Izulek 17.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wytrzymałam, nie zjadłam ciasta, nie zjadłam pizzy itp. Ale głód mnie ściska, jak patrzę się na czerwone jabłuszko albo pomarańczę to wariuję. Mam mały wybór: chudy ser biały , jajko albo tuńczyka. A lodówka zapchana dobrymi rzeczami. Jak zrzucę 6 kg to wracam do diety 1300kcal. Aniu ja też na tej diecie, od 4 stycznia, teraz już w II fazie proteinek i warzywek. Ale w pierwszej fazie no i potem w drugiej w dniach proteinowych możesz przecież jeść jeszcze drób, inne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wiem Izo, że mogę. tylko wczoraj w lodówce z rzeczy dozwolonych miałam tylko to.Dzisiaj też się ładnie trzymałam, do tego godzina basenu i sauna.Izo napisz jak efekty tej diety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ania - wiesz co mi pomagalo? Juz tu kiedys pisalam - budyn Na chudym mleku i ze slodzikiem - byl slodki i szybko zapychal. Nie wiem, czy masz ksiazke, ale jest nowa wersja - kolorowa, ze zdjeciami i przepisami na dozwolone pysznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mbz nowej książki nie mam.Byłam sceptyczna do tej diety, latem jak były owoce sezonowe była dla mnie nie do przejścia.Ale na żadnej diecie nie miałam takich efektów. Bo od wczoraj znów 1 kg mniej.Jeszcze jutro same proteiny a potem etap II zrobię 5/5.Stwierdziłam, że z badanami tarczycy się wstrzymam, bo efekty są widoczne gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.01.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 mbz a Ty tak cały czas na tej diecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 hej, hej Wracam po niebytnosci! kuleczka, a gdzie Ty? No i jak pozostalym idzie z dieta i cwiczeniami? Wiosna juz za progiem, wiec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 18.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 kurnia muszę się wbić w sukieneczkę a cosik za bardzo opięta się zrobiła pewniakiem się sfilcowała . w każdym bądź razie aerobik 3 razy w tygodniu już uskuteczniam 1raz sauna i odrzuciłam prawie całkowicie słodycze własciwie ograniczyłam je .oby zostało mi na stałe to nieopychanie się słodyczami i ~żeby efekty przyszły szybko i na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.01.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 jestem oferma, zapomniałam o wczorajszym terminie do Centrum, ale już mam nowy termin na wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 21.01.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Wiem Izo, że mogę. tylko wczoraj w lodówce z rzeczy dozwolonych miałam tylko to. Dzisiaj też się ładnie trzymałam, do tego godzina basenu i sauna. Izo napisz jak efekty tej diety. U mnie całkiem nieźle, do tej pory minus 6 kg. Z czego 4 kg w fazie uderzeniowej, bardzo dużo, ale wiem dlaczego, to kg które przybrałam podczas świąt i sylwestra, więc szybko poszły. Teraz jest trochę wolniejszy ten spadek, dzisiaj nawet plus 0,5 kg. Czytasz forum o tej diecie? http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/proteinowa/723-dieta-proteinowa-dr-pierre-dukana-5882.html#post929932 tam są i przepisy i dziewczyny dyskutują mbz a jaki tytuł ma ta nowa książka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Izulek,ja jestem na drugim etapie waga stanęła. W 5 dniu fazy uderzeniowej dostałam strasznego zaparcia, trzymało mnie do wczoraj, prawdziwe męki. To efekt diety pozbawionej błonnika. To jej dużżży minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 21.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Izulek po jakim czasie te 6 kg ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Satinko pochwal się we wtorek jak będziesz po wizycie w Centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 21.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Jestem na diecie od 4 stycznia. Pierwsze 6 dni to faza uderzeniowa straciłam 4 kg, o potem od 10 stycznia do dzisiaj kolejne 2 kg. Ja na szczęście nie mam problemów z zaparciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 21.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Iza ja nigdy nie miałam, ale zawsze jadłam dużo owoców, mniej warzyw.Ja w pierwszym etapie w ciągu 5 dni zrzuciłam 2,5 kg. teraz waga stoi. Ale razem od grudnia mam -5 kg, byłoby mniej gdyby nie święta po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 A ja nie znam tej diety, i już mi sie nie chce biegać po necie... Już nie będę jadła.... Może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 22.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 ania klepka obowiązkowo powiem, ale mnie wagi ubywa bardzo powoli i bardzo mało. Trzymam się tych 1300 kalorii ale tylko tyle. Nie wiem czy to moja wina czy podłoże ma haszimito ?? najważniejsze że w ogóle coś ubywa. Lekarz powiedział, żer w związku z cukrzycą (na czczo 120) nie może mi dać żadnego radykalnego wspomagacza. mam jednak nadzieję że w końcu, nawet jeśli bardzo wolno stracę te 14 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.01.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ania klepka - też na początku proteinowej miałam zaparcia, mnie pomagało siemie lniane, kupiłam gdzieś w aptece mielone odtłuszczone, robiłam sobie wieczorami coś takiego: dwie łyżeczki siemienia i łyżka otrąb zaparzałam to ok. 150 ml wody, po chwili uzupełniałam mlekiem i piłam zdrowe, smakowało i co najważniejsze - skuteczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 halszka dzięki za radę, bo jeśli mam dalej być na tej diecie to nie mam innego wyjścia.Dzisiaj waga drgnęła o 300 gram w dół, ale też oszukiwałam, bo wieczorem od 2 dni jablko no i wczoraj serek waniliowy 400gram.Od dzisiaj znów się trzymam. Chcę zejść na tej diecie jeszcze 5 kg, a potem wracam do diety 1300kcal i będę jeździła do pracy rowerem, bo chyba się już wiosna zrobi.Halszka a Ty jakie efekty masz na Dukanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 mbz a Ty tak cały czas na tej diecie? No niestety nie. Wytrwalam jakis rok (oczywiscie juz weszlam w 4 etap), a potem jakos tak stracilam motywacje. Na szczescie dzieki diecie i zgubieniu 10 kg zmienila mi sie sylwetka i mimo, ze przybralam z powrotem (minelo jakies pol roku od przerwania) kilka kg, to nie wyglada to zle Tym bardziej, ze jednak, mniej lub bardziej, ale zwracam uwage na to, co jem i jem cyklem tygodniowym ( jak we "Francuzki nie tyja"). Powoli wiec gubie przybrane kilogramy, w bardzo wolnym tempie - ok. 1 kg na dwa, trzy tygodnie. Mysle, zeby do niej wrocic, ale jeszcze poczekam, moze uda mi sie wrocic do wagi. Jednak jest to dieta dosc obciazajaca organizm i jak juz wiem, trzeba na pewno nastawic sie na ten 4 etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 mbz a jaki tytuł ma ta nowa książka? "Metoda doktora Dukana" tu link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts