Samuel-- 26.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 W poniedziałki i piątki mam aikido (odpowiednio 3h i 1.5h) - tam nigdy nie ma stagnacji. W środy i niedziele robię sobie indywidualny trening w domu (ok. 0.5h). Rozgrzewka, pompki, brzuszki i przysiady. Od marca zwykłe brzuszki zamieniam na A6W. Stopniowo też zwiększam ilość pompek, a ostatnio jeśli mam czas na koniec treningu dodaję rozciąganie. W najbliższym czasie więc trening domowy trochę mi się wydłuży. No i czekam aż śnieg stopnieje i błoto wyschnie, żeby móc biegać w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel-- w jakim celu będziesz robił A6W? Poszukaj co pisała Amber.No chyba, że masz Bf na poziomie 6-8 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 AmberWind cieszę się, że napisałaś Arco o tych mięśniach... jesteś tu dłużej to mam nadzieję, że Ciebie posłucha Ćwiczę, już dosyć długo i to ciężarami o których boję się nawet na forum wspomnieć... i jakoś mięśni wielkich jak bochny chleba nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 26.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 amadi: tłuszczu mam 21%, ale przecież nie tylko po to się robi A6W, żeby zaraz zostawać kulturystą Robiłem już A6W w poprzednim roku i bardzo przydało się na mięśnie brzucha, z którymi wcześniej miałem największe problemy. Teraz tylko powtórka. Nie robię tego tylko dla wyglądu, ale przede wszystkim dla ogólnej sprawności fizycznej i łatwiejszego wykonywania technik na aikido. Jeśli do tego uda mi się zrzucić kilka % tłuszczu to będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel-- Oj to by się kulturyści ucieszyli czytając Twoją wypowiedź Po cholipe tyle zapieprzają na siłowni skoro wystarczy zrobić A6W. BTW A co jesz po treningu...jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.02.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mmmmmm ale pychota - lody z odżywki białkowej Pół jogurtu nat., porcja odzywki tuskawkowej i kilka zamrożonych tuskawek - wszystko do blendera - lody, ze palce lizac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.02.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 amadi - a jak efekty u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 26.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Nic nie jem. Prysznic i spać Teraz dopiero z lektury forum i innych stron się dowiaduję, że mógłbym ten chudy twaróg trochę wcinać. Ale jak dotąd moja strategia sprawdza się całkiem dobrze - od bardzo dawna nie byłem w takiej formie jak teraz. Tylko te parę kilo do zrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No i jestem w górach. Szusuję po stokach. Jest bosko. Pozdrowienia z Krynicy!!!!! No to witam w Krynicy!!! ps. Ja kryniczanka jestem Dziękuję Kawika za miłe powitanie Było mi bardzo, bardzo miło gościć w Twoich stronach. Żal było wracać buuu. No ale fajnie że jestem juz na forum Cóż, muszę się przyznać, że jest mnie kilogram więcej, choć wizualnie nadal ok. Od dziś wracam do zdrowego jedzonka. Nie ma zmiłuj!!!! Arco, ja nie wiem jak można nie móc schudnąć w nogach W talii, ramionach, to jest dopiero problem Jeśli juz jesteśmy przy nogach to muszę się pochwalić, że uda mi się takie fajoskie zrobiły. A po tych nartach to już w ogóle. Nie są już takie straszliwe patyczki, nabrały troszkę mięska Co do talii i pleców to walczę i walce nie ustaję. Do lata muszę zejść poniżej 70 w talii Wczoraj upiekłam najprostszy chlebek z przepisu Depesi Mąkę dałam razową plus otręby pszenne i żytnie i do tego płatki owsiane. Pyyyychaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 mmmmmm ale pychota - lody z odżywki białkowej Pół jogurtu nat., porcja odzywki tuskawkowej i kilka zamrożonych tuskawek - wszystko do blendera - lody, ze palce lizac ! Arcobaleno, brzmi bosko nie omieszkam wypróbować. Amadi, właśnie, chwal się efektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Arco dziękuję za pamięć. Właśnie po dwóch tygodniach na L4 wróciłam do pracy.... przez ten czas antybiotyki i wiadomo- zero ćwiczeń.Dietę trzymałam...... czyli białko, warzywa i owoce to pewnie efekty jakieś są......bo widać po ciuchach. Słodycze już mogą dla nie nie istnieć.Dziś pierwszy trening siłowy (po chorobie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel-- Tak mi się wydawało, że nic po treningu nie jesz...bardzo duży błąd.Białego sera nie jemy po treningu, bo to białko wolno wchłanialne, a Ty musisz szybko dostarczyć organizmowi białka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Kulka - weź Ty mnie nie denerwuj z tymi nogami Ja mam w talii ( w talii nie w brzuchu ) 74, wiec moze do lata tez zejdę ponizej 70..ale nogi to koniecznie pare cm w obwodach muszą zgubić amadi - tez bym chciała istnieć bez słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 26.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 amadi: A co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel-- wiem, że nie jesz mięsa, więc nie mamy za dużego pola do popisuNajlepiej wypij odżywkę białkową lub zjedz rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 26.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No to nienajlepiej Ryba to też mięso, a odżywkę musiałbym znaleźć taką, żeby miała naprawdę mało kalorii. Nie taka na robienie masy dla kulturystów, tylko specjalnie nastawiona na regenerację. Czyli pewnie też droższa. Ale poszukam, poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel--..... całe życie się człowiek uczy... ryba to mięso ... zapamiętam.W odżywce białkowej zwróć uwagę na ilość białka (ma być dużo) i ww (mało).Po treningu oprócz białka- możesz dodać ww z owoców, ziemniaków, ryżu białego - to oprócz śniadania jedyna pora w której ww są bezkarne.Jeśli zdecydujesz się na odżywkę, daj znać, podpowiem Ci jakich szukać (na priva). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Samuel--..... całe życie się człowiek uczy... ryba to mięso ... zapamiętam. W odżywce białkowej zwróć uwagę na ilość białka (ma być dużo) i ww (mało). Po treningu oprócz białka- możesz dodać ww z owoców, ziemniaków, ryżu białego - to oprócz śniadania jedyna pora w której ww są bezkarne. Jeśli zdecydujesz się na odżywkę, daj znać, podpowiem Ci jakich szukać (na priva). amadi, widze ze w konsekwetnym dreptaniu z kagankiem oswiaty nie ustajesz ... Ja wychodze z zalozenia, ze chetnych los prowadzi a niechetnych wlecze ... wiesz co mam na mysli, nie? Ciesze sie, ze wracasz i do zdrowia i do nas Kulka, nooooo ... przyszusowalas!!! A moze ten kilogram wiecej, to wlasnie jakis miesien nozny, co? Chleb tez od jakis dwoch lat sama wypiekam. I zawsze pelnoziarnisty, ciezki, tresciwy a do tego z tymi wszystkimi paprochami slonecznikowo-dyniowo-orzechowymi Pychota arco, jak lubisz takie eksperymenta odzywkowe, to nastepnym razem mozesz nabyc smak waniliowy i zgodnie z upodobaniami dodawac troche rozpuszczalskiej kawy, kakao, owocow lub czego tam chcesz i tak zmieniac smak musow, lodow i bialkowych przekasek Kazdego dnia mozesz miec inny pyszny smaczek Przyznaj, ze nie kulawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 26.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 AmberWind wiem o czy mówisz Często czytam, ale się nie odzywam, bo jestem tu nowa i nie chcę żeby wyglądało, że się mądruję... Ty jesteś tutaj dłużej.. więc Tobie więcej wolno Wiesz o co chodzi? Tobie zostawiam np. opierniczanie itp. robisz to z wielkim wdziękiem a mi nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.02.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Nie drapcie sie już. To z głodu pewnie wszystko Zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts