amadi 10.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 arcobaleno pewnie nie to chciałabyś ode mnie usłyszeć... ale waga nie spada ... spadają obwody. Na początku spadło o 1,5 kg, ale później wzrosło o 0,5 ....więc na razie się nie ważę. Biorę miarę, obmierzam ciałko i wsio. Przypominam.... podczas naprawy metabolizmu "przytyłam" o 4kg, a obwody się nie zwiększyły, a niektóre nawet zmalały. Jakbym Ci napisała, jakie ja wtedy musiałam ilości białka i kal. jeść, to byś się przewróciła Amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 10.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 talgo1 czy wiesz dlaczego się na tej niezdrowej diecie tak chudnie?? Bo ja wiem, ale jestem ciekawa Twojej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 10.02.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 po treningu mogę zjesc miesko z warzywami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przypominam.... podczas naprawy metabolizmu "przytyłam" o 4kg, a obwody się nie zwiększyły, a niektóre nawet zmalały. No dooobra....ale przecież ja przy moim wzroście 160 nie mogę ważyć 63 kg ani broń boze wiecej mam jednak nadzieje, że ta waga będzie sobie spadać..niech spada powoli ( tak jak dotychczas) ale jednak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 10.02.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 aaggaa kochana Ty jeszcze pytasz czy możesz? Musisz . Co prawda najlepiej po treningu nie jeść warzyw (ale bez przesady). To jest ten posiłek w ciągu dnia, gdzie możesz wciągnąć ww i się tym nie przejmować. Więc dorzuć tam z łaski swojej coś z ww Ok? Nic...lecę do domu i zaraz na trening... wiec mnie nie będzie. Do kliknięcia Amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 10.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kochana z gara se wygrzebuje i do miski nakładam bo trening mam o 19 potem saune czyli trza cos zjesc przed sauną W domu raz że by mi żżarli to dwa ze była by 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przypominam.... podczas naprawy metabolizmu "przytyłam" o 4kg, a obwody się nie zwiększyły, a niektóre nawet zmalały. No dooobra....ale przecież ja przy moim wzroście 160 nie mogę ważyć 63 kg ani broń boze wiecej mam jednak nadzieje, że ta waga będzie sobie spadać..niech spada powoli ( tak jak dotychczas) ale jednak.. arco, a nie masz gdzies w poblizu poradni dietetycznej z urzadzeniem do mierzenia poziomu tkanki tluszczowej w organizmie? Albo przynajmniej wagi wielofunkcyjnej z ta opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 10.02.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nigdy Wam nie dorównam w tych obliczeniach, wyliczeniach, ćwiczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 10.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 talgo1 czy wiesz dlaczego się na tej niezdrowej diecie tak chudnie?? Bo ja wiem, ale jestem ciekawa Twojej odpowiedzi. BARDZO chciałabym się dowiedzieć /jeśli można / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Żarło żarlo i zdechło Miałam dziś spotkanie na mieście. Wyszłam z domu o 13 (ostatni posiłek o 12.30). Myślałam że uporam się w 2-3 godz, tymczasem Osoba laskawa była się spóźnić, spotkanie było długie i trudne. Potem jeszcze szybkie zakupy i minęło ponad 5 godz bez jedzenia (na szczeście wodę miałam ze sobą). Po powrocie do domu byłam tak glodna że zjadłam cały woreczek (100g) gryczanej z wątróbką i ogorkiem kiszonym W tej chwili jestem jeszcze pełna i nie wiem czy jesc ten twaróg na noc, czy juz dac sobie spokój. Ps. Widzę, że konieczne jest nosić przy sobie zdrowe przekąski, jakieś batony proteinowe czy zdrowe kanapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Oj Kulka pewnie mały ten woreczek był a Ty przeżywasz Ja sobie wklejam Wasze rady i porady do osobnego pliku - będę miała szybki niezbędnik Czytam własnie artykuł o kobiecie w klubie - wychodzi mi, że potrzebuje ok 2000 kalorii - troche dużo chyba - choć w sumie nigdy nie liczyłam co ile ma... A no i co tam piszą.. Wysiłki aerobowe można wykonywać również w dni wolne od ćwiczeń na siłowni ( najlepiej rano, przed pierwszym posiłkiem). no i co ja mam o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 10.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 arcobaleno nie możesz tyle ważyć i pewnie nie będziesz. Waga też zacznie lecieć, tylko nie tak szybko jak na tych durnych dietach, które nastawione są na szybkie efekty, wyniszczają organizm i odwadniają. satinkaa nic się nie bój... dojdziesz wprawy.... o ile oczywiście tylko będziesz chciała. Na ten moment idź sobie na spacer, raz szybszym raz wolniejszym krokiem. Pilnuj by w każdym posiłku było białko i żebyś jadła co 3-4 godz. Reszta przyjdzie z czasem.... już my Cię tu szybciutko wyedukujemy. Poczytaj linki, które wrzucamy z Amber. I pytaj jak coś elutek pozwolisz, że poczekam co ma do powiedzenia w tym temacie talgo1. Ok? Skoro wie tyle o tej diecie, to zapewne zaraz nam napisze co powoduje, że się na niej chudnie. kuleczka właśnie się przekonałaś o tym jak niezbędne jest zabieranie pojemników z jedzeniem do pracy... lub chociaż zdrowych przekąsek. Pierwsze koty za płoty. I pomyśl, że jeszcze niedawno byłabyś z siebie dumna, że tyle bez jedzenia wytrzymałaś. Ale to było dawno i nieprawda.... teraz jest nowa kuleczka, bardziej świadoma lub uświadomiona. Dobrze chociaż, że się nie rzuciłaś na czekoladę... ufff. Oczywiście, że ten ser na noc zjedz....chociaż z 50g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 talgo1 czy wiesz dlaczego się na tej niezdrowej diecie tak chudnie?? Bo ja wiem, ale jestem ciekawa Twojej odpowiedzi. BARDZO chciałabym się dowiedzieć /jeśli można / elutek, info o skutkach diety optymalnej i mechanizmie "chudniecia" znajdziesz na bardzo wielu portalach ... Juz lata temu dowiedziono, ze podobnie jak inne tego typu "wynalazki" dieta optymalna zdecydowanie bardziej szkodzi, niz pomaga kuleczka, moje zycie tez nie jest regularne ... taki czar wolnego zawodu Bywa, ze poza domem jeste 12 - 16 godzin ... Zabieram wtedy jedno pudelko z kurczakiem, warzywami i ryzem, albo makaronem, pudeleczko chudego twarogu, jablko, kilka ciastek owsiano-proteinowych i baton proteinowy To tak aby jesc co 3 - 4 godziny i nie doprowadzic do spadku cukru we krwi I wszamaj ten twarog przed snem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Amadi - tak mnie jakos zaciekawilo - czy Ty nie jestes na diecie proteinowej Dukana? Bo wlasciwie duzo sie zgadza - i to duzo bialka, i malo wegli, i duzo jesc, i "cheat meal" w III fazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Amber - daj przepis na te batony - nie bądź taka sama nazwa baton już mi się podoba A czy takie masło jest dobre - tzn w sensie jakosci produktu bo o zastosowanie chciałam dopiero zapytać (nie wiem czy można tak linkować..) http://www.allegro.pl/item915867028_maslo_orzechowe_bez_soli_i_cukru_350_g.html albo to http://www.allegro.pl/item901419089_maslo_orzechowe_z_orzechami_black_rose_maxi_500g.html mbz - na dukanie chyba cwiczyc nie można w 1 fazie więc nie pasi mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 I pomyśl, że jeszcze niedawno byłabyś z siebie dumna, że tyle bez jedzenia wytrzymałaś. Ale to było dawno i nieprawda.... teraz jest nowa kuleczka, bardziej świadoma lub uświadomiona. Dobrze chociaż, że się nie rzuciłaś na czekoladę... ufff. Oczywiście, że ten ser na noc zjedz....chociaż z 50g Trafione w sedno! Dokładnie tak bym pomyślała niedawno, w dodatku już na kolację nie zjadłabym nic i dla pewności jeszcze do południa następnego dnia O kurde! W artykułach wklejonych przez Was kobiety zaczytuję się wkażdej wolnej chwili co rusz wykrzykując do męża "patrz! o kurde! wiedziałeś że!!!" Oczywiście współmieszkaniec ma również zrewolucjonizowaną dietę, je raniutko grzecznie śniadanie (wiecie że on przez te 2 lata chodził na czczo na siłownię ) Dziś rano byłam w szoku widząc swój plaski brzuch, kiedyś musiałabym nie jesść od południa dnia poprzedniego aby był tak płaski, a ja przecież pochłonęłam 7 posiłków, ostatni ok 22 (twaróg ) Zauważam że żołądek juz przestaje się buntować i trawi jak w zegarku. Tfu tfu oby nie zapeszyć. Jeszcze chciałam coś dodać a'propo jaj. Pamiętam, że czytałam kiedyś że w żółtku paradoksalnie jest duużo więcej białka niz w białku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Amber - daj przepis na te batony - nie bądź taka sama nazwa baton już mi się podoba A czy takie masło jest dobre - tzn w sensie jakosci produktu bo o zastosowanie chciałam dopiero zapytać (nie wiem czy można tak linkować..) http://www.allegro.pl/item915867028_maslo_orzechowe_bez_soli_i_cukru_350_g.html arco, ja kupuje tylko i wylacznie to http://www.sante.pl/k26/maslo_orzechowe Porownaj sobie jakie roznice sa w bialku pomiedzy tym co wkleilas a maslem Sante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 amber- sante też znalazłam, ale na allegro go nie ma a u mnie w sklepach nie widziałam, ale moze jeszcze popatrzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.02.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 kuleczka w zoltku masz ok. 16 g bialka, a w bialku 11 g. Nie mniej w zoltku masz jeszcze ok 30g tluszczu a a w bialku nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.02.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Amber, a Tobie jako bądź co bądź alergikowi, wolno jeść maslo orzechowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts