Ola i Krzysiek 08.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Arcobaleno, ale Ty pięknie wyglądasz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 08.06.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ostatnie dwa dni spedzilismy na dzialce - a jak to na dzialce grill, karkoweczka, boczek, kielbaski kurczak - czyli malo odchudzajace produkty - ale powiem Was - czuje sie rewelecyjnie - chyba ten gorac wypocil ze mnie jakies kilogrsmy, bo spodnie dzisiaj mam luzniejsze (kupilam je jeszcze zima i byly dobre a teraz sa luzne ) a poza tym opalilam sie i jestem brazowiutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja na szczęście latem zawsze chudnę Nawet grilowanie mi nie straszne. Jem po prostu samo mięsko, duuuużo surówki i chudnę. W tej chwili już prawie osiągnęłam pożądaną wagę Co do opalania, to też lubię i oprzeć się nie mogę, chociaż wiem, że będę później żałować. Na szczęście od kilku lat, już nie podobają mnie się takie na czarno zjarane sylwetki. Wolę się delikatnie przybrązowić, co pewnie wyjdzie na korzyść dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A ja wybieram się do McDonalda, bo dzisiaj jest kanapka, na która poluję już z 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja też nie lubię zjaranej na skwarkę skóry - z resztą nigdy się tak nie urządziłam i nie zamierzam ale ogólnie opalenizna bardzo mi się podoba, mimo, ze już podobno od kilku lat z mody wychodzi ( i wyjść nie może ) Ola a Ty jakie masz śliczności w avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A ja wybieram się do McDonalda, bo dzisiaj jest kanapka, na która poluję już z 2 tygodnie A ja McDonalda nie lubię fuj Za to przepadam za twisterem z KFC - na szczęście dla mojej lini najbliższa restauracja jest 50 km stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.06.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 A ja wybieram się do McDonalda, bo dzisiaj jest kanapka, na która poluję już z 2 tygodnie A ja McDonalda nie lubię fuj Za to przepadam za twisterem z KFC - na szczęście dla mojej lini najbliższa restauracja jest 50 km stąd Zgadzam się, że McDonald to fuj, ale i tak go lubię Za KFC nie przepadam, chociaż sałatki mają niezłe. Eh... tego cholernego McDonalda mam po drodze z pracy Ale co tam, odpokutuje jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ... ale ogólnie opalenizna bardzo mi się podoba, mimo, ze już podobno od kilku lat z mody wychodzi ( i wyjść nie może ).. tak tak, też mi się o uszy obiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.06.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ...można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona Ja się tak zapytam... A szczena nie boli i czy zęby się nie wycierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ...można jeść wszystko sekret tkwi w sposobie jedzienia - otóż - należy jeść wolno, małymi kawałkami i bardzo dużo gryść - czyli np kanapke jemy 5 minut powolutku, gryziemy dokładnie nie spieszymy sie - i bedziemy chude, szczuple czy jak tam wolicie mniejsze o kilka kg a jeszcze jedno od wczoraj jem powoli, duzo gryze i powiem wam jdno - dziala - jestem najedzona po zjedzeniu malej porci czas i drobne gryzienie wyzwala sytosc - to podobno mozg twierdzi, ze jestem najedzona Ja się tak zapytam... A szczena nie boli i czy zęby się nie wycierają? Te królik...Ciebie od tej marchewy to dopiero bolą, co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 08.06.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Ja w ciąży przytyłam 12 kg i 10kg szybko zrzuciłam a tych 2kg nie mogę za cholere, 50-51 kg to moja idealna waga i w niej czuję się najlepiej więc jeszcze 2 kg i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.06.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 09.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 u mnie na snadanko truskawki - czytalam ze wspomagaja odchudzanie - a na sniadanie sa bo bardzo je lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 09.06.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 09.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.06.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 we Włoszech lekarze na ból gardła zalecają jeść lody i słusznie, ale podobno na inne rzeczy tez pomagają zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzisiaj przeczytałam, że lody wcale nie są tuczące. Podobno mają właściwości uzdrawiające Poza bólem gardła oczywiście Tak więc od jutra codziennie lody Waniliowe mają podobno tylko 100 kcal podczas gdy czekolada ma ich z 600 i bardzo slusznie - swietne lody sa w budce przy dh Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Swietnie bo ja uwielbiam lody i jestem w stanie zjeść całe litowe opakowanie jak mam smaka tak za jednym razem A może powinnam sie ograniczać. Ale z drugiej strony jak są zdrowe to... jestem usprawiedliwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Swietnie bo ja uwielbiam lody i jestem w stanie zjeść całe litowe opakowanie jak mam smaka tak za jednym razem A może powinnam sie ograniczać. Ale z drugiej strony jak są zdrowe to... jestem usprawiedliwiona. dobre sa smietankowo smietankowe algidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts