ania klepka 26.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ania klepka dzięki, pozostało 11 a to tyle co mi, ja mam -6kg na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ania klepka mam nadzieję, że do maja stracę w jakim terminie straciłaś te 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ania klepka - tak mi sie przypomnialo, moze wiesz, moze nie, ale w dni proteinowe (bialkowe) mozna dodac do jedzenia szczypiorek, cebulke, korniszona i ogorka kiszonego Aaa i jak ktos lubi slodycze, to sa dostepne na rynku landrynki bezcukrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wiem mbz, a ja codziennie wieczorem zjadam jedno jabłko. Wiem, że łamię zasady ale moje jelita są najważniejsze. Wolę ważyć trochę więcej niz potem leczyć hemoroidy i nieżyt jelit. satinka ja schudłam 2,5 w grudniu ale potem przez święta trochę nadrobiłam a teraz zaczęłam 2,5 tygodnie temu tego dukana. Przez ten czas zleciałam 4 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 temat mocno kobiecy a ja na temat odchudzania nie wiem nic... malo tego: chcialbym nawet nieco przybrac na wadze, jednak od kilku lat mam wage stala: 181 cm wzrostu i waga pomiedzy 76-78kg i bez wzgledu na to ile jem, czy w ciagu sezonu i intensywnej pracy jadam raz dziennie, czy tak jak teraz mam czas na 3-5 posilkow dziennie to i tak waze w przedziale 76-78kg. Ma ktos jakis sposob na to zeby zlapac kilka dodatkowych kg? A czemu chcesz przybierać? Wg mnie powinnaś ważyć koło 70 kg, więc raczej schudnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.01.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 temat mocno kobiecy a ja na temat odchudzania nie wiem nic... malo tego: chcialbym nawet nieco przybrac na wadze, jednak od kilku lat mam wage stala: 181 cm wzrostu i waga pomiedzy 76-78kg i bez wzgledu na to ile jem, czy w ciagu sezonu i intensywnej pracy jadam raz dziennie, czy tak jak teraz mam czas na 3-5 posilkow dziennie to i tak waze w przedziale 76-78kg. Ma ktos jakis sposob na to zeby zlapac kilka dodatkowych kg? A czemu chcesz przybierać? Wg mnie powinnaś ważyć koło 70 kg, więc raczej schudnąć.... moze dlatego, ze fighter1983 jest mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 29.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 nastka79 wtedy fighter1983 byłby tyczką na fasolę ....... ania klepka napisz coś więcej co jesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 29.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 właśnie jem serek wiejski, dzisiaj mialam bardzo pracowity dzień w pracy, zapomniałam o wszystikm, a mój dzisiejszy jadłospis to:rano: kawa z mlekiem, cukierek malaga 9:00 serek wiejski,12;00 szklanka kefiru 0% z otrębami16:00 2 jajka na twardo20:00 jabłko23:00 serek wiejskiTydzień temu kupiłam sobie nowe spodnie, dzisiaj je skracałam. Schudłam przez tydzień w udach i to bardzo. Kurcze , a ramiona nadal grube. Co mam zrobić z tymi ramionami, biustem żeby zleciały trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 30.01.2010 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ania klepka proszę podawaj codziennie co jesz, może ja coś spróbuje ?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 30.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ania klepka - odsniezaj to i ramiona schudna A tak na powaznie to aerobik. Jak chodzilam dwa lata temu to mialysmy tez cwiczenia na ramiona wlasnie. Pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 czytam Was ... tak po cichu ... stanęłam dziś na wagę po długim czasie ... 68 kilo ... kurrrrde ... nawet nie wiecie jak chciałabym wrócić do swoich 60 ... falstart już zaliczyłam .... może czas na start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 czytam Was ... tak po cichu ... stanęłam dziś na wagę po długim czasie ... 68 kilo ... kurrrrde ... nawet nie wiecie jak chciałabym wrócić do swoich 60 ... falstart już zaliczyłam .... może czas na start? daggulka widzialam Ciebie na fotkach z kuligu, wygladasz fajnie, jesli chcesz schudnac kilka kg to wystarczy, ze odstawisz slodkie i nie bedziesz jesc po 18 i miesiecznie bez wysilku schudniesz po 2 kg, reszta tak jak do tej pory ale z umierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 boszszsszzz... zdjęcia ... nienawidze sie ogladać na zdjęciach .... najpierw cycki , potem nos , potem długo nic i dopiero reszta Dagi wiem, że figury nie zmienię, ale jak wazyłam 60 to bardziej się sobie podobałam ... teraz ino góra kompleksów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 30.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 właśnie jem serek wiejski, dzisiaj mialam bardzo pracowity dzień w pracy, zapomniałam o wszystikm, a mój dzisiejszy jadłospis to: rano: kawa z mlekiem, cukierek malaga 9:00 serek wiejski, 12;00 szklanka kefiru 0% z otrębami 16:00 2 jajka na twardo 20:00 jabłko 23:00 serek wiejski Tydzień temu kupiłam sobie nowe spodnie, dzisiaj je skracałam. Schudłam przez tydzień w udach i to bardzo. Kurcze , a ramiona nadal grube. Co mam zrobić z tymi ramionami, biustem żeby zleciały trochę? Halo, halo - bede krzyczec - co tak malo??? Musisz jesc wiecej, zeby pobudzic przemiane materii - wbrew pozorom chudnie sie wtedy, chudnie. A gdzie jakies mieso??? Albo ryba??? Zwlaszcza, ze mozna np. taka pyszna wedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 mbz ja normalnie jem więcej ale jak wspomniałam miałam bardzo pracowity dzień w pracy, zapomniałam o jedzeniu i innych rzeczach. Tak mnie praca pochłonęła.a teraz to będziesz na mnie krzyczała jak napiszę co wczoraj zjadłam (byłam na 40-tce kuzyna). Dużo tańczyłam to i waga dzisiaj był litościwa:12:00 3 plasterki szynki z indyki18: 00 kotlet mielony z pieczrką1 kawałek tortu z bitą śmietaną, 1 kawałek bananowca, 1 kawałek sernika1 pierś kurczaka grilowana1 krokiet z barszczem czerwonym1 lampka wina1 banan no i słodka cola (nie mieli wody mineralnej) A oto zaczęłam dzisiejszy dzień11.30 serek wiejski light ze szczypiorkiem, rzodkiewką, i ogórkiem.Potem dopiszę resztę. Schudłam już 7 kg, 5 cm w pasie,7 cm w biodrach i 4 cm w udach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 31.01.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Ania - krzyczec nie bede , ale teraz nastepne pare dni - dieta scisle zgodnie z regulami, wlacz otreby i pij duzo Ja jestem po weekendowych pomiarach - no i jest zle i dobrze Zle - bo nic nie poszlo w dol, a dobrze, bo tez nic nie poszlo w gore od jakichs trzech tygodni. Znaczy sie to, co i jak jem jest ok, nie wplywa na zwiekszenie wagi, musze wiec zwiekszyc zapotrzebowanie energetyczne ( znaczy sie cwiczyc musze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.01.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 zajrzałam jeszcze raz. zaraz lecę na basen.na obiad zjadłam surówkę.potem garść błonnika takiego prasowanego a'la ryż dmuchanya teraz na kolację jajecznica z szynką z indyka.dzisiaj jeszcze godzina sauny i baeniku.a po wczorajszych tańcach to mnie mięśnie łydek bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A oto zaczęłam dzisiejszy dzień 11.30 serek wiejski light ze szczypiorkiem, rzodkiewką, i ogórkiem. Potem dopiszę resztę. Schudłam już 7 kg, 5 cm w pasie, 7 cm w biodrach i 4 cm w udach. aniu, trzymam kciuki za Twoje dalsze chudniecie Malutkie grzeszki kazdemu sie moga zdarzyc, ale wazne aby szybko wrocic do zdrowego odzywiania ... Ale z tym ciastem to pojechalas po calosci ... chyba ze kawaleczki byly male, bo mnie by troszke zemdlilo mbz, a moze to dluzsza faza pletau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 31.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Sorry Fighter - nie zakumałam, że ty facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Witam serdecznie wszystkich "dietetycznych" i nie tylko . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432743478d26676881e.gif Jakoś wcześniej nie natrafiłem na ten temat. Fajnie tu u was. http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b11979757094767a89d6cf6c.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts