ania klepka 01.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 witaj Zbysiu, i zaglądaj tutaj często.To się teraz wstydu przy Tobie najemy, bo Ty taki systematyczny w tym odchudzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie jem normalnie,bo nie mam czasu.Od rozpoczęcia budowy zeszłam z 44 do 40 , a już i 40 spada mi z tyłka.Muszę sie przerzucić na 38. Ależ to nieekonomiczna impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie jem normalnie,bo nie mam czasu. Od rozpoczęcia budowy zeszłam z 44 do 40 , a już i 40 spada mi z tyłka. Muszę sie przerzucić na 38. Ależ to nieekonomiczna impreza... Fajnie to ujełaś. Wyrzucić ubranie czy może zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie jem normalnie,bo nie mam czasu. Od rozpoczęcia budowy zeszłam z 44 do 40 , a już i 40 spada mi z tyłka. Muszę sie przerzucić na 38. Ależ to nieekonomiczna impreza... Fajnie to ujełaś. Wyrzucić ubranie czy może zostawić. I to jest dylemat ... chyba lepiej zostawić - w końcu człowiek młodszy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 01.02.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Nie jem normalnie,bo nie mam czasu. Od rozpoczęcia budowy zeszłam z 44 do 40 , a już i 40 spada mi z tyłka. Muszę sie przerzucić na 38. Ależ to nieekonomiczna impreza... Fajnie to ujełaś. Wyrzucić ubranie czy może zostawić. I to jest dylemat ... chyba lepiej zostawić - w końcu człowiek młodszy nie będzie Nefer, mlodszy napewno nie, ale dlaczego ma byc grubszy??? BTW Neferciu, z takiej zmiany rozmiarowki tylko sie cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.02.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 no to ja też się chwalę Zaczynałam tu w listopadzie z wagą 67,5 na dzień dzisiejszy jest 63.5 Bez konkretnej diety... z tym czekam do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.02.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Amber - mnie sie jednak zda, ze to cos malo ruchu jednak bedzie Arcobaleno - gratulacje, powoli, ale do przodu i bardzo zdrowo tak ok. 1kg na miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A ja zmieniłam miejsce ćwiczeń na fajniejsze, i choć podobno lepsze jest wrogiem dobrego, to nie wracam na stare smieci Wraz ze zmianą miejscówki przerzuciłam się z szeroko pojętych zajęć aerobowych w grupie na siłownię plus aeoby na przyrządach. Już są pierwsze efekty Jestem zachwycona siłownią, choć póki co ledwo łażę z powodu zakwasów Jednak kondycja nie taka zła, bo spędziłam ostatnio tam 3 godz. zleciało jak z bicza.... pozdrawiam wszystkich cwiczących Arcobaleno, Nefer, no no gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.02.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jednak kondycja nie taka zła, bo spędziłam ostatnio tam 3 godz. zleciało jak z bicza.... kuleczko, wiecej nie znaczy lepiej ... Juz po mniej wiecej (wszystko zalezy od intensywnosci) 1,5 godziny treningu weszlas w katabolizm miesni czyniac sobie wiecej szkody niz pozytku ... Jesli rzeczywiscie chcesz intensywnie trenowac (powyzej godziny) okolotreningowo wrzuc odzywke bialkowo-weglowodanowa i ewentualnie BCAA przed i po treningu mbz, i jak udalo sie dorzucic aktywnosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jednak kondycja nie taka zła, bo spędziłam ostatnio tam 3 godz. zleciało jak z bicza.... kuleczko, wiecej nie znaczy lepiej ... Juz po mniej wiecej (wszystko zalezy od intensywnosci) 1,5 godziny treningu weszlas w katabolizm miesni czyniac sobie wiecej szkody niz pozytku ... Jesli rzeczywiscie chcesz intensywnie trenowac (powyzej godziny) okolotreningowo wrzuc odzywke bialkowo-weglowodanowa i ewentualnie BCAA przed i po treningu O f.ck !!! mam wrażenie że weszłam chyba w katabolizm ogólny hehe dziś zawlekłam na siłkę swoje zakwaszone zwłoki i ledwo poltorej godziny, 15 min rozgrzewki, 45 siłowych i pół godziny bieżni na koniec ale skoro to wystarczy to tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 03.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 nie było mnie kilka dni (awaria komputera) i nie ma żadnych nowych wpisów ??? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 właśnie jem serek wiejski, dzisiaj mialam bardzo pracowity dzień w pracy, zapomniałam o wszystikm, a mój dzisiejszy jadłospis to: rano: kawa z mlekiem, cukierek malaga 9:00 serek wiejski, 12;00 szklanka kefiru 0% z otrębami 16:00 2 jajka na twardo 20:00 jabłko 23:00 serek wiejski Tydzień temu kupiłam sobie nowe spodnie, dzisiaj je skracałam. Schudłam przez tydzień w udach i to bardzo. Kurcze , a ramiona nadal grube. Co mam zrobić z tymi ramionami, biustem żeby zleciały trochę? Halo, halo - bede krzyczec - co tak malo??? Musisz jesc wiecej, zeby pobudzic przemiane materii - wbrew pozorom chudnie sie wtedy, chudnie. A gdzie jakies mieso??? Albo ryba??? Zwlaszcza, ze mozna np. taka pyszna wedzona Ania . Przecież to racje głodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Kurde, u mnie to żadna moja zasługa Samo się zrobiło - stres i brak czasu .. A ja podziwiam wszystkich na diecie za wytrwałość - ma za słaby charakter, więc nigdy sie nie odchudzałam (oza epizodem farmakologicznym pod kontrolą lekarza. Pomogło. A po miesiącu wycofano lek z rynku - podobno uszkadzał mózg - i wszystko jasne :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 A co zrobić, żeby przyspieszyć przemianę materii? Zwiększyć wysiłek wystarczy? Wydaje mi się, że to jest mój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Musisz prawidłowo rozpocząc dzień - od lekkiego śniadania, które rozpocznie proces przemiany materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam wspaniałego męża, który robi mi kawusię i kanapeczki o 4 rano - gdy ja biorę prysznic. W pracy drugie śniadanie (takie nieoficjalne ) o 7.30. Oficjalne drugie śniadanie o 10. Potem jakiś owoc koło 13 przegryzę. Te kanapeczki to pełnoziarniste, albo razowe pieczywko jest. Ale chyba mi nie służy - mam zgagę i wątroba mnie pobolewa. Musli i jogurty musiałam odstawić - mam uczulenie na białko i chyba zboże! Z obiadem jest u mnie różnie czasem jadam, często jest to późna obiadokolacja. Kolacyjki nie jem, tzn nic po 18. I tu się zastanawiam, bo jedna szkoła mówi nie jeść przed snem min. 2h, a druga o 4h wspomina. Szukałam pomocy u lekarza - wizyta 300 zł No i wycieczka 80 km - u nas nie ma dietetyka. Nie powiedział jednak nic, poza tym co już wiedziałam Staram się jakoś sama sobie radzić, jednak efektów nie ma. No może źle mówię - od 5 lat nie tyję Ale mam dużo do zgubienia - prawie 30 kg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Za dużo nie doradzę ale nie widzę ruchu. Jakieś ćwiczenia trzeba wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 03.02.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Po odśnieżaniu mam tylko siłę na ćwiczenia w pozycji horyzontalnej Mąż stwierdził dziś, że odśnieżanie jest lepsze niż Nordic Walking - na pewno! Przynajmniej na podwórku czysto! Mąż ma kłopoty z kręgosłupem i codziennie ćwiczymy, ale to raczej gimnastyka niż aerobowe ćwiczenia. U ciebie w dzienniku podejrzałam A6W. Będę musiała spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.02.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Po odśnieżaniu mam tylko siłę na ćwiczenia w pozycji horyzontalnej Mąż stwierdził dziś, że odśnieżanie jest lepsze niż Nordic Walking - na pewno! Przynajmniej na podwórku czysto! Mąż ma kłopoty z kręgosłupem i codziennie ćwiczymy, ale to raczej gimnastyka niż aerobowe ćwiczenia. U ciebie w dzienniku podejrzałam A6W. Będę musiała spróbować. Te A6W to raczej po to coby brzuch nie był flakowaty. Podoba mi się orbitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Boratom - za malo jesz - serio, serio Zeby podkrecic przemiane materii trzeba jesc wiecej, wtedy pobudza sie go do dzialania, poza tym jesz nieregularnie i masz dlugie przerwy (zwlaszcza przed ta obiadokolacja). Ogolnie - wiecej i czescej z regularnymi przerwami. Jak sie je malo i podobnie czasowo jak Ty, organizm spowalnia przemiane, bo nie ma czym pracowac i gromadzi pokarm (czyt. tluszcz) , bo mysli, ze ida ciezkie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts