Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wełna szklana/skalna ?

Recommended Posts

Udzielajmy odpowiedzi rzetelnych a nie takich jak wyżej ;)

Ja pytam czy wełna szklana jest klasyfikowana jako rakotwórcza, a to że wszystko ;) jest rakotwórcze to inna sprawa.

Ale to ty postawiłeś taka tezę, powołując się na jakiś artykuł, którego w sumie nie przytoczyłeś.

To ją teraz udowodnij.

Nie da się udowadniać czegoś co nie istnieje.

Udzielajmy odpowiedzi rzetelnych a nie takich jak wyżej ;)

Ja pytam czy wełna szklana jest klasyfikowana jako rakotwórcza, a to że wszystko ;) jest rakotwórcze to inna sprawa.

Nikt nie udowodnił, że wełna szklana nie jest rakotwórcza, więc może być tak, że za parędziesiąt lat okaże się, że jednak jest.

Dlatego udzieliłem ci rzetelnej porady, abyś ocieplił strop mchem, który jest naturalnym bioizolatorem - mech z pewnością nie jest rakotwórczy.

Czego więcej oczekujesz?

Grachi - usunęłam post, bo teraz zaczynasz spamować.

Tekst, który wkleiłeś jasno określa kwestię o którą pytasz.

Ale podejrzewam, że po prostu naganiasz czytelników (i potencjalnych klientów)

Edytowane przez Elfir

Grachi. Byś zrozumiał problem, potrzebujesz odrobiny logicznego myślenia. Wełna to świetny wynalazek...Podobnie jak benzyna, promienie rentgena, czy dynamit...Każdy z tych wynalazków jest nie tylko rakotwórczy! Jeden może nawet dupsko urwać...Co nie oznacza, że mamy wrócić na drzewo. Nie pij benzyny, nie baw się granatami, a wełnę używaj w odpowiedni sposób i w odpowiednich miejscach...Przeczytaj instrukcję gdzie i jak stosować, pracuj w maseczce, nie podgrzewaj za mocno ( pozdrawiam Tomka ;) ) .....Będzie dobrze!