amadi 26.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 bobiczek no widzisz nie trafiłeś...my do odchudzania podchodzimy mądrze, dlatego o głodzie nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.02.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tobie zostawiam np. opierniczanie itp. robisz to z wielkim wdziękiem a mi nie wypada. wiesz co .. to raczej malo wdzieczna role mi przypisalas, ale jak mus, to mus Chociaz tym wdziekiem, to mnie powalilas ... ja tak zawsze w krotkich, zolnierskich slowach bobiczek, tutaj to wszyscy najedzeni, wiec jedynym glodnym moze Ty??? BTW sernik dochodzi Gdyby mi na nabiale chociaz 5% off-u dali to juz bylaby calkiem niezla sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 26.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hehe amadi już mi podpowiedziała co z odżywkami i teraz siedze i knuję. Wiecej się na tym forum uczę o odżywianiu niż o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.02.2010 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Amber do ja jeszcze dopytam czy jak sobe zmieniam programy na orbitku (jest 14 gotowych) to jest dobrze? od jutra zaczynam z drugiego poziomu a diete trzymam jutro poprubuje serniczka dietetycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 BTW sernik dochodzi Gdyby mi na nabiale chociaz 5% off-u dali to juz bylaby calkiem niezla sumka A u mnie dochodzi chlebek. Po wczorajszym nie ma śladu. Dzieciaki się wprost zajadają, ale takie szczypiory że nie żałuję im Ja z mężem będziemy wcinać jutro na śniadanko. Dałam mniej mąki a więcej otrąb i płatków owsianych. Ciekawe co mi z tego wyjdzie. Dziś byłam na siłowni, ale ćwiczyłam głównie górę. Nogom dałam dzień opoczynku po białym szaleństwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 AmberWind podaj proszę domowe ćwiczenia na ręce, widzę, że mi ciałko na ramiona zaczyna flaczeć Kobiety czytam Was uważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja dzisiaj dałam czadu mojemu brzuchowi Satinkaa, myślę, że w domu to najlepiej sztangielkami pomachać, pompki porobić (na poczatek mogą być babskie czyli takie na kolanach). Na triceps, czyli na likwidację tzw chorągiewek fajne jest opuszczanie ciała opartego na łokciach o kanapę/krzesło. Stajesz tyłem do mebla, opierasz się na łokciach nogi wysuwając do przodu do kąta prostego i opuszczasz się dół, góra, dół, góra.... To tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 27.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 kuleczka dzięki, 1/ sztangielkami machając - ręce od łokcia do przodu i do ramienia? 2/ a co na uda? też zaczynają być "wolne" w poniedziałek idę kupić rowerek treningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dziś byłam na siłowni, ale ćwiczyłam głównie górę. Nogom dałam dzień opoczynku po białym szaleństwie i slusznie! Nogi to duza grupa miesniowa i potrzebuje dluzszego odpoczynku. Ja nogi robie co 4 dni Nie chwalilam sie a powinnam ... bylam w ubieglym tygodniu na EKG wysilkowym Zabraklo dla mnie standardowego protokolu kardiologicznego Kardiolog powiedzil, ze nastepnym razem lepiej sie przygotuje Eeeee ... co ja to chcialam??? Aaaaaa ... i jak wyniki? Co tam dobrego w Waszych obwodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 28.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 W tym tygodniu spadki w cm zanotowałam w dolnej części ciała: - 4cm brzuch - 3 cm biodra - 2 cm pupa - 1 cm udo na wadze " - 0,5 kg "czyli dla tych, dla których spadki wagi są wykładnikiem chudnięcia -> totalna porażka .......a ponieważ dla mnie nie są ...... więc jestem bardzo, bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 W tym tygodniu spadki w cm zanotowałam w dolnej części ciała: - 4cm brzuch - 3 cm biodra - 2 cm pupa - 1 cm udo na wadze " - 0,5 kg "czyli dla tych, dla których spadki wagi są wykładnikiem chudnięcia -> totalna porażka .......a ponieważ dla mnie nie są ...... więc jestem bardzo, bardzo zadowolona amadi, no nie wiem, nie wiem ... Czy juz jestes cyborgiem, czy to dopiero dla Ciebie przyszlosc Lepiej skrobnij, ze wrac z ubytkami na dole, nie przybyly Ci zwaliste miesnie na gorze i ze "watroba i nery" cale, bo jeszcze jakis big-size gotowy pomyslec, w swej trosce rzecz jasna, ze jak nic po takim cyborgowaniu tylko przeszczep serdecznosci, supel miesni ... buhahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 28.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 AmberO jessssssu nie wiem, bo odchudzanie jest dla mnie bardzo przyjemne... (jem więcej niż przed odchudzaniem a cm spadają), w związku z tym jestem szczęśliwa i radosna, a cyborgi chyba nie mają uczuć? Mam podejrzenia, że jednak jeszcze cyborgiem nie jestem... ale kto wie, kto wie... może już wkrótce?Na minusowym zapotrzebowaniu to mięśnie za cholerę mi nie urosną - bo to po prostu niemożliwe.... ale będę siebie bacznie obserwowała. Może będę pierwszym przypadkiem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Na minusowym zapotrzebowaniu to mięśnie za cholerę mi nie urosną - bo to po prostu niemożliwe.... no taaaak ... ale do takich wnioskow trzeba miec wiedze, wykraczajaca nieco poza przepis na wieprzowine, kluchy, pulpety w sosie, schabowe czy insze smakolyki No i co Ty powiesz??? Dusza nie umartwiona i smutna, bo bez batonikowych nagrod??? Byc nie moze No patrz Pani, a sa tacy co to na lzy w oczach czekolade w dziub i za minute lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Amberka, no jakie foto fiu fiu U mnie obwody bz niestety ale Tobie amadi wielkie gratki w nagrodę może batonika cooo no nie żałuj sobie, zasłużyłaś dobra, dobra, juz jestem grzeczna i poważna Z pozytywnych rzeczy, to wiosna idzie i pora wyciągnąć rower z garażu. Małżonek dziś już 50 km nakręcił Ja niestety po lenistwie wyjazdowym muszę nadganiać w pracy, znaczy cały dzień przed kompem A przepraszam, 17 min interwałów było Satinkaa, na uda, pośladki to fajne są wykroki ze sztangielkami, ale na poczatku możesz bez. Oczywiście przysiady, oraz ćwiczenia z gumową szarfą. Obwiązujesz nogi na wys. łydek i oparta o ścianę odwodzisz nogę w bok, potem w tył i przód. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 odpowiecie mi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 kuleczka przepraszam, przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 28.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 kuleczka Ty mi się tu za dużo śmiejesz...co zdanie to uśmiech... odchudzasz się- to smutna musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Amberka, no jakie foto fiu fiu tiaaaaaa ... to tak aby pokazac jaki jestem zwalisty miesniak i supel Chociaz przyznam, forme mialam kiepsciejsza niz obecnie amadi ma racje ... i co sie tak kulka cieszy, jak powinna kulec (czy kulac ) na zdrowiu psychicznym kuleczka, a jak nery i trzustka na odzywce??? Siadly juz? kuleczka, postanowilam ze w tym tygodniu rower z garazu przytacham i wioze na serwis, aby mi lancuch i opony wymienili ... czas najwyzszy dodatkowo na powietrzu sie rozruszac A Polowek niezla przejazdzke sobie zrobil Widac tez jakis cyber, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ahaaaaa to takie buty bo juz byłam z lekka zdezorientowana Waszymi wpisami Powiem Wam, że dzis wstałam rano z zamiarem ropoczęcia diety SB w oparciu o zasady żywienia, o których się tu dowiedziałam i które mam już w miarę swoich możliwości wdrożone...myśle ze to łatwe do zrobienia będzie bo to zdrowa dieta wykluczająca w pierwszym etapie cukry (w tym wszystkie owoce) i większość węgolowodanów ( maki, pieczywa, ryże, kasze, płatki, otręby) a oparta na chudym nabiale, drobiu, jajach i warzywach ( z wykluczeniem marchewki i kukurydzy, ziemniaków i buraków)..no i wyciągnęłam wagę aby sprawdzic i zapisać ile waże na poczatku pierwszego etapu..no i pokazała 62,5 ( a w weekend miałam 2 imprezy urodzinowe mojej Julci, więc trochę odstępstw od normy było)..więc stwierdziłam ze dam sobie spokój na razie jeszcze...poczekam jeszcze z miesiąc - jak nie uda mi sie przez miesiąc zejsc poniżej 60 kg to wtedy się nią wspomogę.. A zaraz zabieram się za ćwiczenia...powiem Wam, ze juz troszeczkę po sylwetce widać I juz usłyszałam parę miłych słów na ten temat Amber - no flto naprawdę fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 01.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A tak mi właśnie przyszło do głowy: Ćwiczycie na tych orbiterkach, steperkach, bogowie wiedzą czym jeszcze, rozpisujecie sobie kiedy jakie partie mięśni... Wszystko ładnie, ale w efekcie uzyskujecie samą kondycję fizyczną. A nie chciałoby Wam się zamiast tych ćwiczeń (albo tylko części z nich) zacząć uprawiać jakiś wymagający technicznie sport, aby razem z kondycją fizyczną zdobywać umiejętności? Jakieś pływanie, siatkówka, tenis, sztuki walki z tych bardziej nastawionych na sztukę niż na walkę, joga, itepe? Oprócz poprawy formy i zrzucaniu zbędnych kilo można w ten sposób nauczyć się wielu ciekawych rzeczy, oraz poznać nowych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts