grzeniu666 08.02.2017 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 (edytowane) Kiwam się nad tematem schodów. Dość nijaki plan zakładał typowo: trepy drewniane + białe podstopnie. Ale mam nieco nietypowy pomysł, podoba mi się sklejka antypoślizgowa (jest w grubościach do 40mm), o taka: http://www.sklejkatrade.pl/wp-content/uploads/2014/09/antyposlizg21.jpg Zastanawiam się tylko jak z użytkowaniem, np.: - utrzymaniem czystości - trwałością, tj. wycieraniem wierzchniej ("ryflowanej") warstwy (na noski mógłbym zamontować np. kątownik alu lub stalowy lakierowany) Wydaje mi się że jest to do zrobienia, aby w razie draki łatwo (niedestrukcyjnie) wymienić same trepy. Najchętniej usłyszałbym opinię praktyków (którzy "obcowali" z tym materiałem, nie koniecznie przy schodach, może powinienem również pytać na forum transportowym, daje się to chyba też na podłogi aut ). Edytowane 8 Lutego 2017 przez grzeniu666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts