stresu-ktory dziala na mnie wybitnie odchudzajaco, rezygnacja z bialego pieczywa i zasada -ŻM i pomoglo bardzo szybko. Juz w styczniu wrocilam do rozmiaru 40, teraz mam jzu swoje upragnione gabaryty, czyliw sumie od konca listopada do poczatku lutego zjechalam 10-12 kilo. Juz sie nei odchudzam , ale powyzsze zasady stosuje nadal, tak ejst poprostu zdrowiej. Pozdrawiam wszytskich i życzę sukcesów ! H. Oj Honorato, jak ja Ci zazdroszczę Przytyło mi się i balansuję między 40/42 a chciałabym - jak kiedyś- 38. Tyle kreacji w tym rozmiarze w szafie wisi, ale u mnie żadne mocne postanowienie poprawy nie działa. Na widok słodyczy oprzeć się nie mogę. Czy wyrzeczenie się białego chleba i zasada ŻP naprawdę wystarczy? A co z kolacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 10.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 anSi ja myśle ze pomoze..a z radą dietetyczki kolacje jeść najpóżniej 3 godz. przed snem i ma byc to najmniej obfity posiłek .. typua; 1/2 opakowania serka twarogowego ziarnistego, 1/2 bułki grahamki, papryka czerwona i herbata gorzk albo płatki kukurydziane z jogurtem 0%, itp. od tygodnia stosuje sie do zaleceń Pani dietetyk i schudłam 3 kg, dla jednych mało dla drugich dużo.. ważne aby urozmaicać sobie diete i nie jesć tych samych rzeczy bo mozna sie szybko zniechecić... zobacxzymy jak mi dalej pójdzie.. na razie mam rozmiar 42-44..a zawsze nosiłam 38-40..wiec jakieś 10 kg musze zrzucić.. mam nadzieję, ze do maja już ich nie bedzie i co najwazniejsze już nie powrócą!!!! ( a ten etap bedzie chyba najtrudniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 anick napisz więcej o zaleceniach Twojej pani dietetyczki. Czy wszystkie produkty możesz spożywać, czy też jest jakaś "czarna lista"? Ile posiłków dziennie? Twoje trzy zgubione w ciągu tygodnia kilogramy działają mi na wyobraźnię. Ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 10.03.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 posiłków jest pieć: sniadanie, II śniadanie obiad podwieczorek i kolacja, mam siedem zestawów kóre mozna miksowac ze sobą, ale nigdy nie zamienić np obiadu z kolacją zeby nie było tak monotonnie otrzymałam od niej tabele wartosci odżywczych z skonstruowanych przez Instytut żywnosci i żywienia gdzie jest wieksozsć produktówów istniejacych na naszym rynku i są w niej zaznaczone produkty które można spożywac np. Serek twarogowy ziarnisty nie mam ani zestawów ani ksiazeczeczki w wersji elektronicznej a jest tego dużo.. zalecenia by owoce i warzywa jeść takie które maja najwiecej błonnika, a produkty które maja najmniejsza ilosć tłuszczu jak najbardziej zasada ŻP jest tutaj wykorzystana, nie ma białego pieczywa i słodyczy; ale nikt nie jest doskonały i mysle ze jak sobie człowiek wyznaczy ze raz w tygodniu wolno mu zjeść coś słodkiego to wielkiej szkody sobie nie zrobi ale za to jaka przyjemność no i dieta nie bedzie sie kojarzyła z czymś strasznym.. moja dietetyczka powiedziała ze własnie to jest głónym problemem osób odchudzajacych sie..ze diete traktuje sie jak coś okresowego a tzreba to potraktowac jako coś stałego i wpoic pewne zasady i sosowac je na co dzień nie myślac, ze to dieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.03.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 58,5 kg!!!! Dieta: wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 11.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 zazdroszcze:) ale ja nigdy tyle wazyc nie bede bo nigdy tyle nie ważyłam.. i nawet nie wiem czy dobrze bym sie czuła przy 173:)moim marzeniem jest mieć 62 -64 kg; to by mnie w zupełnosci usatysfakcjonowało:)trzymajcie kciuki:)abromba teraz życzę wytrwałosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 11.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 jak chcecie cos w wersji elektro. http://www.sfd.pl dzial ODZYWIANIE jest tam duzo tego, i warto sie z wyszukiwarki korzystac http://www.sfd.pl/search.asp milego bvuszowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.03.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 ale ja nigdy tyle wazyc nie bede bo nigdy tyle nie ważyłam.. i nawet nie wiem czy dobrze bym sie czuła przy 173:) ja ważyłam 54 przy 177 jakieś 10 lat temu no ale teraz jestem troche starsza i ważę parę kilo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 11.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 BK: czy chodziłaś na wybiegu???Bo ja miewałam 54kg, ale przy wzroście 172.Dziś niestety było w pracy pożegnanie koleżanki....Siedem roszajów sałatek, ciasteczka i te rzeczy.... Ale po przyjściu do domu zjadłam tylko kanapeczkę i grapefruita. Jutro znów jadę się wykańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 12.03.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 no dziewczynki pozazdroscić tylko genów:)ale najwazniejsze by czuć sie dobrze ze swoją wagą i w swoim ciele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 12.03.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Nie wiem, czy ktoś już tu podawał tę stronkę http://www.dieta.pl - są tam świetne kalkulatory kalorii (zjedzonych i spalonych) i dziennik wagi, trochę diet i forum na ich temat. Polecam już od czytania forum chce się mniej jeść )). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.03.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzis usłyszałam w radio, że teraz jest dobru tydzień na odchudzanie i oczyszczanie organizmu. Niestety nie dosłuchałam, dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 14.03.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Dzis usłyszałam w radio, że teraz jest dobru tydzień na odchudzanie i oczyszczanie organizmu. Niestety nie dosłuchałam, dlaczego. pewnie ma to zwiazek z faza ksiezyca lub znakiem zodiaku:D: Moja tesciowa - czarownica/czarodziejka wszystko palnuje wlasnie wg kalendarza biodynamicznego. Na caly rok nam ropisal kiedy sa dobre dni na scinanie wlosow, na farbowanie, maseczki oczyszczajace, obcinanie paznokci itp :D Moze ja podpytam czy nie wie w jakim okresie najlepiej jest sie odchudzac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trebor182 18.03.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam ! niestety nie odchudzam sie jestem chuda i chciałabym przytyc mam dwie córki 12 lat i 14 miesiecy i jem jak smok i wiem że nie przytyje myslałam że może teraz po porodzie coś mi zostanie ale nic jak byłam chuda tak jestem , pracuje w firmie gdzie wszyscy sie odchudzaja stosują różne metody -herbalife i inne drogir cuda -szkoda mi ich pomaga na krótko a poxniej efekt yoyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 19.03.2005 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2005 jak chcecie cos w wersji elektro. http://www.sfd.pl dzial ODZYWIANIE jest tam duzo tego, i warto sie z wyszukiwarki korzystac http://www.sfd.pl/search.asp milego bvuszowania No, nie powiem fajna ta stronka, szczególnie to: http://www.sfd.pl/temat190108/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts