wg39070 03.04.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A Ty jako moderator, nie powinnaś pisać takich durnot, bo nie bardzo wiadomo do czego to przytknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 03.04.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wyluzuj chłopie są kuchenki gazowe działające 40 lat i co z tego ?? Sądzisz że jakikolwiek użytkownik płyty indukcyjnej da się skusić na powrót bo taniej czy trwalej ?? Pochwal się wrażeniami z użytkowania kuchenki gazowej w lipcu czy sierpniu jak będzie 35 C za oknem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.04.2017 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Wyluzuj chłopie są kuchenki gazowe działające 40 lat i co z tego ?? Sądzisz że jakikolwiek użytkownik płyty indukcyjnej da się skusić na powrót bo taniej czy trwalej ?? Pochwal się wrażeniami z użytkowania kuchenki gazowej w lipcu czy sierpniu jak będzie 35 C za oknem . A czy ja namawiam kogoś do kuchenki gazowej? Napisałem ile lat działa moja płyta bez awarii. A na letnie upały mam klimatyzację. Jeszcze jakieś pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 03.04.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Moja gazowa Amica 14 lat. Czy potrzeba lepszej reklamy? Jak zwykle twoje najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2017 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 A Ty jako moderator, nie powinnaś pisać takich durnot, bo nie bardzo wiadomo do czego to przytknąć. To, że sprawność sprzętu nie oznacza wygody użytkowania. A przesadny konserwatyzm robi się śmieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 03.04.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) A czy ja namawiam kogoś do kuchenki gazowej? Napisałem ile lat działa moja płyta bez awarii. A na letnie upały mam klimatyzację. Jeszcze jakieś pytania? Właśnie sęk w tym, że tu nikt nie pytał o trwałość płyty gazowej, no, ale ty jak zwykle nie mogłeś się powstrzymać... Już nie komentuję tego wtrętu o klimatyzacji Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Właśnie sęk w tym, że tu nikt nie pytał o trwałość płyty gazowej, no, ale ty jak zwykle nie mogłeś się powstrzymać... Już nie komentuję tego wtrętu o klimatyzacji Jak ktoś wyjeżdża z nadmiarem gorąca podczas letnich "gotowań" to napisałem, jak sobie z tym radzę. A swoją drogą to jak, na indukcji gotując wodę garnek jest zimny? Nie emituje ciepła? Temat jest o gazówkach i indukcjach, więc chyba nie zboczyłem z niego, prawda? A co bym nie napisał, Tobie zawsze nie pasuje, to druga strona medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Jak zwykle twoje najlepsze. Dokładnie, tak jak Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 To, że sprawność sprzętu nie oznacza wygody użytkowania. A przesadny konserwatyzm robi się śmieszny. Jaki konserwatyzm, o czym Ty piszesz? Co mam wywalić na śmietnik coś co działa, tylko i wyłącznie w imię mody na indukcje? To by dopiero było dziwne, no ale był bym na topie, nie? A telefon mam klawiszowy, też mam zmienić na smartfona w imię mody? Elfir, nie przeginaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 04.04.2017 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Borze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 04.04.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czy zawsze jak ktoś ma inne zdanie to trzeba na niego bluzgać, szanujmy się jedni mają indukcje inni kuchenki gazowe, oby dwie są ok, jedna i druga ma wady i zalety. Jakiekolwiek formy obrazy w jedną czy druga stronę, oraz odpowiedzi nie na temat powinny być usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czy zawsze jak ktoś ma inne zdanie to trzeba na niego bluzgać, szanujmy się jedni mają indukcje inni kuchenki gazowe, oby dwie są ok, jedna i druga ma wady i zalety. Jakiekolwiek formy obrazy w jedną czy druga stronę, oraz odpowiedzi nie na temat powinny być usuwane. Też jestem tego zdania z tym, że ja ani nie zboczyłem z tematu, ani tym bardziej nikogo nie obraziłem. Do negatywnego komentowania moich wpisów przez pewne osoby już przywykłem. Miłego dnia Blady78. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 04.04.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 a nie pomyślałeś może przez przypadek, że sobie na to w jakiś tam sposób zasłużyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.04.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Na jak sobie zasłużył jak ma najlepsze. Jak ma najlepsze to i pewnie jest najlepszy. I jak taki najlepszy mógł sobie zasłużyć? Głupoty gadasz. Przeproś teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Czyli rozumiem, że powinny być same zachwycające i ukierunkowane komentarze. Jak ktoś napisze inaczej, to już jest najeżdżany. Żenujące zaczyna być to całe forum "ochów" i" achów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 04.04.2017 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Jak ktoś wyjeżdża z nadmiarem gorąca podczas letnich "gotowań" to napisałem, jak sobie z tym radzę. A swoją drogą to jak, na indukcji gotując wodę garnek jest zimny? Nie emituje ciepła? Temat jest o gazówkach i indukcjach, więc chyba nie zboczyłem z niego, prawda? A co bym nie napisał, Tobie zawsze nie pasuje, to druga strona medalu. Duże mniej ciepła uwalnia się do otoczenia przy gotowaniu na indukcji. Sprawność układu jest wyższa. I odpowiadaj na pytania, jak nie użytkujesz urządzenia, o które ktoś pyta, to nie zabieraj głosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 04.04.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Jak ktoś wyjeżdża z nadmiarem gorąca podczas letnich "gotowań" to napisałem, jak sobie z tym radzę. A swoją drogą to jak, na indukcji gotując wodę garnek jest zimny? Nie emituje ciepła? Temat jest o gazówkach i indukcjach, więc chyba nie zboczyłem z niego, prawda? A co bym nie napisał, Tobie zawsze nie pasuje, to druga strona medalu. Owszem - garnek jest ciepły - i tylko garnek. W gazowej oprócz garnka ciepłe są powierzchnia kuchenki obok garnka, ruszty, no i powietrze wokół, bo przecież sam płomień ciepło też wytwarza. Jako osoba, która u mnie w domu gotuje najczęściej, czytaj prawie co dzień, i która miała całe życie kuchenki gazowe i od dwóch lat ma indukcję - ja do gazowej z własnej woli nieprzymuszonej nie wrócę Teraz jest wygodniej, czyściej, szybciej, łatwiej, taniej. Choć nie - jest jedna zasadnicza wada indukcji - no kutwa, nie da się cebuli do rosołu opalić - jak żyć? Swoją drogą, zastanawiam się, czy jak się będę wypowiadać w każdym możliwym temacie bez jakiejś konkretnej wiedzy, to chyba też szybko będę elitą forum, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 04.04.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) I odpowiadaj na pytania, jak nie użytkujesz urządzenia, o które ktoś pyta, to nie zabieraj głosu... Najfajniej jakby testować gaz i indukcję i wyrobić sobie opinię a póki co to działa mechanizm dysonansu poznawczego i efekt potwierdzenia ot psychologia Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez piotrek0m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 04.04.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Owszem - garnek jest ciepły - i tylko garnek. W gazowej oprócz garnka ciepłe są powierzchnia kuchenki obok garnka, ruszty, no i powietrze wokół, bo przecież sam płomień ciepło też wytwarza. Jako osoba, która u mnie w domu gotuje najczęściej, czytaj prawie co dzień, i która miała całe życie kuchenki gazowe i od dwóch lat ma indukcję - ja do gazowej z własnej woli nieprzymuszonej nie wrócę Teraz jest wygodniej, czyściej, szybciej, łatwiej, taniej. Choć nie - jest jedna zasadnicza wada indukcji - no kutwa, nie da się cebuli do rosołu opalić - jak żyć? Swoją drogą, zastanawiam się, czy jak się będę wypowiadać w każdym możliwym temacie bez jakiejś konkretnej wiedzy, to chyba też szybko będę elitą forum, nie? Na podstawie Twojego wpisu, do forumowych ochów i achów dodaję jeszcze uszczypliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s---r 04.04.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Się nie znam więc też się wypowiem... Kupiłem kilka lat temu indukcję trochę celowo żeby przyszłą teściową wkurzyć bo dotykowa, piszczy, świeci.... a ta bestia ją lepiej opanowała ode mnie Z tego co jeszcze zauważyłem to prócz tego, że cebuli się podsmaży o czym ktoś wyżej pisał, jak coś zaczyna kipieć to się kuchenka wyłącza i piszczy i nie pozwoli na zalanie całego blatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.