satinkaa 04.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja zobaczę 20 stycznia u lekarza jaka waga. Nie liczyłam kalorii w święta, jadłam 1/4 tego co wszyscy i nie podjadałam ale i tak czuję pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.01.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 po świętach na wadze porażka ... 70 kilo wczoraj - 1200 kcal .... dziś: kawa , maleńki kawałek kaszanki na zimno , sałatka z trzech pomidorów i ogórka zielonego ... którą właśnie zażeram .... wieczorkiem - 6 weidera ... jak i od 4 dni .... i może rowerek .... nakopcie mi do zadka ... ileż można żreć coby w 3 tygodnie przytyć 2,5 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 daggulka ja nawet na wagę nie chodzę, bo ja bardzo szybko potrafię duuużo przytyc. Kurcze jakoś nie mam zapału do odchudzania, zaraź mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 05.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 ania klepka nie poddawaj się, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i na mnie przyszedl czas niestety.Wszystkie spodnie i spodnice ciasne, cholera. Od poniedzialku zre mniej.Na efekty poczekam pewnie jakies 2 miesiace, ale powoli, powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 madd ja sobie dałam czas do maja - czerwca, ile masz do stracenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 06.01.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Do straty mam jakies 10, w porywach do 15 kiloWlaśnie sie zapisalam na vacu power, na razie ide sie zorientowac jak to wyglada.Kolezanka w zeszlym roku cwiczyla na tym (a raczej w tym) i pieknie schudla.Oczywiscie z mala dieta.Dam znac jutro co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No i ja w nowym roku zaczełam na powrót systematycznie ćwiczyć - na przemian orbitrek z siłowymi (dzień po dniu - weekend wolne). NO i pilnowanie z jedzeniem..na razie wciąż 65 czyli grudzień był miesiącem przestoju - dobrze że nie skoku wagi Na atlasiku od Mikołaja ćwiczy się fantastycznie No i teraz wymówki juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.01.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 wczoraj - 1200 kcal .... dziś: kawa , maleńki kawałek kaszanki na zimno , sałatka z trzech pomidorów i ogórka zielonego ... którą właśnie zażeram .... wieczorkiem - 6 weidera ... jak i od 4 dni .... i może rowerek .... Daggulka - za malo jesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 06.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 madd to jeszcze jedno pytanie, do jakiej wagi chcesz dojść ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 07.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 satinkaa - 60 byloby ok Byłam na tym vaku - jak dla mnie rewelacja.Na poczatek chodzilam sobie wolno, a i tak sie zgrzalam jak nieboskie stworzenie. Dziś troche nogi czuje, wiec jest ok.Ide tez w piatek, a od nastepnego tygodnia codziennie. Mam nadzieje, ze cos ruszy waga ( w dol oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja tyję i tyję.... Daga pobiłam Ciebie Czytałam wcześniej i nic nie pisałam (Zbyszek też się odchudza, tam też zajrzałam). Teraz podjęłam decyzje... odchudzam się ostro. Od poniedziałku zaczęłam. Zobaczymy co będzie się działo...... Do zrzucenia od 10 do 14 kilo.... to dużo, ale już się w nic nie mieściłam i dokupowałam nowe ciuchy...., po za tym źle i ciężko się czułam... Co do ćwiczeń to mi się nie chce... ale będę mniej jeść..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 07.01.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No i na mnie przyszedl czas niestety. Wszystkie spodnie i spodnice ciasne, cholera. Kup nowe, większe. Wyprzedaże rozpoczęto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 07.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Grazia-Ol sadystko pewno masz idealną wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 07.01.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Akurat. Od trzech miesięcy trzy razy w tygodniu po 2 godz. siłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale dla nas wszystkich zawsze jest rozmiar większy w sklepie..... , więc nie jest tak źle Tylko czy ja, ty , my się wtedy dobrze czujemy? Pewnie dlatego się katujemy i odchudzamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 07.01.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale dla nas wszystkich zawsze jest rozmiar większy w sklepie..... , więc nie jest tak źle Tylko czy ja, ty , my się wtedy dobrze czujemy? Pewnie dlatego się katujemy i odchudzamy..... Najczęściej nieskutecznie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No to cóż..... Trzeba próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 07.01.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Damy rade! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zagladam do wateczku z sentymentem i po prosbie ... Chetnie przyjme jakies 3 - 4 kg masy miesniowej. Okrutnie schudlam przez grudzien i swieta i mysle, jakby to szybko i zdrowo nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts