Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

droga Anam , wcale nie uważam aby kobieta w ciąży była nieatrakcyjna,

WRĘCZ PRZECIWNIE , mnie bynajmniej jeszcze bardziej pociąga ,ku zadowoleniu żony.... :D

pozdrawiam

Nie zrozumiałeś mnie Manykes, nie chodziło mi oto, że kobieta w ciąży jest nieatrakcyjna tylko że się własnie tak czuje.

• 1 month później...
Witam na Forum. Nieprawda, że kobiety w ciąży czują się nieatrakcyjne! Zmęczone owszem. Znam bardzo dużo dziewczyn które pomimo ciąży wygladały bardzo ładnie. Kilka kilogramów nadwagi- po porodzie szybko się chudnie. Ja po 4 miesiącach nie miałam śladu po tłuszczyku i brzuszku. Podstawą dobrgo samopoczucia kobiety jest wyrozumiały i kochający mąż!!

• 3 months później...

Zamierzac to zamierzamy (komuna wraca nalezy odpowiadac w liczbie mnogiej) :roll:

Nie wiemy tylko co z tego wyniknie.

Z tego co znam zycie , pewnie nic nie wyniknie.

Wspierac to my sie juz w hamerykanskim zaczelysmy , ale jakos nie bardzo nam szlo :oops: :oops:

Powodzenia

ps.Dobry sposob to kupienie za malych spodni 8)

A ja postanowiłam nic sobie nie kupować do ubrania, dopóki chociaż trochę nie schudnę... :(

A chciałoby się coś nowego...

Postanowiłam jeść słodycze tylko w weekendy, no ale ostatni był klęską, bo nadrobiłam za cały tydzień.

Mój organizm pewnie zrozumie, że trzeba przez te 2 dni w tygodniu odłożyć, bo potem nie będzie :wink: i jeszcze utyję... :(

Zamierzac to zamierzamy (komuna wraca nalezy odpowiadac w liczbie mnogiej) :roll:

Nie wiemy tylko co z tego wyniknie.

Z tego co znam zycie , pewnie nic nie wyniknie.

Wspierac to my sie juz w hamerykanskim zaczelysmy , ale jakos nie bardzo nam szlo :oops: :oops:

Powodzenia

ps.Dobry sposob to kupienie za malych spodni 8)

:( mam cala szafe takich spodni kupionych ze jak schudne to beda.... :cry: i sobie leza juz ...dłuzszy czas....

niestety ja uwielbiam jesc i hmmm czasem ciut mnie za duzo potem sie w panice odchudzam, wracam do swojej wagi i jestem happy ...i znow powrot do 3-4 kg za duzo

ps. w hameryce trudno sie odchudzac , nie wiem co jest ale ludzie tam tyja od listka salaty :wink: :D

Moze to nie jest dieta choć tez mam na uwadze schudnąć troszkę ale postanowiłem zrobic sobie post pełny - przez dwa tygodnie tylko o wodzie. Zainspirowały mnie do tego rózne teksty które wpadły mi w łapy.

Zaczne w poniedziałek 20 marca. Póki co, trwa dwutygodniowe przygotowanie do dnia "zero" w postaci diety bezmiesnej, bezcukrowej, bezsolnej - czyli warzywka, owocki, jogurcik naturalny, białe serki pomidorki, rzodkiewka i takie tam. Tak na marginesie zauważam że mimo najadania sie do syta tymi produktami to waga mi schodzi ale powiedziano mi ze odzywiam sie teraz według diety Montiniaca czy jakoś tak więc i tam musi waga schodzic

Smarcat - 2 tyg o wodzie?! :o

nawet bardzo restrykcyjni "dietownicy" mowia ze 2 dni to max

po 2 tyg sie przekrecisz!

ps. jest dobry sposob na schudniecie - prosty , skuteczny ale wymaga piekielnie silnej woli :cry:

zasady sa dwie:

1. nie jemy slodyczy (luzik :wink: ) i nie pijemy zadnego alkoholu( :cry: )

2. po 18 nie jemy niczego

dziala :wink:

• 2 weeks później...

dołączam sie do chcących schudnąć.!

Jeszcze rok temu wage miałam idealną. Potem ciąża, teraz karmienie... Wszystko jasne, prawda? :evil:

Najgorsze jest to, ze mam w tej chwili wilczy apetyt, który rozbudza sie na dobre ok godziny 21 - szej. makabra.

Mam do zrzucenia ok 10 kilogramów, od kwietnia mam zamiar zapisac sie na aerobic (nie cierpię ćwiczeń) i trochę przystopować z tym jedzeniem :-?

Na lato chciałabym wcisnąc się w stare sukienki i w rzeczy kupione na tajemnicze i trudne do umiejscowienia w czasie: "potem"