Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie mogę patrzec dzisiaj na siebie w lustrze, ramiona blee, nogi to już w ogóle bleeeee - zaczynam wątpić czy te ćwiczenia coś mi pomogą w ogóle :roll:

pomoga, pomoga!!!! Tylko cwiczyc i to systematycznie :D

cwiczę, systematycznie i jak patrze na brzuch to mi słabo :cry:

Reszta ujdzie, nawet bardzo ujdzie, ale brzuchhhh :-? Kiepsko to widzę

Witam,

ja jestem typowe jabłko, też najgorzej ten brzuch.

Co mi radzicie, chodzę w niedzielę na pływanie - pływam intensywnie 50 minut, potem bicze wodne i sauna, w środy na aquaerobic - 50 minut i 10 minut pływania.

Myślę aby jeszcze zapisac się na piątek, tylko nie wiem co wybrac, pływanie czy aquaerobic? co jest skuteczniejsze?

A ja jestem typowa grucha :lol: góra ujdzie, ale pupa i uda słusznych rozmiarów :roll: :wink: ale pracuję nad tym, pracuję :wink: Wczoraj obwodowy z naciskiem na dolne partie własnie :D

dziś byliśmy u alergologa - jego zdaniem skazy nie ma - mam wrócić do normalnego odżywiania i obserwować :D

Jak tam dziewczyny samopoczucie dziś?? :D

U mnie już lepsze :D Wypłakałam wczoraj smutki, pocwiczyłam przed snem i od razu lżej na duszy :wink: :lol:

Reszta ujdzie, nawet bardzo ujdzie, ale brzuchhhh :-? Kiepsko to widzę

no to zdradze Ci tajemnice ;) Mozesz sie w cwiczeniach zakatowac na smierc a i tak miesni brzucha nie zobaczysz. Tutaj tylko dieta redukcyjna pomoze ... 1200 kcal i ani jednej wiecej 8) :lol: :wink:

kasia, a Ty jestes "jablko"?

FUCK :x :cry:

Amber, tak nie do końca, jakieś wcięcie mam :roll: Takie pół jabłko.

matko ja też walczę z oponą na brzuchu............pooglądałam sobie dzisiaj jeszcze zdjęcia wakacyjne z przed 4 latach gdzie ważyłam 58 kilo..............to były czasy teraz waga 64 i lekko obwisłe ciałko, takie zwałki na plecach pod biustonoszem, koło ratunkowe niewielkie ale.............w pasie ...........nie mam siły ............mam strasznie słabą silna wolę i dieta to męczarnia, lubię słodkie, lubię ser żółty, lubię frytki i tp. kiedyś intensywnie prze pól roku chodziłam na stepa efekt był nawet pojawił się kaloryfer potem rozwiązali fitness i dupa blada..........potem całą wiosnę lato i jesień jeździłam na rowerze , brzuch jakby mniejszy , to lato koszmar na plaży za parawanem spacery na wdechu, chodziłam na aerobik 2 razy w tygodniu i raz na body fit i po dwóch miesiącach przestałam z powodu chwilowego braku samochodu..............teraz wzięłam sie za pływanie.........zapisałam sie na lekcje dwa razy w tygodniu i sam chodzę jeszcze dwa razy dodatkowo, podobno pływanie wysmukla.................zobaczymy

czy któraś z Was była na diecie śródziemnomorskiej..........moja kuzynka schudał 8 kilo w trzy miesiące.........poczytałam jadłospisy i bardzo sympatyczna ta dieta tylko ilości jak dla ptaszka............nie wiem ale chyba się za to wezmę............spodnie mnie cisną w pasie .............koszmar

Paty, wszystko zasadza sie w motywacji :-) Albo jest i chcesz pomimo lubienia zoltego serka, slodyczy i frytek osiagnac wymarzona figure i wage, albo Twa milosc do frytek jest wieksza i godzisz sie na opone na brzuchu.

Life is brutal i nikogo nie pociesze, ze mozna miec ciastko i zjesc ciastko i byc szczuplym i ponetnym :-)

BTW przyznam bardzo szczerze, chociaz moze sie to nie podobac, ze wiele przyjemnosci ma me oko w obserwowaniu zgrabnych i wytrenowanych cial obojga plci ... grubasy nie wzbudzaja juz tyle estetycznych wrazen ... ale to moje zdanie i bede sie go trzymac :lol:

Paty - ja byłam 2 lata temu na diecie plaż południowych - też schudałm 8 kg i długo się to trzymało - dieta nie jest lekka, ale porcje nie są ograniczane - komponujesz sama z dozwolonych składników.

Ja planuję zrobić sobie po nowym roku :D

A tymczasem 64,5.

Dziś impreza andrzejkowa, będzie ankohol późną nocą - postaram się nieprzeholować :lol:

Wczoraj cwiczyłam późnym wieczorem jak dzieci już spały - oglądaliśmy z mężem film - ja cwiczyam a on się ze mnie nabijał :roll: :lol:

Paty - ja byłam 2 lata temu na diecie plaż południowych - też schudałm 8 kg i długo się to trzymało - dieta nie jest lekka, ale porcje nie są ograniczane - komponujesz sama z dozwolonych składników.

Ja planuję zrobić sobie po nowym roku :D

A tymczasem 64,5.

Dziś impreza andrzejkowa, będzie ankohol późną nocą - postaram się nieprzeholować :lol:

Wczoraj cwiczyłam późnym wieczorem jak dzieci już spały - oglądaliśmy z mężem film - ja cwiczyam a on się ze mnie nabijał :roll: :lol:

nie wiem jak z tym ograniczeniem porcji ale znalazłam przykładowy jadłospis tej diety i porcje były 10 g , 50 g ale to chyba jakieś pomyłki bo to porcje głodowe .......i już sama nie wiem