AmberWind 07.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no dooobra, ale nie upadajmy na duchu Mam nadzieje, ze macie jeszcze wole walki i nie odpuszczacie, co? Dla twardzielek nie ma wymowek, ze to, czy tamto, ze swieta, Sylwester a potem karnawal ... Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 07.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka OOOoooo tak - takiej motywacji mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przypominam ... wiosna przychodzi nagle i lubi zgrabne cialka OOOoooo tak - takiej motywacji mi trzeba i tego bedziemy sie trzymac Z tego gadania, az mi sie w biodrach zmniejszylo A nawet pas schudl, wiec chyba nabieram dobra wyjsciowke na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 09.12.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 AmberWind ja podałam za miesiąc poszło 2.5 kg bardzo się cieszę, następne ważenie 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.12.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Co tak cicho?? Waga na dziś 78,4 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kotek999 no właśnie czekam ale pewno myją okna z ważeniem czekam na wizytę u lekarza, w ciągu miesiąca nie ważę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.12.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 U mnie nic ciekawego - stoję na 65 Dobrze,że przynajmniej nie idzie w górę hehe W styczniu zaczynam bardziej okrojoną dietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 17.12.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 arcobaleno 65 to piękna waga pisać pisać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Arcobaleno, znam ten ból zrzucania pociążowych zapasów i zapasików Jak Cię znam to na wiosnę będziesz już superlaska, co nie znaczy że źle wyglądasz. Ale my juz tam swoje wiemy nie W naszej mieścinie otworzył się pierwszy fitness z prawdziwego zdarzenia. Calypso. Zna ktoś?? Przymierzam się do zmiany klimatów treningowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 arcobaleno 65 to piękna waga niestety nie dla mnie Czuję ten balaścik prawie 10 kilowy W normalnej mojej wadze 60 kg to już czerwona lapmka, często ważyłam 57-58, najlepiej się czuję w 55.. Jak Cię znam to na wiosnę będziesz już superlaska Tak zamierzam Ale my juz tam swoje wiemy nie Oj tak, oj tak Ostatnio 64 majaczy, ale to takie wahania, że w sumie na to samo wychodzi co 66...nic to - koniec roku blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 A ja sobie obiecuję, że od 1.stycznia biorę się za siebie, musze zejśc poniżej setki (teraz 106kg), bo już ciśnienie mi skacze , dziś rano 167/105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Ostatnio 64 majaczy, ale to takie wahania, że w sumie na to samo wychodzi co 66...nic to - koniec roku blisko arco, gratuluje!!! Zawzielas sie Dziewczyno i sa efekty! Zaciskam kciuki za dalszy spadek wagi A ja niestety musze troche przytyc ... te interwaly polaczone z silownia daly mi w koncu 11% zawartosc tluszczu a to za malo ... Fakt, wszystkie miesnie na brzuchu i rekach widac, ale zebra strasza chudoscia ... Trzeba tak z 3 - 4 kg przytyc i bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.12.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Marjucha -Jestem facetem, ale daje spokój. a ja proszę żeby czasami ktoś mnie sprowadził na ziemię . chcę zrzucić parę kilo ale bardzo chcę uniknąć diet (tych bardzo określonych) wiem niby co wolno co nie wiem kiedy grzeszę .ale też pamiętam jak płacę za bardzo restrykcyjne diety . zaglądam tu cichaczem podglądam ,podsłuchuję i czerpię z tego motywację do opamiętywania się i ćwiczenia dopinguję wszystkich zrzucających fałdki ! ale też zdrowo dla mnie usłyszeć ,że nie wszystko jest cacy .nikogo nie chcę zniechęcić ,sama potrzebuję wsparcia i wyszukuję je również tu wśród róznych opini. pozdrawiam aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.12.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 grave będę trzymać kciuki, nie będzie Ci lekko i nie licz na szybkie tempo arcobaleno a jaki masz wzrost ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 satinka myślałam, że chcesz już nam przypomniec, że w święta mamy się trzymac diety. To ja od razu odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.12.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ania klepka nawet w wytycznych lekarza nie ma o poście tylko, żeby rozsądnie jeść mam Ci zeskanować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.12.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ania klepka nawet w wytycznych lekarza nie ma o poście tylko, żeby rozsądnie jeść mam Ci zeskanować ?? a masz jakieś nowe zalecenia, jak tak to zeskanuj. ja łącznie schudłam 2,8 kg. Ale na święta piekę takie ciasta, że już się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ania klepka już się robi podaję http://img685.imageshack.us/img685/900/dieta1.jpg http://img685.imageshack.us/img685/3095/dieta2.jpg za jaki okres straciłaś 2.8 kg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 jak tam , laseczki? po świętach humorek do d.... ja u mnie pewnie i lęk przed stanięciem na wagę ale - nie można się poddawać ... u mnie od nowa : szóstka weidera , rowerek, ograniczenie spożycia pokarmów .... do roboty laski ... już czas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 daggulka ja jeszcze urodziny mojego synka zaliczę, a od jutra basta. Właśnie robię tort z przepisu magpie (truskawkowiec)Przez święta i sylwestra ciagle tiramisu podjadałam , to ten dzisiejszy jest o połowę kalorii mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts