pawe100 14.02.2017 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Witam, proszę o poradę W załączeni rzut mieszkania. Ściany z oknem i drzwiami balkonowymi planowałem białe. Salon, przez kuchnię aż po korytarz szary + jedna ściana w sypialni. Turkusowy na jednej ze ścian w sypialni. Przychodzi Wam do głowy jakiś fajny kolor na ścianach zaznaczonych na czerwono? Dałbym też turkus, ale będzie chyba zbyt jednakowo w salonie i sypialni. Myślałem o jakimś granacie? Jakieś inspiracje? Pomysły? Może jakaś fajna tapeta na ścianie w salonie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.02.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Biały lub szary, przy czym między drzwiami do sypialni a oknem balkonowym można dać strukturę np. cegiełki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 25.02.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Tapeta pomniejszy optycznie każde pomieszczenie, miej to na uwadze. Zdecydowanie lepiej każdą ścianę pomalować, a jeśli przestrzeń będzie zbyt pusta uzupełnić fizycznymi dodatkami. A Elfir zasugerowała w sumie mądre kolory, najlepiej jakbyś się sam jednak do tego odniósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 26.02.2017 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Biały kolor + cegiełka to bardzo ładne połączenie. Ładnie przygotować ścianę, wybrać ładny wzór cegłu i dobrą białą farbę. Będzie ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe100 27.02.2017 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Na dzień dzisiejszy salon i przedpokój pomalowałem na szaro - Caparol Samtex 7. W sypialni będzie biel i turkus, bez szarości. Nad ścianą z TV dalej się zastanawiam Te cegiełki są wg mnie trochę oklepane. Przychodzi Wam do głowy jakiś mazaniec/tynk strukturalny w kolorze granatowy/niebieski? Może coś w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.02.2017 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tynk imitujący beton zabejcowany na dowolny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 28.02.2017 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Właśnie osoba wyżej dobrze wspomniała: kawalerka jest mniejszym pomieszczeniem więc można zainwestować w lepsze materiały. Od razu będzie dużo ładniej! Farby rzeczywiście spore znaczenie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 28.02.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Na dzień dzisiejszy salon i przedpokój pomalowałem na szaro - Caparol Samtex 7. W sypialni będzie biel i turkus, bez szarości. Nad ścianą z TV dalej się zastanawiam Te cegiełki są wg mnie trochę oklepane. Przychodzi Wam do głowy jakiś mazaniec/tynk strukturalny w kolorze granatowy/niebieski? Może coś w tym kierunku. Przecież podpowiadamy. Struktury Magnata. Chodzi o Magnat Style. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 28.02.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Podoba mi się połaczenie kolorów. Fototapety też bym nie dawała, no chyba że świetne zdjęcie, ale to kosztuje. Za to pomyślałam o kracie na ścianie. nie wiem czy lubisz takie klimaty. Tapeta na ścianie w pokoju, a w przedpokoju w granat w odcieniu tapety. Przedpokój szybko sie zużywa i uszkadza. Łatwiej naprawić jednolitą ścianę i kawałek pieknie garnatowej ściany robi wrażenie. http://oretytapety.com/img/cms/Krata/206329%20(3).jpg albo http://images.photowall.com/categories/543_photo-wallpaper.jpg?w=460 Edytowane 28 Lutego 2017 przez Sawadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 02.03.2017 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Wiosenna zieleń lub pastelowy żółty wniosą do wnętrza atmosferę świeżości, radości i energii. To kolory, które można stosować we wnętrzach o niedużej powierzchni bez obaw, że optycznie zmniejszą przestrzeń. Są to barwy jasne i znakomicie komponujące się z szarością. Kolory te warto wtedy powtórzyć w formie dodatków lub elementów wyposażenia. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 02.03.2017 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Proszę wybaczyć, ale wpis jak przeklejony z katalogu, zupełnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe100 04.03.2017 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dzięki za odzew Muszę to jeszcze przemyśleć, ale chyba wybiorę tapętę. Czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 06.03.2017 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 29.03.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Tapeta i tak lepszy pomysł niż fototapeta. Ale jak się znudzi będzie ciężko z odklejaniem. Mimo wszystko oczywiście powodzenia. Ja jednak wolałbym strukturę, tapety to modne były w latach 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.03.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 trochę nie nadążasz za trendami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe100 26.04.2017 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Skoro pytałem to pokazuję efekty przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 27.04.2017 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 27.04.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 W sypialni ma być turkusowa ściana, więc trudno o bardziej żywą tapetę, chyba że ktoś lubi intensywne kolory we wnętrzach i to na dużych powierzchniach.Mi akurat podoba się miks kolorów i stonowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 03.05.2017 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Sama tapeta rzeczywiście nie wzbudza zachwytu, ale w połączeniu z turkusowymi lub szarymi ścianami oraz kilkoma zgrabnymi dodatkami, może prezentować się zupełnie nieźle. W sypialni poziomy deseń bardziej sprzyjałby relaksowi, pionowy wzór wprowadza nutę powagi, ale i elegancji. Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewN 04.05.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Z dodatkami na pewno będzie to wyglądać fajnie, chociaż tapeta również wydaje mi się być taka zimna jakaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts