Gość 14.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czy Wy też tak macie, że jak denerwujecie się, to nie możecie patrzeć na jedzenie? Jestem dzisiaj tylko na zupce i kanapce. Nadal mi smutno i nie moge wymyślić potrawy, która by poprawiła mi humor :( Tak więc chyba trzeba iść spać Ja tak mam Niestety ostatnio mam ciagle dobry nastroj i ciagle chce mi sie jeść Nic nie moge schudnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.06.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.06.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie Cały dzień bym musiała jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Bez przesady. Jest tez metoda psychologiczna mianowicie nakladnie porcji na mniejszy talerz wydaje sie ze jest wiecej na talerzu i mozg daje znak organizmowi ze juz jest najedzony. Albo jedzenie czesciej ale mniejsz porcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Czy Wy też tak macie, że jak denerwujecie się, to nie możecie patrzeć na jedzenie? Jestem dzisiaj tylko na zupce i kanapce. Nadal mi smutno i nie moge wymyślić potrawy, która by poprawiła mi humor :( Tak więc chyba trzeba iść spać Ja tak mam Niestety ostatnio mam ciagle dobry nastroj i ciagle chce mi sie jeść Nic nie moge schudnąć Verunia a z czego Ty się chcesz odchudzać???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.06.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się No miss to fajnie ze sie usmiechnelas ja chodze z usmiechem na gebie caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się No miss to fajnie ze sie usmiechnelas ja chodze z usmiechem na gebie caly dzien szczery masz ten uśmiech ps. zaczynam odczuwać głód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.06.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się No miss to fajnie ze sie usmiechnelas ja chodze z usmiechem na gebie caly dzien szczery masz ten uśmiech ps. zaczynam odczuwać głód... Tylko szczery zapal sobie głod minie albo umyj zeby pasta mietowa tez przechodzi ochota na jedzonko... jak nie wierzysz spojrz na avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 NS - ale mi narobiłeś ochoty na maxfruita !!!! Ochota ochotą ale Ty nie jedz.Moje panie tyja od tych "słodyczów"a Ty bez nich jesteś i tak szczuplutka .Jogurcik naturalny z odrobiną ryżu i sen,dobry sen. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 14.06.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się No miss to fajnie ze sie usmiechnelas ja chodze z usmiechem na gebie caly dzien szczery masz ten uśmiech ps. zaczynam odczuwać głód... Tylko szczery zapal sobie głod minie albo umyj zeby pasta mietowa tez przechodzi ochota na jedzonko... jak nie wierzysz spojrz na avatara hmm...nie palę... a ząbki już myłam, pasta na mnie nie działa pójdę spać, to minie głód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.06.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ej Dziewczyny a moze po prostu przesadzacie z tym odchudzaniem? Rozmowa na zasadzie ze nie moge patrzec na jedzenie nie jest zdrowym podejsciem do odchudzania. Ostatnio slyszalem ze mozna schudnac 7-10 kg w 10 dni ale jak kazdy kes gryziesz min 100 razy. Moze to sprobujcie 100 razy?? no dobra... uśmiechnęłam się No miss to fajnie ze sie usmiechnelas ja chodze z usmiechem na gebie caly dzien szczery masz ten uśmiech ps. zaczynam odczuwać głód... Tylko szczery zapal sobie głod minie albo umyj zeby pasta mietowa tez przechodzi ochota na jedzonko... jak nie wierzysz spojrz na avatara hmm...nie palę... a ząbki już myłam, pasta na mnie nie działa pójdę spać, to minie głód To gut najt Miss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Verunia a z czego Ty się chcesz odchudzać???????????? A Ty Mądralo z czego ??? A ja jak się denerwuję, coś mnie wkurza, mam chandrę...to jem Nie jem dopiero w mocno zawansowanych stanach stresowych..a te....rzadko się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.06.2007 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy Wy też tak macie, że jak denerwujecie się, to nie możecie patrzeć na jedzenie? Niestety mam odwrotnie - zajadam stres tłumacząc sobie, że magnez zawarty w czekoladzie mnie uspokoi. ostatnio mam ciagle dobry nastroj i ciagle chce mi sie jeść Jak mam dobry nastrój to jem ze szczęścia i wtedy nie myślę o figurze. Więc nie ma dla mnie ratunku. Tylko jak się strrrrrasznie zmęczę fizycznie, to mi się nie chce jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.06.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy Wy też tak macie, że jak denerwujecie się, to nie możecie patrzeć na jedzenie? Niestety mam odwrotnie - zajadam stres tłumacząc sobie, że magnez zawarty w czekoladzie mnie uspokoi. ostatnio mam ciagle dobry nastroj i ciagle chce mi sie jeść Jak mam dobry nastrój to jem ze szczęścia i wtedy nie myślę o figurze. Więc nie ma dla mnie ratunku. Tylko jak się strrrrrasznie zmęczę fizycznie, to mi się nie chce jeść. Wiesz co Kofi mam podobnie. Aby nie jesć musze sie czym zająć. Ale praca umysłowa ani nauka nie wchodza w gre bo przy tym tez jem ... czasem. Ale jak pracuje w ogródku to jakoś tak nie bardzo chce mi sie jeść. A właśnie jem śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 15.06.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Słowem: trzeba uciekać (przed jedzeniem) do ogródka. Nawet to miłe, tylko przy takich upałach, to ja nie mogę tam nic robić, bo od razu boli mnie głowa... Najwyżej podlewać, ale to też nie w środku dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.06.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Dokładnie. Ale ile razy można plewić, przesadzać lub kopać. Chwasty tez muszą urosnąń. Ewentualnie zostaja mi spacery z małym. ale teraz za ciepło u nas w domku chłodniej. No i mozna sie raczyc lodami dla ochłody i jest alibi. A odchudzać zacznę sie od jutra Kiedyś przecież trzeba wrócic do wagi z przed ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 15.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 przy takich upałach, to ja nie mogę tam nic robić, kofi możesz - ubrać kapelusz, przechadzać sie między rabatami i zażywać życia arystokracji Pozostałe czynności zbyt męczące na taka pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 15.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 kropeczka, lepiej Ci dzisiaj? to była zwykła chandra, czy ktoś był niemiły dla Ciebie? jeśli to drugie, to powiedz tylko kto - do Olsztyna nie jest aż tak daleko, a mój dobry sąsiad właśnie wyszedł z więzienia więc wiesz... trzeba sobie pomagać... Dziękuje kochana za propozycje dzisiaj troche mi lepiej, ale najlepiej mi bedzie jak w jasna cholere rzuce swoją pracę. Wtedy będę happy. Elutek trzymaj tego sąsiada, przyda mi się Dzisiaj zjadłam kanapkę i makaron z truskawkami. Nie mam apetytu. Wszystko ma jakiś dziwny smak. I doszłam do wniosku, że trzeba zacząć ćwiczyć. Mobilizować sie nawzajem. Moze wtedy by się nam udalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts