Gość elutek 02.06.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 człowiek to jednak z natury leń Oj tak , znam tego ...człowieka baaardzo dobrze I nie żebym się bała że się przy tym ruchu zmęczę . Wręcz przeciwnie , wakacje spędzam aktywnie , chodzę po górach , jeżdżę na nartach , pływam , lubie spacery , ćwiczę jogę . Ale nie cierpię jak coś muszę zrobić . Ja muszę coś chcieć a taka np. siłownia to wbrew mojej woli i że tak mundrze powiem - preter naturam I dlatego żeby się za bardzo nie zmuszać wyeliminowałam z jadłospisu chleb i ziemniaki . Było to duże wyrzeczenie bo jestem z tych razowo-kartoflanych ale sie udało i naprawdę świeżuteńki cieplusieńki chrupiący chlebuś nie robi na mnie wrażenia ( póki co oczywiście ) . Oprócz tego jadam wszystko ze słodyczami włącznie , w rozsądnych ilościach rzecz jasna . A mięsko z surówką czy sałatą też jest pyszne Zamiast chleba jem pieczywo chrupkie i wafelki ryżowe . Takie kanapeczki ozdobione pomidorkiem z bazylią , rzodkiewką czy ogórkiem są rewelacyjne , a jakie niskokaloryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 03.06.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 no wlasnie jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy aby z nudow pocwiczyc - hm... musze sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Czy ktoś zna sposób, żeby nie chciało się czegoś słodkiego do kawy (woda się gotuje). Nie wiem, czy wytrzymam i nie pobiegnę do bufetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.06.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Za późno, właśnie się wgryzłam w pączka Zastosuję przed kolejnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, stań przed lustrem, odsłoń brzuch, nabierz powietrza- do brzucha i w policzki, przyciągnij do oporu głowę do piersi, aż pokaże się drugi podbródek i zadaj sobie wtedy pytanie: - czy ja naprawdę potrzebuję TERAZ czegoś słodkiego? Teraz to już chyba nic nie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 04.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Okropnie się czuję po tym pączku, okropnie. Kapeć w ustach, zakwaszony organizm i wyrzuty sumienia... Oj, czemu tak późno przeczytałam radę elutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 04.06.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, Ty sie nie wygłupiaj. Zjadłaś, smakowało Ci i OK. O talii pomyślisz przy następnym Trzymaj się ciepło. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.06.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 kofi, stań przed lustrem, odsłoń brzuch, nabierz powietrza- do brzucha i w policzki, przyciągnij do oporu głowę do piersi, aż pokaże się drugi podbródek i zadaj sobie wtedy pytanie: - czy ja naprawdę potrzebuję TERAZ czegoś słodkiego? jaka fajna metoda i jaka bezbolesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 04.06.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 wczoraj wybralismy sie na zakupy - miesko, papier do drukarki i takie tam produkty codziennego korzystania - zakupilam ptasie mleczko milki - a dzisiaj prawie juz go nie ma - nie potrafie się mu oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.06.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 05.06.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 faktycznie czasem tak jest ze cos trzeba zjesc nawet jak sie wie, ze to nie dobre dla organizmu ja mam tak z ptasim mleczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 05.06.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Zgłaszam się do Was, jak się zmobilizować aby schudnąć. Brakuje mi silnej woli. A teraz praca i budowa, praca i budowa i nie pilnuję sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 o 7:06 pytałaś o sposób, a o 7:16 już było po wszystkim- Niestety - 5 minut w gębie, całe życie w biodrach, jak mawiała moja koleżanka... Dzisiaj, żadnych pączków, niedobrze mi na samą myśl. Zamówiłam sobie kostium kąpielowy - jednoczęściowy (bo miałam dwu- i bardzo się wstydziłam w nim chodzić) i muszę oszczędzać, bo nie stać mnie było na niego Wczoraj za tego pączka prze godzinę machałam łopatą, ale nie wiem, czy się liczy, bo potem padłam i stymulowałam się drinkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 05.06.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Wczoraj miałam straszną ochotę na chipsy i .... zastosowałam patent Elutka. Dziewczyny, to działa! Na samą myśl, że mam iść do lustra, rozbierać się itd. chipsów mi się odechciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Eh to nie to Klucha właśnie zrobiła sobie "gorący kubek-pieczarkowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts