Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola - żaby są chyba lekkostrawne, więc w Paryzewie nie przytyjesz :lol:

No chyba,ze będziesz wcinać francuskie rogaliki..mniam !

Agnieszka - ja Ci nie pomogę bo ja to mam taką wagę elektroniczną co Hitlera jeszcze pamieta chyba, więc żadnych sensorów tam nie ma :wink:

Postaw kilo cukru albo kilka kg i zobacz czy dobrze zważyła.

a tam - to prawie tak jak weekend - można sobie napozwalać troszkę :wink:

Wczoraj w telewizji jedna babka mówiła odnośnie trzymania linii w Święta, że najrozsądniej jest spróbować wszytkich potraw na które ma się ochotę, jednak w małych ilościach - ja tak zamierzam :wink:

A poza tym jak nawet troszkę przybędzie to zaraz tą nadwyżkę szybciutko zrzucimy wracając do naszego ograniczonego trybu jedzenia :D

Pocieszający jest też fakt, że to ostatnia taka "gruba" okzaja przed sezonem :wink:

Pozdrawiam wszystkich trzymających linię !

U mnie znów pół kg mniej - ale fajnie :wink:

a tam - to prawie tak jak weekend - można sobie napozwalać troszkę :wink:

Wczoraj w telewizji jedna babka mówiła odnośnie trzymania linii w Święta, że najrozsądniej jest spróbować wszytkich potraw na które ma się ochotę, jednak w małych ilościach - ja tak zamierzam :wink:

A poza tym jak nawet troszkę przybędzie to zaraz tą nadwyżkę szybciutko zrzucimy wracając do naszego ograniczonego trybu jedzenia :D

Pocieszający jest też fakt, że to ostatnia taka "gruba" okzaja przed sezonem :wink:

Pozdrawiam wszystkich trzymających linię !

U mnie znów pół kg mniej - ale fajnie :wink:

zlota mysl wiekszosci diet mowi "jedz, ale mniej - w mniejszych porcjach" wiec ja rowniez zamierzam sie zastosowac do tej zlotej mysli, a od wtorku rower i inne dziwne urzadzenia

mikopiko Ja na orbitreku ćwiczę 15 min

Tłuszcz zaczynasz spalac najwczesniej po 20- 30 minutach cwiczen

Wiec skoro jestes w stanie zmusic sie tylko do 15 minut (a to baaardzo malo :(() to nie wroze rewelacyjnych wynikow. Troche poprawiasz swoja kondycje i tyle.

Ale raczej nie schudniesz (cwiczac - bo ograniczajac jedzenie - owszem - ale drastycznie - efekt jojo i tak w kolko )

Chodzi o to zeby cwiczyc dlugo za to bez zadyszki -i bez "zameczania sie" czyli na maksymalnie 60-70% swoich mozliwosci. Za to długo - mysle ze godzinka to minimum zeby zauwazyc efekty a nie oszukiwac sie ze "cos robie"

Juz lepiej wybrac sie na intensywny spacer - ale trwajacy okolo godziny niz bezproduktywnie wypacac sie na orbiterku marne 15 minut .

ps. a ja schudlam ...:-/- akurat wyjatkowo bez cwiczen - stresy , zmiana srodowiska, nowa praca itp...

I chyba zaczynam miec pierwszy raz w zyciu odwrotny problem niz tu opisywany ....- waze teraz ok 52-53 kg (przy 170 cm wzrostu). I tez mi sie juz nie podoba - jest o troszenke za malo....