satinkaa 25.11.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mbz bo bardzo często powód uczulenia niespodziewanie się objawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja nie mogę patrzec dzisiaj na siebie w lustrze, ramiona blee, nogi to już w ogóle bleeeee - zaczynam wątpić czy te ćwiczenia coś mi pomogą w ogóle pomoga, pomoga!!!! Tylko cwiczyc i to systematycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja nie mogę patrzec dzisiaj na siebie w lustrze, ramiona blee, nogi to już w ogóle bleeeee - zaczynam wątpić czy te ćwiczenia coś mi pomogą w ogóle pomoga, pomoga!!!! Tylko cwiczyc i to systematycznie cwiczę, systematycznie i jak patrze na brzuch to mi słabo Reszta ujdzie, nawet bardzo ujdzie, ale brzuchhhh Kiepsko to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Reszta ujdzie, nawet bardzo ujdzie, ale brzuchhhh Kiepsko to widzę no to zdradze Ci tajemnice Mozesz sie w cwiczeniach zakatowac na smierc a i tak miesni brzucha nie zobaczysz. Tutaj tylko dieta redukcyjna pomoze ... 1200 kcal i ani jednej wiecej kasia, a Ty jestes "jablko"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 mam nadzieję, że przy 1300 też spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.11.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witam, ja jestem typowe jabłko, też najgorzej ten brzuch.Co mi radzicie, chodzę w niedzielę na pływanie - pływam intensywnie 50 minut, potem bicze wodne i sauna, w środy na aquaerobic - 50 minut i 10 minut pływania.Myślę aby jeszcze zapisac się na piątek, tylko nie wiem co wybrac, pływanie czy aquaerobic? co jest skuteczniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 26.11.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Waga 80,3 kg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.11.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja jestem typowa grucha góra ujdzie, ale pupa i uda słusznych rozmiarów ale pracuję nad tym, pracuję Wczoraj obwodowy z naciskiem na dolne partie własnie dziś byliśmy u alergologa - jego zdaniem skazy nie ma - mam wrócić do normalnego odżywiania i obserwować Jak tam dziewczyny samopoczucie dziś?? U mnie już lepsze Wypłakałam wczoraj smutki, pocwiczyłam przed snem i od razu lżej na duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no cóż, jeden dzień przechodzi spokojnie aż tu nagle dostaję wilczego głodu, przedwczoraj zjadłam 4 gruszki, kiedy indziej 3 jabłka AmberWind to jest katastrofa ? jakie jest Twoje zdanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 AmberWind to jest katastrofa ? jakie jest Twoje zdanie ?? opiekujacy sie Toba dietetyk powinien jeszcze raz przeanalizowac Twoj jadlospis. Pewnie tez wskaze Ci jakas grupe wsparcia, bo pewnie w tym instytucie takowe dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.11.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 U mnie dziś wskazanka wagowe - 64,7 Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 27.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Waga na dziś 80,2 kg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Reszta ujdzie, nawet bardzo ujdzie, ale brzuchhhh Kiepsko to widzę no to zdradze Ci tajemnice Mozesz sie w cwiczeniach zakatowac na smierc a i tak miesni brzucha nie zobaczysz. Tutaj tylko dieta redukcyjna pomoze ... 1200 kcal i ani jednej wiecej kasia, a Ty jestes "jablko"?FUCK Amber, tak nie do końca, jakieś wcięcie mam Takie pół jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 27.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wymysliłam - jutro kupuję hula-hop Ciekawe czy to naprawde coś daje - ludzie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 matko ja też walczę z oponą na brzuchu............pooglądałam sobie dzisiaj jeszcze zdjęcia wakacyjne z przed 4 latach gdzie ważyłam 58 kilo..............to były czasy teraz waga 64 i lekko obwisłe ciałko, takie zwałki na plecach pod biustonoszem, koło ratunkowe niewielkie ale.............w pasie ...........nie mam siły ............mam strasznie słabą silna wolę i dieta to męczarnia, lubię słodkie, lubię ser żółty, lubię frytki i tp. kiedyś intensywnie prze pól roku chodziłam na stepa efekt był nawet pojawił się kaloryfer potem rozwiązali fitness i dupa blada..........potem całą wiosnę lato i jesień jeździłam na rowerze , brzuch jakby mniejszy , to lato koszmar na plaży za parawanem spacery na wdechu, chodziłam na aerobik 2 razy w tygodniu i raz na body fit i po dwóch miesiącach przestałam z powodu chwilowego braku samochodu..............teraz wzięłam sie za pływanie.........zapisałam sie na lekcje dwa razy w tygodniu i sam chodzę jeszcze dwa razy dodatkowo, podobno pływanie wysmukla.................zobaczymy czy któraś z Was była na diecie śródziemnomorskiej..........moja kuzynka schudał 8 kilo w trzy miesiące.........poczytałam jadłospisy i bardzo sympatyczna ta dieta tylko ilości jak dla ptaszka............nie wiem ale chyba się za to wezmę............spodnie mnie cisną w pasie .............koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 27.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Paty, wszystko zasadza sie w motywacji Albo jest i chcesz pomimo lubienia zoltego serka, slodyczy i frytek osiagnac wymarzona figure i wage, albo Twa milosc do frytek jest wieksza i godzisz sie na opone na brzuchu. Life is brutal i nikogo nie pociesze, ze mozna miec ciastko i zjesc ciastko i byc szczuplym i ponetnym BTW przyznam bardzo szczerze, chociaz moze sie to nie podobac, ze wiele przyjemnosci ma me oko w obserwowaniu zgrabnych i wytrenowanych cial obojga plci ... grubasy nie wzbudzaja juz tyle estetycznych wrazen ... ale to moje zdanie i bede sie go trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Paty - ja byłam 2 lata temu na diecie plaż południowych - też schudałm 8 kg i długo się to trzymało - dieta nie jest lekka, ale porcje nie są ograniczane - komponujesz sama z dozwolonych składników. Ja planuję zrobić sobie po nowym roku A tymczasem 64,5. Dziś impreza andrzejkowa, będzie ankohol późną nocą - postaram się nieprzeholować Wczoraj cwiczyłam późnym wieczorem jak dzieci już spały - oglądaliśmy z mężem film - ja cwiczyam a on się ze mnie nabijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.11.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 jednak się dzisiaj zważyłam - spadło 1.20 za trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 28.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Paty - ja byłam 2 lata temu na diecie plaż południowych - też schudałm 8 kg i długo się to trzymało - dieta nie jest lekka, ale porcje nie są ograniczane - komponujesz sama z dozwolonych składników. Ja planuję zrobić sobie po nowym roku A tymczasem 64,5. Dziś impreza andrzejkowa, będzie ankohol późną nocą - postaram się nieprzeholować Wczoraj cwiczyłam późnym wieczorem jak dzieci już spały - oglądaliśmy z mężem film - ja cwiczyam a on się ze mnie nabijał nie wiem jak z tym ograniczeniem porcji ale znalazłam przykładowy jadłospis tej diety i porcje były 10 g , 50 g ale to chyba jakieś pomyłki bo to porcje głodowe .......i już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.11.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 jednak się dzisiaj zważyłam - spadło 1.20 za trzy tygodnie satinka gratuluję. Aby tak dalej, to sukces, bo w końcu jesteś po przejściach z tarczycą i nie masz przemiany materii jak 20-latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts