pattaya 02.08.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A ja jak zwykle. Obżreram się czym się da. Wieczorem obowiązkowe piffka dwa-trzy. I ciągle tracę na wadze. Ale opaliłem się trochę na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 http://www.vitapharm.pl/content.php?id=12 od jutra zaczynam ...sie łudzić niestety papierosy a wlasciwie ich odstawienie dają znac o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 juz drugi raz Cie dzis spotykam AGNIESZKO31 mam ten sam problem ciagle o zarciu mysle juz nie ma roznicy czy w stresie czy bez , zreszta stresu nie mam ja pale jeszcze do tego to widzisz mam dwa nalogi czyli mam gorzej jak znajdziesz sposob ...to sie odezwij kiedys moj lekarz przepisal mi tabletki na obnizenie apetytu , ale za 3 dni moj zoladek je poznal i bylo jak wczesniej mam 160 waze 51 kg brzuch jest najgorszy dodam , ze w tydzien moge najesc sie za dodatkowe 5 kg i schudnac glodujac to jest chore chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 juz drugi raz Cie dzis spotykam AGNIESZKO31 mam ten sam problem ciagle o zarciu mysle juz nie ma roznicy czy w stresie czy bez , zreszta stresu nie mam ja pale jeszcze do tego to widzisz mam dwa nalogi czyli mam gorzej jak znajdziesz sposob ...to sie odezwij kiedys moj lekarz przepisal mi tabletki na obnizenie apetytu , ale za 3 dni moj zoladek je poznal i bylo jak wczesniej mam 160 waze 51 kg brzuch jest najgorszy dodam , ze w tydzien moge najesc sie za dodatkowe 5 kg i schudnac glodujac to jest chore chyba o własnie ten brzuch to tragedia, te opony to mnie dobijaja. Ja juz zwątpiłam w to ,że będe szczupła.Chciałabym chociaz zejsc do 60 kilo,a to przeciez 26 kilo!!!!!Nie ma szans.Ani sters ani brak stresu nie pomaga,jem i wszystko takie pyszne...Kiedyś dostałam chrom i ponoć miał zabic apetyt ,a fige prawda wtedy to nawet słodycze zaczęły mi smakowac ..było jeszcze gorzej.Kupie te zioła klimuszki,jak podziałaja to dam znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Na opony czy też koło ratunkowe-tylko ćwiczenia.Żadna dieta nie pomoże.Trzeba wzmocnić pancerz mięśniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 wiem,tylko kiedy???? Od 7-17 na tyłku przed kompem,o 18 jestem w domu ,codzienne obowiazki i jest 22. Cholera doba jest za krótka.... Moze zaczne od brzuszków rano i wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zacznij.I dużo seksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zacznij. I dużo seksu. no to z przyjemnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I dużo seksu. Ja na tym moje odchudzanie zaczynam i koncze Ostanio jeszcze dorzucilam kilka brzuszkow i troche stresu "pracowego" Jest nadzieja ze wroce do mojego starego rozmiaru 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 I dużo seksu. Ja na tym moje odchudzanie zaczynam i koncze Ostanio jeszcze dorzucilam kilka brzuszkow i troche stresu "pracowego" Jest nadzieja ze wroce do mojego starego rozmiaru 36 boze!!!!rozmiar 36 ja mam 44 zabije sie zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Moja żona to już chyba w 34 wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Moja żona to już chyba w 34 wchodzi to daj kobiecie odpocząc tyranie sexualny bo ci niedługo zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Zacznij. I dużo seksu. no , to brzmi sensownie sama bym na to nie wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 to daj kobiecie odpocząc tyranie sexualny bo ci niedługo zniknie Zazdrość przez Ciebie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 03.08.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 to daj kobiecie odpocząc tyranie sexualny bo ci niedługo zniknie Zazdrość przez Ciebie przemawia. nie zazdrość tylko damska solidarność.Biedulka ,taka chudzinka a tu burze i wichury..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.08.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 pattaya - ja bym sie z tego tak bardzo na twoim miejscu nie cieszyla. Na innych watkach "chwalisz sie" ze caly wolny czas poswiecasz budowie... Ty sie lepiej dowiedz z kim sie twoja zona "odchudza" P.S. Caluski dla zonki!!! Zaproszenie nadal aktualne Mam nadzieje ze jak sie zobaczymy to nie pekne z zawisci z powodu tych zrzuconych przez was kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 04.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 pattaya - ja bym sie z tego tak bardzo na twoim miejscu nie cieszyla. Na innych watkach "chwalisz sie" ze caly wolny czas poswiecasz budowie... Ty sie lepiej dowiedz z kim sie twoja zona "odchudza" o własnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.08.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 I dużo seksu. Ja na tym moje odchudzanie zaczynam i koncze Ostanio jeszcze dorzucilam kilka brzuszkow i troche stresu "pracowego" Jest nadzieja ze wroce do mojego starego rozmiaru 36 boze!!!!rozmiar 36 ja mam 44 zabije sie zaraz Aga, ja jeszcze nie mam 36, do tego poprostu probuje wrocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 04.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Wojty ale sama mysl,ze ktos nosi 36-38 to mnie dobija.Ja nie dosc że jestem wysoka 175cm to jeszcze mam 85D biuscicho i reszta....szkoda gadać.A taka byłam sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 No właśnie-"wolny czas" 85D nie jest źle. Postaw sobie za cel 80DD a potem 75E-miodzio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts