misiaiviki 14.01.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No to i ja dołączę- jeśli mogę... U mnie do zrzucenia duuużo więcej niż u Was, bo prawie 30 kg Od poniedziałku zaczynam dietę SD i mam zamiar na niej wytrzymać, bo nie mogę się juz na siebie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki moje 14 to nie powrót do mojej dawnej wagi ale mnie więcej logiczne a co to dieta SD ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Hej satinka! To jest dieta smacznie dopasowana vitalii- czytałam o niej pozytywne komentarze, sama już mam do niej wgląd i wydaje się być naprawdę fajna... No ale to się jeszcze okaże... http://diety.wp.pl/pw1_818479_473eadb26c459b4b144a48108b0c06f9_p372305.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki dasz jakiś namiar na nią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiaiviki 14.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Bardzo proszę: http://diety.wp.pl/index.php/mid/7/fid/23/odchudzanie/diety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 misiaiviki wielkie dzięki, zabieram się do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika ba temat tarczycy wypowiadam się na podstawie swojej sprawy (już o tym pisałam) ale w skrócie, jak niespodziewanie zaczęłam tyć i alarmować lekarzy, to żaden się nie zainteresował powodem a mnie samej nie wpadło do głowy, że to niedoczynność tarczycy. Po 4 latach, po przypadkowej biopsji (lewy płat pełen guzków) zapadła decyzja szybkiej operacji, której nie mogłam się odrazu poddać, ponieważ opiekowałam się mamą. Po ponad roku doszło do operacji. Usunięto już oba płaty a nie tylko lewy. Teraz mam różne komplikacje (serce, ciśnienie, cukier nie mówiąc o wypadaniu włosów i doszła choroba haszimoto). Miotam się w tym wszystkim i złoszczę. Jak zauważyłaś pod opieką lekarza zaczynam pomaleńku ruszać wagę. No i każdego z kim rozmawiam, namawiam na badanie tarczycy (już dwie osoby spośród moich znajomych dzięki temu jest po operacji) więc przypilnuj Arnika dokładnie swojej tarczycy pozdrawiam I wyniki mam OK. To dobrze. A tyję chyba ze stresu..... Jedni chudną, drudzy tyją. Ale nie dam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arnika brawo, gratulacje ps. tyle się przy niedoczynności, chudnie przy nadczynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika ciesz się z dobrych wyników. Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika ciesz się z dobrych wyników. Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Ania mężom to tylko pupy i piersi w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 15.01.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arnika ciesz się z dobrych wyników. Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Ania mężom to tylko pupy i piersi w głowach prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.01.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Ja jestem 3 dzień na proteinach. Planuję na samych proteinach byc do wtorku, potem na zmianę proteiny i warzywa. Ale zobaczymy. Dzisiaj mąż mi powiedział, że schudłam na pośladkach Ale ja biodra mam ok, gorzej brzucho i ramiona. Aniu - a ile kilogramow masz do zrzucenia? Jezeli nie wiecej niz 20, to juz od poniedzialku przejdz na proteiny + warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 16.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 ania klepka ale najpierw zrób morfologię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 mam do zrzucenia teraz 16 kg, bo 5 mam już za sobą. Mam dzisiaj gości, zaraz biorę się za pieczenie ciasta. Ale nie skuszę się bo jestem oczarowana efektem samych protein, nigdy nie leciałam tak szybko z wagi bez uczucia głodu.Najbardziej brakuje mi owoców, za owocami przepadam. Na pewno zgrzeszę 30 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 16.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wytrzymałam, nie zjadłam ciasta, nie zjadłam pizzy itp.Ale głód mnie ściska, jak patrzę się na czerwone jabłuszko albo pomarańczę to wariuję.Mam mały wybór: chudy ser biały , jajko albo tuńczyka.A lodówka zapchana dobrymi rzeczami. Jak zrzucę 6 kg to wracam do diety 1300kcal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 no właśnie na proteinowej to była dla mnie masakra .... lubie owocki - jabłuszka, mandarynki .... a tu psińco - nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wieczorem nie wytrzymałam i zjadłam jedno jabłko oraz kawałek ciasta Ale od dzisiaj znowu się trzymam. Weszłam w spodnie, które jeszcze nie dawno były ciasne. Wczoraj przymierzałam koszulę w sklepie, śliczna, biała. szukałam takiej od dawna. ale oops, w rękach obcisła. co robić , żeby schudły mi ręce? Bo ja biodra i nogi mam ok, gorzej z górą. no i oczywiście jak chudnę to pierwsze lecą nogi, pośladki, potem brzuch a na końcu biust i ramiona. Mój syn ma hantle, ja mam kasetę "Chce mieć takie ramiona" , myślicie , że pomogą mi systematycznie ćwiczenia na tę część ciała. Bo ta bluzka nie chce wyjść mi z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A co to jest ta dieta proteinowa? Nie znam jej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.01.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ania klepka - jesli juz uleglas pokusie, to nie przeciagaj tej fazy I, tylko od jutra przejdz na proteiny + warzywa - bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Po dwoch tygodniach 2 cm mniej w udach i calej reszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts