Wojty 07.06.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 z tym odchudzaniem w ciazy i po ciazy to wlasnie jest tak dziwnie moja kolezanka zawsze byla przy kosci (powieedzmy na 150 miala 68kg) a po urodzeniu, juz po 1-2 miesiacach schudla tak ze wazyla 50 kg!! Opowiadala ze u nich w rozinie tak jest ze kobitki dopiero po urodzeniu dzieci chudna Aha - w samej ciazy tez niezle przytyla - prawie 20kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 z tym odchudzaniem w ciazy i po ciazy to wlasnie jest tak dziwnie moja kolezanka zawsze byla przy kosci (powieedzmy na 150 miala 68kg) a po urodzeniu, juz po 1-2 miesiacach schudla tak ze wazyla 50 kg!! Opowiadala ze u nich w rozinie tak jest ze kobitki dopiero po urodzeniu dzieci chudna Aha - w samej ciazy tez niezle przytyla - prawie 20kg tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 07.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kasztanka, za 2 godziny będziesz miała roczek czy na Forum obchodzi się rocznice? pozdrawiamRytunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Kasztanka, za 2 godziny będziesz miała roczek czy na Forum obchodzi się rocznice? pozdrawiam Rytunia jassne!!!!!!!!! zapraszam na http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=706455#706455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 07.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku A czy ja mogę w/g tej recepty trochę schudnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Witam tez slyszalam ze po ciazy spada sie pare kg z wagi niz sie mialo na poczatku A czy ja mogę w/g tej recepty trochę schudnąć? nie wiem ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 10.06.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Po przeczytaniu ostatnich postów jakoś nie pałam optymizmem, bo ta genetyka trochę niesprawiedliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Najlepsze na zrzucenie wagi - SPACERY! wystarczy pol godziny dziennie szybkiego marszu i w ciagu 2 tygodni 2 kg. Sprawdzone i prawdziwe. Ale trzeba spacerowa ( szybkim tempem) systematycznie codzinnie. Przerwanie chocby na tydzien znow powoduje przybranie na wadze. Jesli chodzi o ciaze - to normlane ze po ciazy sie chudnie i czesto wazy sie mniej niz przed ciaza ale to dotyczy tylko tych kobiet ktore karmia piersia Dziecko wyciaga niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Najlepsze na zrzucenie wagi - SPACERY! wystarczy pol godziny dziennie szybkiego marszu i w ciagu 2 tygodni 2 kg. Sprawdzone i prawdziwe. Ale trzeba spacerowa ( szybkim tempem) systematycznie codzinnie. Przerwanie chocby na tydzien znow powoduje przybranie na wadze. Jesli chodzi o ciaze - to normlane ze po ciazy sie chudnie i czesto wazy sie mniej niz przed ciaza ale to dotyczy tylko tych kobiet ktore karmia piersia Dziecko wyciaga niesamowicie. mi sie wydaje ze chudniecie podczas karmienia piersia spowodowane jest przede wszystkim lekko strawna dieta mamy karmiacej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 albo tym, że tak na prawdę niewiele można zjeśćnabiał - nieowoce cytrusowe - nietruskawki itp. - niewarzywa strączkowe - niekapusta - nieitd.itd.mnie wychodziło, że z rzeczy, które lubię mogę zjeść marchewkę( ekologiczną), jabłka, gotowaną cielęcinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 albo tym, że tak na prawdę niewiele można zjeść nabiał - nie owoce cytrusowe - nie truskawki itp. - nie warzywa strączkowe - nie kapusta - nie itd. itd. mnie wychodziło, że z rzeczy, które lubię mogę zjeść marchewkę( ekologiczną), jabłka, gotowaną cielęcinę oj.... to rzeczywiscie kiepsko!!!! ja jem nabial truskawki i inne dziwne rzeczy i wszystko jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 10.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 zwłaszcza gdy maluszek uczulony jest na niektóre produkty to wtedy mamusia musi zrezygnować z pewnych składników jadłospisu, moja znajoma to miała taką dietę, że ból głowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja jem nabial truskawki i inne dziwne rzeczy i wszystko jest ok! I karmisz piersią? Jeśli tak,to właśnie na 99% zafundowałaś dziecku alergie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 10.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 przynajmniej znacznie zwiększasz prawdopodobieństwo wystąpienia alergii truskawki i mleko bym sobie odpuściła w pirewszych 3 - 4 miesiącach życia dziecka To pisze cwaniara, która zrezygnowała z wszelkich potencjalnych alergenów i objadała się hurtowo czekoladą, co oczywiście zaowocowało uczuleniem na czekoladę u dzieci ale mleka to przez pierwsze 2lata nie dawałam dzieciom, a i teraz zdawkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 10.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 wcześniej nie wiedziałam że trzeba ograniczyć w ciąży np picie mleka i taraz moja córcia jak wypije za dużo to od razu uczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 co myślicie o tym?? http://www.pulsmed.com.pl/document.php?id=15&ctgSelect=24&module=menuTree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 ja jem nabial truskawki i inne dziwne rzeczy i wszystko jest ok! I karmisz piersią? Jeśli tak,to właśnie na 99% zafundowałaś dziecku alergie. ale nie wychodza mu zadne krostki .... wiec i tak mu zafunduje alergie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Niestety jest to bardzo prawdopodobne.Alergia może pojawić się w każdej chwili,w każdym wieku.A Ty baaaardzo zwiększyłaś prawdopodobieństwo wystąpienia alergii u dzieciaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Niestety jest to bardzo prawdopodobne. Alergia może pojawić się w każdej chwili,w każdym wieku. A Ty baaaardzo zwiększyłaś prawdopodobieństwo wystąpienia alergii u dzieciaczka. dobra juz nie wywoluj we mnie takich wyrzutow sumienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 wcześniej nie wiedziałam że trzeba ograniczyć w ciąży np picie mleka i taraz moja córcia jak wypije za dużo to od razu uczulenie No ja tez nie wiedzialam i jak bylam w ciazy to wypijalam po 2 litry mleka na dobe ( bo mi na zgage pomagalo) no i strasznie czekolady mi sie chcialo wiec tez jadlam. Moj synek urodzil sie z piekna cera - lekarz powiedzial - o jakie piekne dziecko, mama musiala sie bardzo dobrze odzywiac ale juz po 2 tygodniach okazalo sie ze skora synka zle reaguje na mleko krowie , a w pozniejszym okresie ze na czekolade Teraz juz jest ok, chociaz tez ograniczam synkowi czekolade jeszcze. Mleko juz moze pic ile chce. W nastepnej ciazy bede uwazac z dawkami alergizujacych produktow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts