Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy te? musicie sie odchudza? ? Dieta Dukana, Dieta kopenhaska

Anam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ostatnie dwa dni spedzilismy na dzialce - a jak to na dzialce grill, karkoweczka, boczek, kielbaski kurczak - czyli malo odchudzajace produkty - ale powiem Was - czuje sie rewelecyjnie - chyba ten gorac wypocil ze mnie jakies kilogrsmy, bo spodnie dzisiaj mam luzniejsze (kupilam je jeszcze zima i byly dobre a teraz sa luzne :) )

a poza tym opalilam sie i jestem brazowiutka

Ja na szczęście latem zawsze chudnę :D

Nawet grilowanie mi nie straszne. Jem po prostu samo mięsko, duuuużo surówki i chudnę.

W tej chwili już prawie osiągnęłam pożądaną wagę :wink:

Co do opalania, to też lubię i oprzeć się nie mogę, chociaż wiem, że będę później żałować.

Na szczęście od kilku lat, już nie podobają mnie się takie na czarno zjarane sylwetki. Wolę się delikatnie przybrązowić, co pewnie wyjdzie na korzyść dla zdrowia :p

Ja też nie lubię zjaranej na skwarkę skóry - z resztą nigdy się tak nie urządziłam i nie zamierzam :wink: ale ogólnie opalenizna bardzo mi się podoba, mimo, ze już podobno od kilku lat z mody wychodzi ( i wyjść nie może :wink: )

Ola a Ty jakie masz śliczności w avatarku :D

A ja wybieram się do McDonalda, bo dzisiaj jest kanapka, na która poluję już z 2 tygodnie :lol:

A ja McDonalda nie lubię :-? fuj :-? Za to przepadam za twisterem z KFC - na szczęście dla mojej lini najbliższa restauracja jest 50 km stąd :wink:

Zgadzam się, że McDonald to fuj, ale i tak go lubię :) Za KFC nie przepadam, chociaż sałatki mają niezłe. Eh... tego cholernego McDonalda mam po drodze z pracy :-? Ale co tam, odpokutuje jutro :)

...można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg

a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona

Ja się tak zapytam...

A szczena nie boli i czy zęby się nie wycierają? :roll:

...można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg

a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona

Ja się tak zapytam...

A szczena nie boli i czy zęby się nie wycierają? :roll:

Te królik...Ciebie od tej marchewy to dopiero bolą, co ?? :lol: :lol:

Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające ;) Poza bólem gardła oczywiście :) Tak więc od jutra codziennie lody :) Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 :o

we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody :o

Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające ;) Poza bólem gardła oczywiście :) Tak więc od jutra codziennie lody :) Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 :o

i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają :roll:

i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają :roll:

zgadza się 8) :lol:

i bardzo slusznie - swietne lody sa w budce przy dh Tomek