madd 07.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 AmberWind - cz ty w tym wewonku takimi tekstami, ze schudlas chcesz nas tylko rozjuszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 07.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 AmberWind - cz ty w tym wewonku takimi tekstami, ze schudlas chcesz nas tylko rozjuszyc? no nie ... szukam tylko dobrych dusz, ktore moga sie podzielic A za pozostalych kciuki trzymam, bo takie chudniecie to fajna i inspirujaca sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 AmberWind - cz ty w tym wewonku takimi tekstami, ze schudlas chcesz nas tylko rozjuszyc? no nie ... szukam tylko dobrych dusz, ktore moga sie podzielic A za pozostalych kciuki trzymam, bo takie chudniecie to fajna i inspirujaca sprawa No to ja się mogę podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 08.01.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Amber Wind Jest na to rada. Wyjedź na tydzień do SPA. Takiego ze szwedzkim stołem na posiłkach i na każdym spróbuj prawie wszytkich serwowanych potraw. A wieczorem kawiarnia: lody, kawa, szarlotka itp., albo zajęcia w grupach z drinkiem, a do tego lokalne specjały. 3 kg pewne ale czy masy mięśniowej? Ja byłam na takim wyjeździe od 29.12 do 02.01. Przybyło 2 kg A tak poważnie, mogłabyś zaproponować program na siłowni i sali aerobowej skuteczny w spalaniu tkanki tłuszczowej: rodzaj ćwiczeń, ilość powtórzeń (dokładny opis). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.01.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 AmberWind znęcasz się nad nami ? oddam Ci całe 14 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.01.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 AmberWind znęcasz się nad nami ? oddam Ci całe 14 kg ja to bym chciała oddać tak z 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 08.01.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 daggulka ja tam jestem hojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dziewczyny, dziekuje za Wasze dobre serca , ale pazerna nie jestem Wezme tak ze 3 - 4 ale miesni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 a ja się chcialam zapytac co jest inspirującego w odchudzaniu? bo może wtedy mi bedzie lepiej szło.... i witam się w wątku, który podglądam od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.01.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Irma ja też zaskoczyc w tym roku nie mogę, ale od jutra się biorę (chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 11.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Irma ja przytyłam przy niedoczynności tarczycy, teraz (po operacji) tylko chcę powrócić do mniej więcej swojej wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A ja dzisiaj zrobiłam badania z krwi na tarczycę... Jutro bedę miała.Zobaczymy co mi jest..A może stres i dlatego tyję? Pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arniko jakie hormony robiłaś? Ja dzisiaj na samych proteinach, nic nie przytyłam od świąt mimo wyżerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 T3 i T4 Lub FT3 i FT4 nie pamiętam... ale te są płatne i to co mi przepisała doktórka z NFZ.... nie pamiętam....+ morfologia i cośtam... może cukier + mocz.... Nie ma głowy do tych wszystkich medycznych nazw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.01.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arnika życzę Ci oby to nie była tarczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzięki... a czy to dobrze, czy źle? Moja babcia miała 3 operacje na tarczyce... i następna jej grozi... tylko, że serce nie pozwala i babcia już się boi i nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika ba temat tarczycy wypowiadam się na podstawie swojej sprawy (już o tym pisałam) ale w skrócie, jak niespodziewanie zaczęłam tyć i alarmować lekarzy, to żaden się nie zainteresował powodem a mnie samej nie wpadło do głowy, że to niedoczynność tarczycy. Po 4 latach, po przypadkowej biopsji (lewy płat pełen guzków) zapadła decyzja szybkiej operacji, której nie mogłam się odrazu poddać, ponieważ opiekowałam się mamą. Po ponad roku doszło do operacji. Usunięto już oba płaty a nie tylko lewy. Teraz mam różne komplikacje (serce, ciśnienie, cukier nie mówiąc o wypadaniu włosów i doszła choroba haszimoto). Miotam się w tym wszystkim i złoszczę. Jak zauważyłaś pod opieką lekarza zaczynam pomaleńku ruszać wagę. No i każdego z kim rozmawiam, namawiam na badanie tarczycy (już dwie osoby spośród moich znajomych dzięki temu jest po operacji) więc przypilnuj Arnika dokładnie swojej tarczycy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie mam motywacji , nie mam chęci , nie mam siły coby sie odchudzać - przyznaje się, że jestem leniwa i krnąbrna ... ale stres w pracy daje mi po d.... i od świąt schudłam kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 14.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 O widzicie ..i ja mam hashimoto i teraz inaczej patrzę na ludzi z nadwagę i nie mówię z góry ale się zapuściła bo różnie to bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 mikopiko i też Cię lekarz za każdym razem pyta czy możesz przełykać ? a tak to w ogóle witam bratnią duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts