danmaz 31.01.2017 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Witam Czy bramę wjazdową mogę wyznaczyć sobie w obojętnie którym miejscu działki. Działka graniczy z wyznaczoną drogą wewnętrzną w której mam współudział. Działka 53/21 Edytowane 1 Lutego 2017 przez danmaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danmaz 01.02.2017 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Witam Czy bramę wjazdową mogę wyznaczyć sobie w obojętnie którym miejscu działki. Działka graniczy z wyznaczoną drogą wewnętrzną w której mam współudział. Działka 53/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qba30 01.02.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Tak, ale o tym trzeba myśleć już na etapie projektu i planie zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danmaz 01.02.2017 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 W tym przypadku chciałem żeby zrobić na wprost wjazd z drogi wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.02.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Układ bramy względem drogi musi być zawarty w projekcie zagospodarowania działki dołączanym do projektu domu który składasz w starostwie. Jeśli zamarzy ci się wjazd nie z drogi wewnętrznej tylko gminnej, wojewódzkiej, może być problem na uzyskanie zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danmaz 01.02.2017 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Układ bramy względem drogi musi być zawarty w projekcie zagospodarowania działki dołączanym do projektu domu który składasz w starostwie. Jeśli zamarzy ci się wjazd nie z drogi wewnętrznej tylko gminnej, wojewódzkiej, może być problem na uzyskanie zgody. Czyli teraz w przypadku kiedy jeszcze nie stawiam nic to mogę to robić jak chcę tylko przy zgłoszeniu budowy do projektu muszę to zaznaczyć w zagospodarowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts