Zagurski 07.02.2017 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) No jak nie jest, jak jest! Teraz wszystko jest rakotwórcze.Najbezpieczniej ocieplić jest strop mchem. Edytowane 7 Lutego 2017 przez Zagurski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 07.02.2017 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Udzielajmy odpowiedzi rzetelnych a nie takich jak wyżej Ja pytam czy wełna szklana jest klasyfikowana jako rakotwórcza, a to że wszystko jest rakotwórcze to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.02.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Udzielajmy odpowiedzi rzetelnych a nie takich jak wyżej Ja pytam czy wełna szklana jest klasyfikowana jako rakotwórcza, a to że wszystko jest rakotwórcze to inna sprawa. Ale to ty postawiłeś taka tezę, powołując się na jakiś artykuł, którego w sumie nie przytoczyłeś. To ją teraz udowodnij. Nie da się udowadniać czegoś co nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagurski 07.02.2017 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Udzielajmy odpowiedzi rzetelnych a nie takich jak wyżej Ja pytam czy wełna szklana jest klasyfikowana jako rakotwórcza, a to że wszystko jest rakotwórcze to inna sprawa. Nikt nie udowodnił, że wełna szklana nie jest rakotwórcza, więc może być tak, że za parędziesiąt lat okaże się, że jednak jest. Dlatego udzieliłem ci rzetelnej porady, abyś ocieplił strop mchem, który jest naturalnym bioizolatorem - mech z pewnością nie jest rakotwórczy. Czego więcej oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.02.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 (edytowane) Grachi - usunęłam post, bo teraz zaczynasz spamować.Tekst, który wkleiłeś jasno określa kwestię o którą pytasz. Ale podejrzewam, że po prostu naganiasz czytelników (i potencjalnych klientów) Edytowane 7 Lutego 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.02.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Grachi. Byś zrozumiał problem, potrzebujesz odrobiny logicznego myślenia. Wełna to świetny wynalazek...Podobnie jak benzyna, promienie rentgena, czy dynamit...Każdy z tych wynalazków jest nie tylko rakotwórczy! Jeden może nawet dupsko urwać...Co nie oznacza, że mamy wrócić na drzewo. Nie pij benzyny, nie baw się granatami, a wełnę używaj w odpowiedni sposób i w odpowiednich miejscach...Przeczytaj instrukcję gdzie i jak stosować, pracuj w maseczce, nie podgrzewaj za mocno ( pozdrawiam Tomka ) .....Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts