Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od tej osoby nie kupowałam, ale myślę, że jest ok. Same pozytywy.

http://www.allegro.pl/item200261045_avon_krem_antycellulitowy_mega_wyprzedaz_warto.html

I małe sprostowanie... W katalogu jest teraz przeceniony na 39,30 z... 62,90 zł. :o Matko, nie wiedziałam, ze juz tyle kosztuje :o :roll:

Potwierdzam, dobry jest ten preparat.

Ja używam go już niemal zamiast balsamu do ciała :D

Zużywam 2 tubki w miesiącu. Kupuję u konsultantki, jak jest promocja kilka sztuk naraz.

Szczerze jest lepszy od tych z najwyższej półki. Używałam już Biotherm, Dior, Clarins i ten działa najlepiej. Ujędrnia, wyszczupla, wygładza skórę......

Polecam :wink:

Kofi, niestety, prawda jest taka, (przynajmmiej w moim wypadku), że muszę nieustannie pilnować wagi.

Wystarczy, ze sobie troszkę pofolguję, np zimą, i od razu jest parę kilo więcej.

Gdybym na wiosnę nie zrzuciła tej nadwyżki, to po 2, 3 latach byłoby już całkiem sporo tego sadełka.

A po 10 latach mogłabym już startować w zawodach sumo :D

Chyba rzeczywiście w kwestii odchudzania, lepiej słuchać szczupłych :wink:

Tylko niewielki odsetek z szczuplaków zawdzięcz to genom. Pozostałym zostaje nieustanna kontrola odżywiania, ruch, i okresowo niestety "dieta" :roll: