AmberWind 19.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 arco, przyznam ze bylam PEWNA, iz waga i wymiary pokaza, ze Twoja wiosenna forma coraz blizej!!! I sie nie pomylilam!!! Ten "prawie kilogram" to najzdrowesze odchudzanie jakie moze byc No i skora tez bedzie Ci wdzieczna, bo powoli i skutecznie zaadaptuje sie do nowych obwodow A czy nie o to nam chodzi??? GRATULUJE!!!! kuleczka, myslalam o tym cieciu wegli ... nie jest to wcale takie dobre ... Dobrze, ze wywalilas proste, ale male porcje owsa, dzikiego ryzu, czy pelnoziarnistego makaronu pozostaw. U mnie kazdy posilek (oprocz tego o 22.30 ) zawiera wegle, z tym ze tylko potreningowy ma wegle proste, pozostale skladaja sie ze zlozonych. Mialam kiedys taka faze na ograniczanie weglowodanow ... i wcale mi to nie sluzylo. To jak budowanie masy miesniowej z bialkowych cegielek, bez zaprawy Do prawidlowego metabolizmu bialek musza byc ww. No i ten przewlekly brak energii ... okropienstwo ... kuleczka, czekamy, czekamy No nieeeeee, foty robil Polowek, wszak jest drugim fotografem, to mial zajecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Amber, masz rację co do tych węgli. Już od wczoraj podjadam nieco, tak tyciunio razowca z rana i ciemnego ryżu do obiadu. Samopoczucie o niebo lepsze i energii więcej. Nie będę się tak gnębić dietą, najwyżej dłużej zaczekam na upragniony efekt w postaci dobicia moich wałeczków Odczuwam skutki wczorajszej silowni,a raczej zmiany planu treningowego lekko się zakwasiłam, jutro pewnie apogeum będzie Ps. mam pytanie z zupełnie innej beczki pod tę wiosnę chcę zmienić awatarek próbuję zmniejszyć foto do wymiarów obowiązujązych na forum, ale wówczas robi się całkiem zamazane czy jest na to jakaś rada? używam programu IrfanView wyostrzanie nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzień Doberek! Mam towarzystwo na siłowni - koleżanka z pracy Chłopaki się śmieli, że od poniedziałku nie będzie nas widać, albo pójdziemy na chorobowe Nie znają jeszcze naszych możliwości! A raczej zapału i chęci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ps. mam pytanie z zupełnie innej beczki pod tę wiosnę chcę zmienić awatarek próbuję zmniejszyć foto do wymiarów obowiązujązych na forum, ale wówczas robi się całkiem zamazane czy jest na to jakaś rada? używam programu IrfanView wyostrzanie nic nie daje jak pod wiosne i bedzie wiosenna kuleczka to wyslij do mnie, a ja sie tym zajme Na zakwaski to goraca kapiel, masazyk, a przed cwiczeniami lekkie statyczne rozciaganko Aaaaa jesli juz przy rozciaganiu jestesmy, czy po silowce i cardio sie rozciagacie??? boratom, aby nie bylo tak, jak czesto na silowni obserwuje. Przychodza dwie, trzy zagadane psiapsioly, powisza lajtowo na sprzecie, potuptaja w zolwim tempie na biezni - bo wiadomo tchu musi starczyc na gadanie - pozajmuja biernie maszyny i po 40 minutach nawijania ida do szatni ... I tak chodza, trzeci miesiac z rzedu, a efekty przekladaja sie tylko na zmiane kolorow topow i spodni do ... gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Boratom, no nie wiem ja tam zbytnio nie jestem zwolenniczką chodzenia na siłownię z koleżanką. Widuję takie psiapsióły na siłce, co to bieżnia w bieżnię "zasuwają" tempem dziadka z bakonikiem, trajkotając jak najęte. Potem idą na przyrządy, jedna "ćwiczy" druga patrzy i na zmianę, cały czas bla bla bla bla...... Uczciwie przyznac trzeba, że języki mają mocno wyćwiczone Czego rzec nie można o dziwnie rozrastających się różnych innycg częściach ciała, i nie mówię tu o mięśniach niestety:P No ale nie twierdzę, że w Waszym przypadku będzie podobnie. To tylko taka luźna dygresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Amber, no padłam jak Cię właśnie przeczytałam czytasz w moich myślach czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Amber, no padłam jak Cię właśnie przeczytałam czytasz w moich myślach czy co no przyznaj sie to Ty grzebiesz w moich myslach Siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Co do rozciągania, to właśnie kiepsko z tym. W zasadzie ograniczam się do głębokiego skłonu z zatrzymaniem przy każdej nodze. Potem takie przykucanie z jedną nogą wyprostowaną. Następnie rozciąganie rąk za głową, plus kilka obrotów głową. Wszystkiego może 3 min. Pewnie za mało. Ps. Siostro, wysłałam zdjątko na priv osmielona obietnicą pomocy senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Noooo! Moja koleżanka w lipcu zostanie babcią, a i do balkonika jej niedaleko - 48 lat Ale nie ma gadania (mam cel na którym mi zależy i się tak łatwo nie poddam) - chłopaki prosili, żebym jej nie wymęczyła za bardzo, bo wiesz to stara baba jest a ona dziś starała się mi dotrzymać tempa. Po drugie na siłownie chodzę około 14 - wtedy nie ma szczególnego oblężenia (my dwie plus dwóch dżentelmenów ) Na saunie było trochę tłoczniej - chłopcy jakiś trening bojowy skończyli PS Kuleczka -wiosenny wizerunek Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.03.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Noooo! Moja koleżanka w lipcu zostanie babcią, a i do balkonika jej niedaleko - 48 lat Bój się Boga kobieto! Toż to pełnia wieku jest i piękne lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Na nadchodzaca wiosne wygrzebalam fajne linki do roznych video-przepisow na posilki dla dbajacych o forme. Sa sniadanka, posilki potreningowe, obiady i desery glownie na bazie odzywek i zdrowych dodatkow. Chcecie? Jesli tak, to jutro wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.03.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Na nadchodzaca wiosne wygrzebalam fajne linki do roznych video-przepisow na posilki dla dbajacych o forme. Sa sniadanka, posilki potreningowe, obiady i desery glownie na bazie odzywek i zdrowych dodatkow. Chcecie? Jesli tak, to jutro wkleje poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amadi 20.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 kuleczka co za foto ... żadna z Ciebie kuleczka:)) pięknie. AmberWind nie krępuj się wrzucaj te linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 kuleczka co za foto ... żadna z Ciebie kuleczka:)) pięknie. a bo to taki nick dla zmyły ale widoczek ładny nie? moja ukochana Chorwacja AmberWind czekamy na linki z niecierpliwością narazie dojadam pieczeń dziś na uczelnię wzięłam porcję pokrojoną w kostkę z warzywami wyszła pycha sałatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 to może i ja się pochwalę mimo że nie trzymałam się ściśle Waszych wskazówek ,a i przez ostatni tydzień dopadło mnie totalne lenistwo zero w-fu to od stycznie -4kg. Zaszczepione przez nasze prekursorki zasady mam i zamierzam je uskuteczniać -pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 agaaa, oby to nie było 4 kg wody i mięśni ok, nie marudzę gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kuleczka - avatarek boski Widoczki piękne - nie tylko te w tle Amber - wrzucaj linki Chciałam dzis na rower smignąć a tu od ana jak nie pada to mży i tak w kółko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a ja już dziś rozpoczęłam sezon rowerowy (po 1 km wyszło mi powietrze i trzeba było wracać ),potem spacer z psami na którym zmokłam ,ale nic tak wiosnę poczułam i jest ochota jeszcze na wieczorny spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.03.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Arco dzięki Gratki dla wszystkich wytrwałych bab i nie bab Wiosna przyszła, pora ubrać smukłe ciała nasze w zwiewne sukienki A Amber naobiecywała i poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Amber naobiecywała i poszła a to wszystko przez to, ze jak trafi nam sie wolny weekend to usiedziec w domu nie mozemy TZ tez sportowo zakrecony, wiec meczyk tenisa stolowego zaliczony, silwonia razy dwa, interwaly razy raz, basen raz i wycieczka w nasze ulubione miejsce nad Wisle tez razy raz A do tego wlasnie wrocilismy z kolacji z paczka naszych znajomkow i fizycznie padam ... za to psyche zresetowane na maksa Za dzien, albo dwa wstawie co nieco A poki co dynamicznego poniedzialku zycze i SLONCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts