daggulka 02.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 hm ... mój brzuch pozostawia naprawdę wiele do życzenia ... miałam dwie pionowe cesarki, krzywo pokrojone i pozszywane (ratowanie życia) .... więc o pięknym brzuchu mogę zapomnieć ... na dodatek oczywiście nie jest płaski ... i nie jest tez mały .... jeśli wszędzie jest tłuszcz to ciężko wymagać żeby tam akurat nie było no i został "flak" po ciążach , po ostatnio zrzuconych kilogramach ... podejrzewam, ze jedynie masywne ćwiczenia nastawione konkretnie na brzuch mogłyby jakoś pomóc kurcze ...trzaby se ustalić jakiś plan ćwiczeń i zacząć stosować ... a już szczytem moich marzeń (leniwych ) byłaby płytka bądź stronka z ćwiczeniami które się naśladuje .... kiedyś -za młodu - znalazłam w tv program , na którym codziennie kole 11 taki jeden ciemnoskóry trener robił 60 - minutową sesję ćwiczeń - a ja ćwiczyłam razem z nim przez tv ... po 60 minutach lało się ze mnie strumieniem .... takie cuś by mi się teraz zdało ...ino gdzie znaleźć? na płytach? gdzie szukać? bo sama z siebie nic nie wymyślę ... mnie trza za kimś powtarzać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ja po cesarce mam poziomą linie ,bardzo niziutko bieliznę się wyżej nosi .Ale blizna jest tak jak by ściągnięta ,śmiesznie to wygląda .Znajoma ma krzyż ma brzuchu od dwóch cesarek równie ratujących życie ,wiec tam nikt nie patrzył jak tnie .Można powiedzieć ze ja się pogodziłam z tym jak moja skóra wygląda chcę chociaż w ubraniu dobrze wyglądać bo nago to się śmieję ze jak „rodzynka „ taka pomarszczona Co do ćwiczeń hm...teraz juz nie moge i raczej pozostanie tylko basen przez ten kregosłup .Ale w necie sporo jest tego ,mozna ściagnać ..a co do murzyna to był był taki pamietam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no i już CZWARTY DZIEŃ mam dietę, póki co to się uczę jeść CZTERY RAZY DZIENNIE o tych samych porach więc na pewno po pierwszym miesiącu nie będę miała żadnego ubytku wagi, najgorsze są wieczory bo właśnie wtedy chce mi się jeść (późno chodzę spać)..... aaggaa wklejam http://img402.imageshack.us/img402/2842/33661572.jpg http://img515.imageshack.us/img515/9330/71047975.jpg http://img301.imageshack.us/img301/8649/13275452.jpg http://img301.imageshack.us/img301/9140/12163351.jpg http://img262.imageshack.us/img262/6884/93290602.jpg http://img265.imageshack.us/img265/8724/30624518.jpg http://img256.imageshack.us/img256/5179/61677580.jpg Życzcie mi żebym wytrwała a w maju będę piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no nieeeeee obcięło muszę coś zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 satinkaa ile taka imprezka kosztuje?Tzn wizyta? Ja dopiero od roku jadam śniadania :)Wiem co to znaczy nauczyc sie jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 te obcięte zdjęcia to przez te pierniczone reklamy po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no chyba sobie nie poradzę, jak zmniejszyć ?????? pati25 do tej pory były tylko prywatne wizyty a teraz jest też na Fundusz - więc bezpłatnie na skierowanie lek. rodzinnego, płatne są 100 % recepty ja zapłaciłam 67 zł - nie mam pełnego zestawu przez tę cholerną tarczycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 satinkaa, generalnie niczego tam wiecej nie ma co nie mozna by znalezc w internecie Co wiecej, brak nawet jakiegokolwiek indywidualnego podejscia, skoro w zaleceniach dostalas rowniez wskazowki dla dzieci ... Maja schematy, waza i mieza klienta, ksero schematu do lapki i zegnamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 AmberWind to są zalecenia lekarza z nie dieta z neta czy gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dla poszukujacych lanego brzucha u siebie Tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 AmberWind to są zalecenia lekarza z nie dieta z neta czy gazety taaak wiem, ale napisz czy w Twoich odczuciach to indywidualnie skrojona dla Twojego przypadku dieta Bo wiesz, to co nam wkleilas to standardowe zalecenia zdrowego odzywiania. Lacznie z proporcjami i zamiennikami. Mozna to sobie zlozyc z informacji dostepnych w necie, w ksiazkach, czy na forach dietetycznych. Pytam wiec co odkrywczego Ci powiedziano. A najlepiej napisz jakimi technikami i jak skutecznie motywuja do osiagania okreslonych efektow. Masz prowadzic dziennik, blog , komunikowac sie mailowo ze swoim opiekunem np. co tydzien, czy co 10 dni, jak czesto masz przychodzic na kontrole i jakie wsparcie otrzymujesz w chwilach slabosci, fazy pletau czy innych negatywnych chwilach z dieta? Czy segmentacyjnie zmierzono Ci poziom tluszczu i opowiedziano jak sie go pozbyc z okreslonych segmentow ciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no chyba sobie nie poradzę, jak zmniejszyć ?????? pati25 do tej pory były tylko prywatne wizyty a teraz jest też na Fundusz - więc bezpłatnie na skierowanie lek. rodzinnego, płatne są 100 % recepty ja zapłaciłam 67 zł - nie mam pełnego zestawu przez tę cholerną tarczycę Lekarz rodzinny mi mówił teraz sie juz nie załapie na to .Jak interesowałam sie tematem jakies 3 miechy temu to przy moim wzroście 164 musiała bym wazyć 83 kg by bezpłatnie sie leczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 AmberWind tak, to jest dieta dla mnie, bo ja jestem po operacji całkowitego usunięcia tarczycy pati25 nie daj się spławić lekarzowi, niech Ci da skierowanie i zapisz się do kolejki ja czekałam 2 miesiące bo na FUNDUSZ są ograniczone miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 chyba mam sklerozę AmberWind mam badania na tkankę tłuszczową (tak to się chyba nazywa) i co miesiąc wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dobra .... jeśli jest tu jakaś laska na dukanie , to wklejam ciasto ku pamięci - które aktualnie siedzi w piekarniku: CIASTO JOGURTOWE 3 jajka 1 jogurt 1/2 łyżeczki słodziku 4 łyżki maizeny 2 łyżeczki proszku do pieczenia odrobina masła 1 łyżeczka aromatu pomarańczowego Jajka ubić z jogurtem, dodać słodzik, aromat, maizenę, proszek. Formę do pieczenia delikatnie wysmarować masłem i wlać ciasto. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180*C przez 45 minut. zamiast maizeny (nie maiłam akuratnio - musze po to do Czech jechać , bo u nas w sklepach nie uświadczysz) dałam mączkę kukurydzianą .... zrobiłam z potrójnych składników ... bedzie dla rodziny i mnie na kilka dni sernik se zrobie może w piątek ... za dużo by było tych słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 o rety, a co to ta maizena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 02.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 daggulka sadystko, zamorduję Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 to jest nie mączka tylko ponoć skrobia kukurydziana za cholerę nie wiem czym się różnią ... w niektórych przepisach jest właśnie maizena, a w niektórych mączka kukurydziana ... ale zauważyłam, że można zamieniać .... http://ecx.images-amazon.com/images/I/41qvw6RWfFL._SL500_AA280_PIbundle-24,TopRight,0,0_AA280_SH20_.jpg czytam namiętnie forum o dietach gdzie mają cały dział poświęcony tej diecie ... nie odzywam się tam, nie mam nicka ... ale czytam i wiedzę zdobywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 daggulka sadystko, zamorduję Cię satinka .... kurde no ... ja mogę zeżreć nieco tego ciacha ... a Ty możesz jeść owoce które ubóstwiam a nie mogę na tej diecie cuś za cuś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 TADAAAAAM...... ciasto jogurtowe dozwolone w diecie Dukana http://img692.imageshack.us/img692/9001/ciastojogurtowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts