AmberWind 11.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Amber - Twojej pewności muszę sprostać Nie ma załamek ciesze sie, ze to napisalas Tylko uwazaj na te masy do tortow, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Amber Ja te torty będę robić a nie jeść Dla własnej twórczej przyjemności Ostatnio upiekłam JUlce na urodziny - nie zjadłam ani kawałeczka Jutro ważenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jutro ważenie Załamka O 100 g więcej niż w ubiegły piątek.. Mimo ćwiczeń i trzymania diety - zero cukru i słodyczy, białego pieczywa, ziemniaków, dużo warzyw, ciemny ryz, kasza gryczana, na kolację zerowy twaróg bez dodatków..beznadzieja jakaś po prostu Ciekawostka: obwody górne bez zmian obwody dolne.....1 cm w dół ( 3 razy mierzyłam bo nie mogłam uwierzyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 arcobaleno, a to nie jest tak, ze znianawidzony tłuszczyk jest lżejszy a mięsnie cięższe. Na moje niefachowe oko spaliłaś tłuszcz i chyba wynik jest ok. I obwody w dół, a u Ciebie taka minka Wspieram w dalszej walce o sprawne i zdrowe ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jutro ważenie Załamka O 100 g więcej niż w ubiegły piątek.. Mimo ćwiczeń i trzymania diety - zero cukru i słodyczy, białego pieczywa, ziemniaków, dużo warzyw, ciemny ryz, kasza gryczana, na kolację zerowy twaróg bez dodatków..beznadzieja jakaś po prostu Ciekawostka: obwody górne bez zmian obwody dolne.....1 cm w dół ( 3 razy mierzyłam bo nie mogłam uwierzyc ) arco, bo Ci natluke sztanga No co pisalysmy o wadze, no co??? I jeszcze to 100g Gratuluje Slonko!!! Centymetr w dolnych obwodach to powod do solidnej owsianki na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam dziś wisielczy humor...pójde chyba w pole rozbic łeb o kamień Wiem ze to fajnie, że uda w końcu drgnęły, no ale same powiedzcie - jak taki karakan jak ja moze ważyc 62,5 kg??? Dlaczego ta cholerna waga nie spada? arco, bo Ci natluke sztanga leżę Bo wiecie co - jakos trudno mi uwierzyc w ten przyrost mięśni...niby cwiczę codziennie (bez soboty i niedzieli) 3 x w tyg siłowy, 2 x aerob. ale co to są za ciężary Przy tym co czytam o Waszych wyczynach na siłowni mój trening wygląda jak zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam dziś wisielczy humor...pójde chyba w pole rozbic łeb o kamień Wiem ze to fajnie, że uda w końcu drgnęły, no ale same powiedzcie - jak taki karakan jak ja moze ważyc 62,5 kg??? Dlaczego ta cholerna waga nie spada? arco, bo Ci natluke sztanga leżę Bo wiecie co - jakos trudno mi uwierzyc w ten przyrost mięśni...niby cwiczę codziennie (bez soboty i niedzieli) 3 x w tyg siłowy, 2 x aerob. ale co to są za ciężary Przy tym co czytam o Waszych wyczynach na siłowni mój trening wygląda jak zabawa arco, nie musisz trenowac z duzymi ciezarami, aby podczas dietowania rozwijac miesnie lub chronic tkanke miesniowa przed spalaniem. Napisze wiecej, bardzo, bardzo Cie podziwiam, zarowno systematycznosc jak i konsekwencje, o ktora przy dwojce malutkich dzieci wcale nie jest latwo ... A 5x w tygodniu sport to juz bardzo duzo!!! Wielkie brawa arco, ja Cie prosze ... alleluja i do przodu!!! BTW moja znajoma, ktora tak hmmm ... lekko ma do zrzucenie jakies 15 - 20 kg zarzuca mnie pytaniami: czy aerobik 2x tygodniu po 40 minut to juz systematyczny sport??? Milo jej odpowiedam: kochana to tylko sporadycznosc ...sporadycznosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Allelujaaaa !! NIe poddam się Julka juz mniej choruje wiec do przedszkola jeździ - ćwiczę więc w porze stałych drzemek Wiktorii, choc czasem zdarza się ze w połowie treningu zaczyna się domagac towarzystwa no to wtedy moja irytacja sięga zenitu Więc macham dalej robiąc durnowate miny i wydając różne dziwne dźwięki, ale nie odpuszczam Mam falujące nastroje dziś... zaraz przychodzi mama na kawę to jej wcisnę dzieci do opieki (JUlkę zostawiłam dziś wspaniałomyślnie w domu) a sama wsiadam na orbiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.03.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mam falujące nastroje dziś...: w sumie to sie nie dziwie ... no gdzie ta wiosna???? No gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 12.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 hej dziewczyny i ja się muszę pochwalić choć zdarzały mi się wpadki częstawo (bo marzec miesiącem imprez ),ale wyniki jakie takie są .Trwam w tym odżywianiu pomimo wpadek i podczytuję Was .Aha i spróbowałam siłowni -podobało mi sie muszę wygospodarować czas zeby choć raz w tygodni tam poszaleć -pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Arcobaleno, doskonale Cię rozumiem. Moje zmienne nastroje wykańczają mnie ostatnio. W ogóle czuję się gruba jakaś znów grrrrr. Byle do wiosny Dobra, już idę, nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.03.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Hej! Jestem, jestem Zaglądam ale czasu nie mam na pisanie wiec tylko krótka relacja waga -2,5 kg i od tygodnia stoi znaczy sie dobrze , obwody -3 cm, wiec chyba ok brzuszki, róznie z nimi jest orbitrek codziennie 20 min, zwiekszone obciazenie startuje z poziomu 2 , zmieniam programy tak radziłyscie a w niedziele nagroda - 2 godzinki w fitnes klubie Poza tym proza zycia a i dieta w miare wysokobialkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 13.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Arco, ullerowa moje gratulacje kuleczka ja wczoraj miałam strasznego doła ... znowu sprawdziło się przysłowie, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu ... ach szkoda gadać. Co u Ciebie satinkaa jak rower? W poniedziałek trzymam za Ciebie kciuki:) mbz i jak się ćwiczy na nowym sprzęciorze? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dawno tu nie zaglądałam. Następny kilogram w dół, to już od stycznia mam -8kg.w piątek byłam na zajęciach - zumba , cudowne, dzisiaj na stepie i siłowni a jutro mam jak zwykle basen. Jutro zmierzę sobie obwody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 nie wytrzymałam i zmierzyłam się dzisiaj od stycznia zleciałam 5 cm w talii,7 cm w biodrach,5 cm w udach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 13.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ania klepka cieszę się, że TU zajrzałaś rewelacyjne wyniki...moje ukłony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.03.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 mbz i jak się ćwiczy na nowym sprzęciorze? pozdrawiam wszystkich A dziekuje dobrze Po tygodniu doszlam do 20 minut, mam nadzieje, ze za tydzien dojde juz do jakichs 30-40. A jutro pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wróciłam po fitnesie czuje sie rewelacyjnie, własnie uzupełniam proteinki zycie jest piekne, a za tydzień zapowiadaja dwucyfrowe temperatury na plusie WIOSNA IDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 WIOSNA IDZIE chyba cos w tym jest W ten weekend na silowni pelne pandemium ... wlasciwie kazda z 40 biezni zajeta, kazdy z 30 rowerow wysycony czlowiekiem Nie mowiac juz o stepperach, orbitrekach i rowerach spinningowych ... na kazdym spocony ludz, wiaderko wody i recznik do ocierania Nawet w kalendarz nie musze kukac, aby wiedziec, ze do wakacji niebezpiecznie blisko wszystkim ze zdrowym minusem gratuluje A kazdego w "stabilizacji" motywuje do dalszej walki! Dacie rede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.03.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jeee tam wiosna idzie Na zajęcia basenowe na które uczciwie uczęszczam w porywach do 6 osób . Stałych aquamaniaczek śtuk 3. Często przychodzą jednorazówki, które się dziwią, że tu się kotłuje 30-40 basenów w ciągu godziny..a nie prezentuje jedynie fajne klapki. Wszystkich męczących swoje ciałko pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts