AmberWind 14.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://img15.imageshack.us/img15/2451/fsdfw.png ekhmmmm ... a wg jakiego to rankingu??? I bialko bialku nie jest rowne, wiec ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arco, skrobnij do jakiego zastosowania ma to byc odzywka? Po treningu, czy jako posilek przed treningiem, czy moze jako "awaryjne" jedzonko przed snem? W powyzszym rankingu bialka szybko i wolno wchlanialne sa wymieszane, wiec raczej sie niem nie sugeruj a wlasnymi potrzebami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Co do wagi to moim celem było zawsze 55, a teraz osiągnięcie 20% fetu. Slonko, waga sie nie sugeruj ... przynajmniej nie az tak ... Patrz na swoje wymiary i na to jak zmienia sie cialo. Widzisz, ja waze dosc duzo, mam tylko 172 cm, w pasie 63 cm a w biodrach 89 ... na szczescie biust pozostal na 93 cm, bo gdyby mniej to byloby niewesolo No i co z tego, ze waze az tyle skoro spodnie 34 size Dlatego centymetr TAK, poziom faciku TAK, ale waga to tylko jesli rzeczywoscie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 14.02.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 AmberWind napisałam Arco- które białko jem i polecam.Ten ranking wkleiłam po to, by zobaczyła ile białka podaje producent na opakowaniu, a ile jest go w rzeczywistości po badaniach w laboratorium. Amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No to nie wiem już sama, którą wybrać - na allegro tez wybór jest duży...amadi, amber - którą byście mi poleciły przy moim celu redukcji tłuszczu i ujędrnienia ciała i codziennych 40-50 min treningach przedpołudniowych?? aaa no i myślę wypijać ją zaraz po treningu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 AmberWind napisałam Arco- które białko jem i polecam. Ten ranking wkleiłam po to, by zobaczyła ile białka podaje producent na opakowaniu, a ile jest go w rzeczywistości po badaniach w laboratorium. Amadi no tak, tylko ten ranking dosyc szczuply, bo jak mniemam trudno bylo przebadac wiekszy zakres odzywek. Nie to abym sie czepiala, ze nie ma mojej ulubionej I kolejna sprawa to nie sama iloscia bialka czlowiek zyje ... jakosc tez jakby wazna, nie mowiac juz ze szybkosc wchlaniania to juz calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Amber - do Twojej wiedzy mi daleko - rzuć nazwą i zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arco, jesli chodzi o mnie, to polecac moge te, ktore sama wyprobowalam i na ktorych faktycznie zredukowalam tluszcz i wypracowalam/ochronilam miesnie. Po treningu uzywam zawsze Maximize Whey Protein z mala iloscia Carbo, albo UN PROSTAR 100% WHEY rowniez z mala iloscia Carbo. Odzywke jem zawsze bezposrednio po treningu, suplementujac sie i przed treningiem i po BCAA. Ok. 30 min po zjedzeniu odzywki (bo tyle trwa mniej wiecej wchlanianie tego bialka) jem malutka przekaske bialkowo-weglowodanowa. Bialko uzyte nalezy do grupy bialek wolnowchlanialnych i to juz jako normalny posilek a nie odzywka. arco, ja Ci moze na PW wrzuce namiar na sprawdzonego sprzedawce z allegro, ktory telefonicznie moze Ci jeszcze lepiej doradzic co i jak. Obsluga tego sklepu dziala na medal, maja dobre ceny i rzeczywiscie duza wiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arco, ja Ci moze na PW wrzuce namiar na sprawdzonego sprzedawce z allegro, ktory telefonicznie moze Ci jeszcze lepiej doradzic co i jak. Obsluga tego sklepu dziala na medal, maja dobre ceny i rzeczywiscie duza wiedze Będę zobowiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teresa Stachurska 14.02.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Polecam Państwu - http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4222.msg93069#msg93069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 14.02.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 AmberWind nie bądź taka ... ... wyślij mi również na priva (i smak który polecasz). Oblukam co i jak i porównam z tymi które piję. Do tej pory najlepiej wspominam Dymatize Elite o smaku caffe mocha. --------- Dziś dzień z czitem.......... zjadłam ziemniaki z sosem czosnkowym (3 łyżki- zrobiony na bazie jogurtu) pycha Nawet znalazłam jednego w kształcie serduszka, ale nie miałam serca go zjeść pozdrawiam Amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 14.02.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arcobaleno czy Ci mówiłam, że podobasz mi się coraz bardziej??? Odżywka białkowa wcale nie jest beee. Cieszę się, że dałaś się przekonać pozdrawiam Amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arcobaleno czy Ci mówiłam, że podobasz mi się coraz bardziej??? Odżywka białkowa wcale nie jest beee. Cieszę się, że dałaś się przekonać pozdrawiam Amadi amadi - gdybys widziała zawartosć mojego zakupowego koszyka to podobałabym Ci sie pewnie jeszcze bardziej Otręby takie, śmakie, jogurty naturalne z najniższą zawartoscią tłuszczu (zaczełam czytac etykiety ), chude odtłuszczone twarogi, mnóstwo warzyw...noo niewątpliwie robię postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 14.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arco a co na te zmiany mówi Twój mąż? amadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 amadi, wyslane! Otręby takie, śmakie, jogurty naturalne z najniższą zawartoscią tłuszczu (zaczełam czytac etykiety ), chude odtłuszczone twarogi, mnóstwo warzyw...noo niewątpliwie robię postępy arco, jak tak dalej pojdzie - a napewno TAK - to jeszcze dwa - trzy miechy a bedziemy na tym watku wybierac skape bikini na lato Brawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Jego kuchnia pozostaje bez zmian Spiżarka pełna jest kolorowych napojów, zapas słodyczy tez musi być, - właśnie częstuje mnie żelkami danio w lodówce to podstawa, biały chleb też. Obiady nie zmieniły się wcale, poza większą iloscią świeżych surówek, ja jem bez ziemniaków i bez panierki (zależy co na obiad ). A jego zdanie o moim odchudzaniu jest demotywujące wczoraj to sie dopiero nasłuchałam ( i to nie tylko od niego ) jaka to jestem piękna, sexiflexi itp itd ale ja to robię dla siebie i dla swojego lepszego samopoczucia Bo nogi w rajstopach to nie to samo co bez a tu lato idzie, więc trzeba sie postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 arco, no to ja teraz tym bardziej podziwiam Twoja determinacje i niezlomnosc ... Bo latwiej jest, gdy cala rodzina przestawiona. I nie pisze tutaj o jedzeniowym klasztorze, tylko o zdrowotnosci .. takiej bez pokus i z wzajemna motywacja. Moj np. nie tknie bialego pieczywa, miesa innego niz kura, jagniecina czy poledwica wolowa, albo ta wieprzowina co ma oznaczenie 7% tluszczu Do tego zadnych ciast, ciasteczek, lodow czy innych slodkosci. Alkohol raz na ruski rok i tylko jako wytrwane wino ... Za to w domu musza byc mega zapasy chudego sera, owsa, mleka bez laktozy, miesa, warzyw, owocow (w tym suszonych) i kopa jaj Na dokladke do koszyka w markecie upycham pare pudelek dzikiego ryzu, makarony z razowca i pare zgrzewek wody mineralnej i moge wracac do domu Co do silowni, to my tez tak zawsze razem, wiec latwiej. Jesli jednemu spada motywcaja, o ktora dosyc trudno o 6.00 rano, to drugie go nakreca i nie ma ze odpuszczamy ... wiec co tu duzo gadac ... latwiej mam i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 AmberWind, wpędzasz w kimpleksy. Ja przy 168 cm- 58,5 kg (choć dziś waga pokazała 57 hmmm) Wymiary mam średniofajne, no ale nigdy specjalnie nie miałam talii, taka budowa. Biust 96 talia 74 biodra 94 Idzie ku lepszemu, ale wiem że wcięcia na poziomie 63 nigdy mieć nie będę. Obym się myliła Noszę 36 w porywach do 38. Przy czym 38 nierozciągliwe nie zawsze wlezie ze wzgledu na biust Co do kuchni w domu nastąpiła rewolucja. Juz od kilklu lat stopniowo zmieniałam kuchnię na zdrowszą, no ale ostatnio osiągnęłam apogeum konsekwencji Domownicy sie przyzwyczajają. Mąż zadowolony, nie kręci nosem, choć twierdzi z uśmiechem się że mi odbiło, co nie przeszkadza mu skwapliwie wykorzystywac mojej "wiedzy" Dzieciaki nie grymaszą już na razowy makaron, ciemny chleb, szpinak, ryby i warzywa na parze. Nie lubimy słodkich napojów tych gazowanych, nigdy nie kupowałam takich i dzieciaki się nie przyzwyczaiły. Młodszy jak odwiedza kolegę to ze swoją butelka wody (7-latek) bo "tam mama nie ma nic do picia, tylko cola i oranżada Uważam to za niemały sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Kurczę a ja własnie razowego makaronu nie znalazłam w tesco... A co do domowych nawyków - nie jest lekko patrząc jak mąż się objada słodkimi serkami i słodyczami i nie tyje albo smażyć córce naleśniki na kolację... no ale mus to mus - przyzwyczaiłam się już trochę Fajnie macie, że sie tak wspólnie motywujecie - ja pracuję nad siostrą, która mieszka w sąsiedztwie - zawsze razem raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.02.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Kuleczka - myślałam, że jesteś wyższa !! Jakos tak ze zdjęć Ty juz na wymiary nie narzekaj - 90/60/90 to wieszaki na wybiegach noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts