amadi 02.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 boratom niestety pewnie takich zdjęć nie znajdziemy.. pozostaje tylko wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Takie tylko znalazłam Zamiast deseru http://i49.tinypic.com/2mdi0sy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi u mnie kiepsko ze wzrokiem.... a kto jest w tej mniejszej ramce? Beckham ? wiem to takie niepatriotyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe ..... no przecież pisałeś wyżej, że tacy panowie są.......be Czyżby odżywka białkowa tak szybko zaczęła u mnie wywoływać demencję starczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.03.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi u mnie kiepsko ze wzrokiem.... a kto jest w tej mniejszej ramce? Beckham ? wiem to takie niepatriotyczne Tak, to on. I chyba nawet lubi spore tyłki http://i50.tinypic.com/2ekku13.jpg Dobra, sorry za OT, ale troche oddechu sie nalezy za wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samuel-- 02.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doskonałe ..... no przecież pisałeś wyżej, że tacy panowie są.......be Czyżby odżywka białkowa tak szybko zaczęła u mnie wywoływać demencję starczą? Moim zdaniem be są tacy panowie jak na pokazach kulturystycznych, nie tacy jak Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 02.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 amalfi coś mi się wydaje, że on lubi tyłki wszelkiej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pozwole sobie nie zgodzic sie do konca - kosciec moze niewielka, ale jednak role odgrywa. Bardzo latwo sprawdzic, jak gruby ma sie kosciec - wystarczy objac nadgarstek kciukiem i palcem wskazujacym - jesli sie nie dotykaja, kosciec gruby; jesli sie lacza - kosciec sredni; jesli zachodzi jeden palce na drugi - kosciec chudy. Oczywiscie na odchudzanie czy chec do odchudzania to nie wplywa. Ale na sama wage juz tak (i BMI co za tym idzie). jako, ze do tego ze mowimy roznymi jezykami juz przywyklam, pozwalam sobie wyboldowac sasiednie Twoje zdanie z tej wypowiedzi I powtorze, przy wskazniku BMI, gdzie tolernacja wynosi ok. 15 kg. roznice w kosccu na poziomie np. 3 kg pomiedzy osoba o kosccu drobnym, a osoba o kosccu grubym nie jest na tyle duza, aby mogla byc uwazana za czynniki usprawiedliwiacy wysoka wage ciala ... Reasumujac, bo temat mnie znudzil ... jesli ktos gruby w tluszcz (nazwijmy rzecz po imieniu) usprawiedliwia swoja grubosc i wysokie BMI zwalistym kosccem, to jest w bledzie. A co sadze o BMI juz powtarzac nie bede, bo po co Widzisz, wybierasz sobie, co chcesz, a nie umiesz czytac ze zrozumieniem, caly czas mowimy o tym samym i ja sie absolutnie zgadzam z tym, co teraz u Ciebie wyboldowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 mam pytanko czy wagi domowe, a właściwie łazienkowe mierzące % tłuszczu mięśni i wody w organizmie są wiarygodne ? jeśli w jakimś stopniu tak , to napiszcie proszę, jaką warto kupić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Co to się szerzy w wątku Rozpusta Pozostając w temacie, to wczoraj obok mnie na biezni dawał z siebie wszystko taki przystojniak...hmm Pomiary wskazywały tętno wyższe niz zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Pozostając w temacie, to wczoraj obok mnie na biezni dawał z siebie wszystko taki przystojniak...hmm Pomiary wskazywały tętno wyższe niz zazwyczaj Twoje, czy jego??? Bo jesli Twoje, to gratuluje, wiecej spalilas halszka, blad jest na poziomie 3 a nawet 5%. Nie mniej zawsze to cos. Trzeba tylko pamietac, ze wykonujac pomiar BF nie mozna byc odwodnionym i jesli to bedzie waga, to dopilnowac aby stopy dotykaly wszystkich elektrod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.03.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Pozostając w temacie, to wczoraj obok mnie na biezni dawał z siebie wszystko taki przystojniak...hmm Pomiary wskazywały tętno wyższe niz zazwyczaj Twoje, czy jego??? Bo jesli Twoje, to gratuluje, wiecej spalilas . Nie no moje zwyczajowe tętno owego pana jest mi nieznane, ale byc może motywowalismy się nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nie no moje zwyczajowe tętno owego pana jest mi nieznane, ale byc może motywowalismy się nawzajem to cenna wskazowka dla nas wszystkich .... aby zawsze wlasciwa bieznie wybierac A ja zaraz zmykam na trening ... troche juz podlubalam w komputerze, wiec zrobie sobie cwiczeniowa nagrode, a potem wracam do studia Ostatnio stalam sie taka fanka HIIT, ze gdyby bylo mozna, to chyba codziennie bym je mordowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Amber - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 03.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 halszka.ka nie wiem jaką kwotę możesz wydać na ten cel, ale takie po 50-100 zł to są niestety do bani. Na priva mogę wysłać Ci symbol wagi którą polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.03.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 amadi zdaję sobie sprawę że za 50 czy 100zł nie kupię nic porządnego , myślałam o kwocie 2 lub 3 razy większej oczywiście bardzo proszę o cynk, co polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jesli juz przy BF jestesmy na tej stronie znajdziecie calkiem dobre algorytmy do obliczen wlasnego BF bez uzycia wagi, czy innych ustrojstw. Wartosc wynikowa jest bardzo zblizona, do tej ktora robia mi metoda "szczypania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 03.03.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 to ja podam jeszcze jeden link do mierzenia BF......taki uproszczony:potrzebna będzie suwmiarka (albo cyrkiel) by chwycić fald skóry.. nad kością biodrową: -złap fałd skóry w kleszcze suwmiarki tak aby nie czuć dużego ucisku szczek suwmiarki -zmierzyć odległość w mm suwmiarką-zapisujemy tę wartość w milimetrach gdzies na boku i wchodzimy na link:http://www.hussman.org/fitness/caliper.htmwpisujemy w okienku co tam od nas chcą (czy kobietka czy facet..ile lat, itp) zatwierdzając ..ok ... i na końcu wyskoczy wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jesli juz przy BF jestesmy na tej stronie znajdziecie calkiem dobre algorytmy do obliczen wlasnego BF bez uzycia wagi, czy innych ustrojstw. Wartosc wynikowa jest bardzo zblizona, do tej ktora robia mi metoda "szczypania" Hehe - wyszło mi 10,6% - chyba niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts