AmberWind 11.06.2010 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Oj jaka cisza Mam nadzieje, ze to tylko dobry objaw i oznacza malo siedzenia przed kompem, a duzo aktywnosci U mnie po staremu, chociaz juz wakacyjnie wloczymy sie po swiecie Bylo cudnie, goraco, plazowo i ... i sportowo! A od niedzieli dalszy ciag urlopowania! BTW czy kazda "odchudzaczka" nabyla juz super bikini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Wyciagam watek z forumowych "odmetow" zapomnienia Od czasu zakupu orbitreka, cwicze na nim codziennie ( no prawie ) ok. 30-40 minut. Wagowo spektakularnego efektu nie ma, ale cialo zrobilo sie bardziej sprezyste, a poza tym od ostatniego miesiaca - prawie 3 cm mniej w biodrach, 1 cm w pasie i 1,5 cm w udzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 mbz, gratulacje!!! 3 cm w biodrach to spora roznica! Pewnie juz wymienisz garderobe Mocno gratuluje i trzymam kciuki za kolejne ubytki! A co z pozostalymi? Czyzby wakacyjne szalenstwo na dobre zagoscilo w Waszym zyciu??? No chwalcie sie co u Was? Do odpowiedzi wywoluje kuleczke, ullerowa, arco, boratom i pozostale U mnie bez zmian, chociaz jedna zmiana jest ... aby chociaz kilogram lub dwa wypracowac miesni ... takie upalne lato straszne jest dla jakiegokolwiek apatytu ... nic tylko woda i woda ... Ale nie myslcie, ze tylko leniwie smaze sie w tym piekielku Wlasnie wrocilam ze spinaczki po slowackich skalkach, wczesniej balowalam sportowo a jakze w Paryzu, a jeszcze wczesniej dawalam wycisk z Aquariusie w Kolobrzegu A teraz sie przepakowuje i za pare dni ruszam do Bryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zgłaszam się Mam dwie wiadomosci dobrą i złą Zacznę od złej - nie daję rady z codziennymi ćwiczeniami :/ nie ma szans po prostu, czasowo nie wyrabiam, Wiki już nie chce leżeć na płasko w kojcu (hehe) a i Julka w domu ze mną od wakacji, więc ledwo wyrabiam z obowiązkami..przed upałami jezdziłyśmy z siostrą na rowery jak dzieci poszły spać, taka fajna traska, ok 40 min ciągłej jazdy, tak ze 3 razy w tygodniu - dobre i to.. Dobra wiadomość - ważę 58,5 kg z czego jestem bardzo zadowolona Nawyki żywioeniowe i patrzenie na jedzenie zmienione chyba na dobre dzięki Amber Aczkolwiek nie wszystkie, ale nie mam aż takiego zacięcia Tak mi dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 arco! noooo Kochana, na Ciebie chociaz mozna liczyc!!! Gratuluje mocno, mocno, mocno!!! Ty to masz chyba najtrudniej! Dlatego ciesze sie dwa razy wiecej ! Dajesz rade i widac to na wadze Jesli chodzi o brak regularnosci to spoko! Ty i tak nabiegasz sie przy Dziewczynkach Czy ja juz pisalam, jak bardzo Cie podziwiam? A gdzie aktualne letnie foty? Prosze wstaw cos dla motywacji nas wszystkich BTW tworcza kobieto i jeszcze nie zapomnij o nowych fotach tortow! Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam wakacyjnie i upalnie Melduję, że dobrze się mam, tzn aktywność na siłowni stety/niestety zmalała ups Teraz w przewadze rower, pływanie, ogrodowa siatkówka, badminton i jakieś takie letnie aktywności. Wiadomo, dzieci w domu i trzeba im jakoś czas zapełnić. Mamy już za sobą łażenie po górach, a w ten weekend morze polskie morze. Dobrze mi z tym, ale od września dzieciaki do szkoły a mama wraca na siłownię już w pełnym wymiarze Ps. Waga spadła do 55 i stoi w miejscu, no ale przez te upały to niemal o samej wodzie człowiek żyje:) Arco, mbz gratki, a o Tobie Amber to już nawet nie chce mi się gadać. Twoja aktywna postawa to mój niedościgniony wzór!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 arco - Siostro ciesze ze i Ty sie odezwalas!!!! Rozbijasz sie po swiecie, ale to tylko dla zdrowotnosci, prawda??? W jakie gory Cie wywialo, he??? Skrobnij pare slow, bo ja wlasnie ze spinaczki po Slowacji wrocilam ... paznokcie polamane, kolana poobijane, rece nadwyrezone ale radocha jest!!!! A jesli chodzi o morze za pare dni bede sie udzielac w okolicacha Juraty i Trojmias. Jak zobaczysz jakas szalona kobiete z aparatem pokrzykujaca na cud-miod pare zakochanych to bede ja arco, a jakies zdjecia albo co???? Nie zapodasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Oj zdjecia, zdjęcia od razu by się chciało...a Wy to co laski???!!! Milion razy lepiej ode mnie wyglądacie bo ja na dobrej drodze jestem, ale do waszych proporcji to mi daleko ojj - na jesień mi się zluzuje to się wezmę za cwiczenia Kulka - witaj kobieto Aaa no dobra mam taką jedną nawet w stroju kąpielowym Jednoczęściowym (ale takim wiecie..powycinanym;) ) bo brzuch jeszcze nie wygląda i nie wiem czy mu się zmieni czy tak zostanie, ale wpływu na to większego chyba nie mam.. http://i32.tinypic.com/fwt9mw.jpg Hahaha - ale widać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 arco, kurcze nie wiem co napisac ... szczene wciaz zbieram z klawiatury ... ze ja Ciebie Kochana nie mam przed WLASNYM obiektywem ... ahhh pechoza ... Cudnie wygladasz i wyjatkowo zmyslowo!!! Wlasnie tak widze nasz watek!!! Tylko czy Ty sie musisz odchudzac??? Absolutnie nie!!!! Ty musisz robic sobie wiecej fot, ot!!!!! Cuuudnie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Amber - Ty tu nie ściemniaj tylko dawaj fote z avatara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo lupę zaraz poszukam tak mnie to zdjęcie intryguje!! P.S Widzisz - bo ja to taka sprytna jestem, ze ujmuję tylko to co się do pokazywania nadaje haaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Amber - Ty tu nie ściemniaj tylko dawaj fote z avatara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo lupę zaraz poszukam tak mnie to zdjęcie intryguje!! P.S Widzisz - bo ja to taka sprytna jestem, ze ujmuję tylko to co się do pokazywania nadaje haaaha tiaaaaaa .... niech kulezanka nie sciemnia fotografowi!!! Na rysy piekne i ksztaltne jestem wyjatkowo wrazliwa i wiem co widze Gdyby arco miala otluszczyce to i na licu bylaby widoczna jako podwojne podbrodki i pulchne policzki A tak nie jest! Wiec bez sciemy bardzo prosze!!!! arco, jaka Ty ladna jestes Kobieto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Eee nie no otłuszczycy moze i nie ma, ale z udek i tyłka by się przydało trochę odjąć i trochę dodać Ale wszystko przede mną - mam zamiar popracować nad tym Za komplementa dziękuję - idę spać z bananem na twarzy - to już mój drugi dziś - pierwszy od męża Rozumiem, że zdjecia nie pokażesz?? :/ Powiedz choć, czy to Ty w tej boskiej pozie?To dopiero piękno w czystej postaci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 (edytowane) Powiedz choć, czy to Ty w tej boskiej pozie?To dopiero piękno w czystej postaci!! no nie posilkowalabym sie obczyzna no dobra ... plazowe szalenstwo EDIT Edytowane 14 Lipca 2010 przez AmberWind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 o booooooooooooossszzzzzzzz ! Padłam, nieprędko wstanę Jakie prześliczne wcięcie w talii ! Jaki brzuszek ! Jakie uda! idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.07.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie idz bo ja wciaz pracuje i nie ma kto ze mna posiedziec A poza tym arco ja tam wiem, ze mnostwo fajnych fot na kompie kryjesz!!!! No dawaj!!!! I Ty kuleczko rowniez!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.07.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A Ty spryciulo Było i ni ma - amba fatima! Teraz na Kulkę kolej - nie ma wymówek! Nie mogę nocek zarywać jak dzieci śpią bo przedwczoraj od 2 w nocy do świtu przymusowo na nogach przez Małej zęby.. a jutro (w czwartek!) wesele mamy, wiec muszę być wyspana i na siłach, zeby balować do rana Kiecka już gotowa - krótka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 14.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Zawsze mam wątpliwości, czy an weselach się chudnie czy tyje, jeszcze nikt mi nie odpowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.07.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 A Ty spryciulo Było i ni ma - amba fatima! Teraz na Kulkę kolej - nie ma wymówek! Nie mogę nocek zarywać jak dzieci śpią bo przedwczoraj od 2 w nocy do świtu przymusowo na nogach przez Małej zęby.. a jutro (w czwartek!) wesele mamy, wiec muszę być wyspana i na siłach, zeby balować do rana Kiecka już gotowa - krótka! No pisalam, ze latwo nie masz Na pocieszenie to chyba tylko to napisze, ze do osiemnastki szybko zleci Ojej, ale sie Wam trafila impreza w srodku tygodnia! Kiecka pewnie boska Ulalala, bedzie sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.07.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 W końcu watek odżył Gratulacje sukcesów:wave: Ja wytrwale mimo braku czasu staram się ćwiczyc a niedzielna siłownia to mały mój rytuał. Poza tym rowerek i piłka z chlopakami, oj nie odpuszczaja mamie;) Wagowo prawie bez zmian jakies kg mniej, kondycja znacznie lepsza że o samopoczuciu nie wspomnę. Z ostatnich zakupów letnia sukienka (dzisiaj bylam w niej w pracy i ) i bikini (czeka na wyjazd nad morze). Pozdrawiam goraco przedurlopowo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.07.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Z ostatnich zakupów letnia sukienka (dzisiaj bylam w niej w pracy i ) i bikini (czeka na wyjazd nad morze). Pozdrawiam goraco przedurlopowo:cool: ullerowa, przyznam ze mocno liczylam rowniez na Twoje sukcesy!!! I sie nie zawiodlam! Niech kiecuszka cudnie lezy, a nowe bikini nie tylko TZ-towi zawroci w glowie No i wspanialego, zdrowego i sportowego urlopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts