Q 12.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 kuleczka, jest to srodek w wolnej sprzedazy. P.S.Tak jak napisalas jest i w kremie na wygladzanie cery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 12.04.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam dziewczyny. Pobyt w Paryżewie zakończył się klapą w odchudzaniu. Myślałam, że wytrzymam, ale nie wytrzymałam. Nie mogłam się oprzeć tym wszystkim pysznym smakołykom Ale pocieszające jest to, ze chyba nie przytyłam zbytnio. Ale postanowiłam, że zaczynam znowu od poniedziałku. Od samiusieńkiego początku. 2 tygodnie wyrzeczeń! Dobrze, że Święta już za nami i nic sie nie kroi Sąsiadka, a Ty gdzie się podziewasz? Jak mnie nie było to Ciebie też nie, co to za zwyczaje??? Arcobaleno, co tam u Ciebie? Mikopiko - dawaj, dawaj dalej! Nie mówię tu o kolejnej bułce, ale o jeździe na rowerku! Pozdrawiam po dłuższej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 13.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Najświeższe doniesienia z mojej diety: Pochłonęłam wczoraj pół czekolady i pizze Teraz zjem drugą połówkę pysznej czekoladki Cudownie się czuję W jednej chwili przestał martwić mnie brak materiałów budowlanych az wstyd sie przyznac ale ja tez wchlonelam czekolade wstyd wstyd wstyd wstyd Jaki tam wstyd Dobra czekolada, nie jest zła Ja wczoraj zjadłam jeden kawałek pizzy (już drugi dzień). To dopiero grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 13.04.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ja dzisiaj planuje zamowic pizze - moze z da grasso - jak znacie to wiecie jak mnie ta mysl kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 pizzzy nie bylo byl normalny obiadzik, wzrywa i miesko moze nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.04.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Mati zamów dziś Ja chyba się gdzieś na obiad wproszę bo sama w domu jestem i nie chce mi się gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 15.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 dzisiaj to nie - niedziela i niedzielny obiad - moze w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a ja cały tydzień spędizłam na budowie i nie miałam czasu na diety....ale dziś znowy warzywka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 16.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Cześć Dziewczyny !!!! U mnie jakos kiepściutko ostatnio z tym odchudzaniem Weekend zaczyna się już w piątek, pogoda sprzyja grillkom, lodzikom, piwkom i wszelkim innym przyjemnościom Przy cieżkiej robocie dodatkowo jeść się chce i pić a my w weekend własnie przygotowaliśmy cały prawie 1000 m2 ogród pod sianie trawy i zasialiśmy ją (własnie słyszę jak rośnie ) No wczoraj to się już czułam zajechana jak koń po westernie Pewnie więcej się poruszałam i namęczyłam niż zwykle ale tez więcej jadłam i piłam (to piwo mnie zgubi w sezonie) i skutkiem tego jest utrzymująca się od Świat podwyzszona waga - 56 kg - a było juz 54,5 Trza sie wziaść w garść ! No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ale cos robiac szybciej spalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.04.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Moja dieta też chwilowo zawieszona W sobote zjadłam porządnego grilla... Mniam karkóweczka Wczoraj ją troszkę spaliłam na basenie, ale niewiele Ale dzisiaj jeszcze nic słodkiego nie zjadłam a tu już 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.04.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hm... ja zjadlam galaretke w czekoladzie od dzisiaj mialam chodzic na silownie jakies tam zajecia ruchowe, ale tak mi sie nie chce - mam strasznego lenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.04.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 a ja starsznie piwa....nie lubię...normal nie mnie odrzuca...i jeszcze na dodatek jestem zła jak mąż piwko pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.04.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hm... ja zjadlam galaretke w czekoladzie od dzisiaj mialam chodzic na silownie jakies tam zajecia ruchowe, ale tak mi sie nie chce - mam strasznego lenia Hihi ja na siłownię wybieram się od 3 miesięcy i jakoś nie mogę tam dotrzeć Ale mam usprawiedliwienie - nie mam spodni do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 16.04.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 hm... ja zjadlam galaretke w czekoladzie od dzisiaj mialam chodzic na silownie jakies tam zajecia ruchowe, ale tak mi sie nie chce - mam strasznego lenia Hihi ja na siłownię wybieram się od 3 miesięcy i jakoś nie mogę tam dotrzeć Ale mam usprawiedliwienie - nie mam spodni do ćwiczeń kurcze skad ja to znam - mam IDENTYCZNA wymowke, kiedy moje slonko mowi to czemu nie kupisz - twierdze ze nigdzie nie ma ale powaznie zaczynam w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.04.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mi już brakuje czasu na myślenie o odchudzaniu Takie tempo narzuciłam, że biegam jak szalona Do tego trochę adrenalinki w żyłach i o jedzeniu zapominam. Ale teraz wróciłam do domu I zjadłabym jakieś podłe żarcie Pizza czy kurczak z KFC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kupilam spodnie na silownie - teraz juz mnie nic nie powstrzyma oprocz mnie samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.04.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja wczoraj wieczorem pojechałam na solarium. Czekając na swoją kolejkę przeczytałam artykuł w jakiejś gazecie, że w tej chwili nie ma już zainteresowania chudymi dziewczynami, i że większe zainteresowanie wśród panów wzbudzają te w rozmiarze 42-44..ach, te krągłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a ja wczoraj wieczorem pojechałam na solarium. Czekając na swoją kolejkę przeczytałam artykuł w jakiejś gazecie, że w tej chwili nie ma już zainteresowania chudymi dziewczynami, i że większe zainteresowanie wśród panów wzbudzają te w rozmiarze 42-44..ach, te krągłości... ja chce utrzymac rozmiar 36 dla siebie, ale dla Panow i ich zainteresowania a silownia robi dobrze - trzeba dbac o cialo, o kondycje - a jak zgubie 2kg to tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts