Maxtorka 05.06.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Od samego rana czuję się jak klucha A wypiłam tylko kawę i zjadłam bułkę z pomidorem Kropeczka Ty nie denerwuj prawdziwych kluch. Może Twój organizm zatrzymuje wodę przed #$%^& Eh to nie to Klucha właśnie zrobiła sobie "gorący kubek-pieczarkowy" kropka , jak Ty jestes klucha to ja jestem święty turecki Widziałam zdjęcia ze zlotu i bynajmniej nie patrzyłam przez różowe olulary A jeśc przeciez coś trzeba , nie samą miłością człowiek żyje A tak przy okazji serdecznie gratuluję tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.06.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki Maxtorka Może nie wyglądam jak klucha, ale się tak czuję Nie znoszę się tak czuć. Jakby ktoś mnie napompował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 jeśli kropeczka jest kluchą to ja jestem mega-kulebiak... To może przejdziemy na dietę Kropeczki-Kluchy: śniadanie: kawa i bułka z pomidorem obiad (lunch? 2 śniadanie?) gorący kubek pieczarkowy. Co proponujesz dalej? Spodziewane efekty: waga 51 kg tytuł wicemiss foto Muratora 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 jeśli kropeczka jest kluchą to ja jestem mega-kulebiak... To może przejdziemy na dietę Kropeczki-Kluchy: śniadanie: kawa i bułka z pomidorem obiad (lunch? 2 śniadanie?) gorący kubek pieczarkowy. Co proponujesz dalej? Spodziewane efekty: waga 51 kg tytuł wicemiss foto Muratora 2008 Hihihi ale sie uśmiałam W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Wedle życzenia, szynka leci przez okno... z 7 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 05.06.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 W związku z tym zjem jeszcze jedna bułkę Tym razem z szynką, pomidorem i ogórkiem. Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu No weź, bez perwy... Ja szynki nie jem... Wedle życzenia, szynka leci przez okno... z 7 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Dzięki Maxtorka Może nie wyglądam jak klucha, ale się tak czuję Nie znoszę się tak czuć. Jakby ktoś mnie napompował Tera rozumiem...dlaczego te bąki puszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ktoś kiedyś gdzieś napisał, żby nie łączyć pomidorów z ogórkami Ciekawe czemu ponoć aminokwasy zawarte w ogorku niszcza skutecznie witamine C z pomidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja slyszalem zeby nie łaczyc piwa z wódka ale o ogorkach i pomidorach to pojecia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ja slyszalem zeby nie łaczyc piwa z wódka ale o ogorkach i pomidorach to pojecia nie mam Kropeczka27, mnie nie denerrrwuj. chciałabym być taką "kluchą" może Tobie chodziło o kluskę "spaghetti" Niniejszym chwalę się, ze efekty diety utrzymuję, nie mam efektu jojo, w związku z tym wytaczam walkę pozostałym 2-3 kilogramom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 walka z 2-3 kg?! rzuc prawdziwe wyzwanie 10-15 kg Forumowicze beda Cie wspierac z takim wyzwaniem przynajmniej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 walka z 2-3 kg?! rzuc prawdziwe wyzwanie 10-15 kg Forumowicze beda Cie wspierac z takim wyzwaniem przynajmniej ja najtrudniej jest zrzucić te ostatnie kilogramy, których organizm nie postrzega jako nadprogramowych i broni jak niepodległości Cóż, wspierć będę się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Nie wiem czy broni... moze przesadzilem z tymi 10-15 kg... szczerze mowiac nie wiem jak to jest byc na diecie bo nigdy nie musialem sie odchudzac/ta przyjemnosc nalezy chyba tylko dla kobiet/ Masz moje poparcie i wsparcie Czekamy na wyniki i oficjalne wazenie oczywiscie na certyfikowanej wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.06.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Czekamy na wyniki i oficjalne wazenie oczywiscie na certyfikowanej wadze No nie wiem Ważę się zawsze rano, jeszcze przed poranną kawą i do tego na golaska wiadomo, zawsze to parę deko mniej W tej sytuacji oficjalne ważenie odpada w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 05.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 To tymbardziej jestem za oficjalnym... ale jak sie wstydzisz to mozna wyslac do Ciebie delegacje zeby potwierdzila wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 06.06.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 wczoraj rozmawialam z kolega, ktory STRASZNIE SCHODŁ - dosłownie ubrania na nim wiszą - rozmawiałam jak doszedł do takiej wagi, powiedział mi coś co stało się dla mnie ważne - "jem wszystko" zapyalam jak to okazuje się, że można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 06.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Metoda elutka jest bardzo skuteczna - wczoraj nawet nie myślałam o lodach, które mam w lodówce, jak ją zastosowałam. I w ogóle trzymałam się dzielnie i niczym się nie stymulowałam Ale dzisiaj mam w torebce czekoladkę nadziewaną kawową , bardzo małą i nie wiem, jak długo będę ją miała. Jest do ćwiczenia silnej woli. Dzisiaj spróbuję z tym długim gryzieniem... (był kiedyś o tym skecz Piwnicy pod Baranami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.06.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts