jepek 06.02.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) - Edytowane 28 Marca 2017 przez jepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2017 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zmiana "drastyczna" - z braku wymiarów meble naniesione "na oko", orientacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jepek 06.02.2017 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Przyznam szczerze, że jestem trochę zaskoczony takim układem. Nie bardzo jednak pasuje mi przechodni salon więc będę kombinował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.02.2017 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2017 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jepek 06.02.2017 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Będą mieszkały 2 osoby dorosłe. W przyszłości pojawi się*dziecko więc jeden pokój zostanie z tą myślą. Dodatkowo jeden pokój potrzebny jako gabinet do pracy. Czego oczekuję: największym problemem dla mnie jest jak już pisałem salon - mam problem z zaplanowaniem mebli tak aby był wygodny dostęp do tarasu i wejścia. Poszukuję również pomysłu gdzie zorganizować szafy (o garderobę bardzo ciężko). Dokładne wymiary: http://i.imgur.com/hLYmKeN.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts