kropeczka27 23.04.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dziewczyny co robicie na weekend majowy?? Ja idę na urlop do 22 maja Będę leżeć i nic nie robić. No może w końcu kupię te nieszczęsne spodnie na siłownie i wybiorę się. Mati byłaś w "Sylwetce" już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dziewczyny co robicie na weekend majowy?? Ja idę na urlop do 22 maja Będę leżeć i nic nie robić. No może w końcu kupię te nieszczęsne spodnie na siłownie i wybiorę się. Mati byłaś w "Sylwetce" już? bylam dzisiaj - duzy pozytyw dzisiaj tak lajtowo bo to pierwszy raz - mam nadzieje ze nie bede umierac wieczorem ani jutro - ale jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 23.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 bylam dzisiaj - duzy pozytyw dzisiaj tak lajtowo bo to pierwszy raz - mam nadzieje ze nie bede umierac wieczorem ani jutro - ale jestem zadowolona To poczekam kilka dni, zobaczę czy jeszcze żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 oki - ide tez we czwartek - planuje dwa razy w tygodniu chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 23.04.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 oki - ide tez we czwartek - planuje dwa razy w tygodniu chodzic Ja chcialabym tak ze 4 razy. Chodzisz na jakieś ranne godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 oki - ide tez we czwartek - planuje dwa razy w tygodniu chodzic Ja chcialabym tak ze 4 razy. Chodzisz na jakieś ranne godziny? 4 razy w tygodniu brzmi fajnie - ale nie wiem osobiscie czy znalalzlabym tyle czasu teraz tak chodze w godzinach porannych - miedzy 10 - 12 nie wiem jak bedzie w nastepnym miesiacu akurat na godziny poranne karnety sa tansze, skoro to moj pierwszy raz wolalam wydac mniej - nie bylam tak do konca pewna czy determinacji mi starczy a z drugiej strony - popoludniami tam czeka sie 40 minut na wolna szafke i na sprzecik - jest bardzo duzo ludzi, a do 15 calkiem fajnie - nie ma tloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 u nas dzisiaj zapiekanka makaronowa na obiadzik - pobiegalam na bierzni pojezdzielam rowerkiem, a teraz zjem mnostwo kalori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a ja myślę, że z tą panią na zdjęciu to nie jest jeszcze tak źle - ma na sobie sportowe buciki, więc chyba zaraz będzie biegać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dziewczyny a ja polecam dietę montignaca jecie do woli a chudniecie... znajome pochudły na niej po 20 kg. ja sama zrzuciłam 5 kg a potem wróciłam do starych nawyków żywieniowych wróciły problemy zdrowotne i tym razem mam do zrzucenia 10 kg (już tylko tylko trudno sie zmobilizować... stosowalas ja?? wiem, ze jest rewelacyjna moje kolerzanki zrzucily nadmiar kilogramow, ale ja uwielbiam pieczywo, ktorego przy tej diecie nie mozna jesc pieczywo? można.... tylko pod warunkiem że jest z maki z pełnego przemiału... szczegóły zapraszam tu: http://www.montignac.com.pl a w szczególności an forum gdzie jest masa praktycznych przepisów[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.04.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dziewczyny a ja polecam dietę montignaca jecie do woli a chudniecie... znajome pochudły na niej po 20 kg. ja sama zrzuciłam 5 kg a potem wróciłam do starych nawyków żywieniowych wróciły problemy zdrowotne i tym razem mam do zrzucenia 10 kg (już tylko tylko trudno sie zmobilizować... stosowalas ja?? wiem, ze jest rewelacyjna moje kolerzanki zrzucily nadmiar kilogramow, ale ja uwielbiam pieczywo, ktorego przy tej diecie nie mozna jesc pieczywo? można.... tylko pod warunkiem że jest z maki z pełnego przemiału... szczegóły zapraszam tu: http://www.montignac.com.pl a w szczególności an forum gdzie jest masa praktycznych przepisów[/url] ale tam fajne przepisy!!!!! od jutra powrót dzięki sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zjadłam pół świeżego ogórka, teraz zapycham się płatkami Fitness. Przede mną ciężki tydzień, więc chyba nic nie zjem z nerwów... Odchudzaczki... czy wybieracie się na spotkanie forum? Chyba jedzenie będzie niezłe no i piwo... Może być ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Odchudzaczki... czy wybieracie się na spotkanie forum? Chyba jedzenie będzie niezłe no i piwo... Może być ciężko... Ja bym z chęcią wielką !!!!ale strasznie to daleko ode mnie, więc nici z tego Ale wypijcie za mnie kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.04.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ale wypijcie za mnie kolejkę Masz to jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.04.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 mikopiko proszę bardzo na spotkanie się wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.04.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 mnie nie bedzie - termin mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 24.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 jutro kolejny znaczy sie drugi dzien biegania i takich tam cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 25.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wróciłam... i czuje się rewelacyjnie - każdemu polecam takie męczenie się na dziwnych przyzadach do cwiczen - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 26.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Chodzi mi dzisiaj po głowie łosoś pieczony z ryżem i sosem serowo-cytrynowo-śmietanowym.Posypany zielonością.Do tego butla białego Bellet.Na deser bezy z bitą śmietaną i kieliszeczek porto vintage.Tak!Dzwonię do żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 26.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Chodzi mi dzisiaj po głowie łosoś pieczony z ryżem i sosem serowo-cytrynowo-śmietanowym. Posypany zielonością. Do tego butla białego Bellet. Na deser bezy z bitą śmietaną i kieliszeczek porto vintage. Tak! Dzwonię do żony. O matko! Mniam... Glodna jestemmmmmmmm !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts