jajmar 22.03.2017 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Także nie podniecajcie się tymi 15*C w słońcu i nie wychodźcie na tarasy, bo się przeziębicie Ojej o kleszczach zapomniałeś też są zagrożeniem. Wyciągałem meble ogrodowe na taras i siedziałem na nim i żyję, córka lekcje odrabiała na tarasie, nie w futrach a tak na luzie może warto zanim się napisze zerknąć na pogodę w innych częściach kraju? A nie z buta innych traktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.03.2017 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 My już grilla robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 23.03.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) może warto zanim się napisze zerknąć na pogodę w innych częściach kraju? A nie z buta innych traktować? Pewnie, że warto. 21 marca, czyli wtedy, kiedy Elfir zasiadała na tarasie, pogoda przedstawiała się następująco: http://www.weatheronline.pl/pogoda/satelita/Polska/Polska/podczerwiencolor/premium.htm Tylko szybko kliknij, bo historia sięga tylko 3 dni. Widzisz w pobliżu Poznania (bo tam chyba Elfir wychodziła na tarasy) ROZCHMURZENIE? Widzisz GDZIEKOLWIEK rozchmurzenia, poza rejonami Pomorza w godzinach wczesnoporannych, czyli od godz 1 do 3 w nocy? Z czym chcesz polemizować, z faktami? To teraz ty masz "z buta" - napisz, jak to mogło się stać, że 21.03.2017r. nad Wielkopolską było całkowite zachmurzenie, a jak Elfir udała się na kawę, to ją słońce prażyło. No słucham? Czy ty nie widzisz, że tego dnia żadnej kawki w słońcu nie było, a koleżanka napisała ten post na potrzebę odpowiedzi do @namiry? Naprawdę tak trudno to wydedukować? Satelita robi zdjęcia co 15 minut. Niech Elfir napisze o której godzinie 21 marca br. piła kawę w promieniach słonecznych, a ja pokażę jej, jak wyglądało wtedy niebo przy dużym przybliżeniu. Edytowane 23 Marca 2017 przez portaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.03.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Chyba zacznę robić zdjęcia słońca, skoro uważasz, że kłamię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 23.03.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Napisz tylko godzinę i przybliżone współrzędne miejsca, w którym piłaś tę kawę, a ja udowodnię ci, że prawdopodobnie kłamiesz.Dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.03.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Kórnik godziny kołopołudniowe.Sprawdziłam jak to wyglądało wczoraj. Dla pewności.Było pięknie i ciepło, a na tej stronie pokazane jest zachmurzenie.Nie jest wiarygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 23.03.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Nie no trzeba byc idiota, gosc probuje udowodnic, ze ktos klamie, ze czerpal przyjemnosc picia kawy na tarasie w 15stoniowej temp. na sloncu.To proba dowartosciowania, zazdrosc, problemy w domu z zona i sposob na odreagowanie czy jeszcze cos innego? Co widze, post uzytkownika portaga to wysmiewa i szydzi.. masakra jak trzeba miec przerabane w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 23.03.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Co/kto nie jest wiarygodna?Kurnik nie jest wiarygodny, czy satelity nie są wiarygodne? Ja nie pytam, czy było pięknie i ciepło w godzinach "okołopołudniowych", tylko chcę ci udowodnić, że nie miałaś do czynienia ze słońcem bezpośrednio. A to, że tobie wydawało się, że słońce świeciło, to już inna para kaloszy!Także poproszę o określenie godziny "+-" 1h i pokażę ci, że KŁAMIESZ pisząc, jakobyś delektowała się na tarasie w czystych promieniach słonecznych! Bo chyba o tym jest mowa, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 23.03.2017 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 gosc probuje udowodnic, ze ktos klamie, OTÓZ TO! Nienawidzę kłamstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 23.03.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Widzę, że zero odzewu.Umówmy się tak, że jeżeli udowodnię, iż KŁAMAŁAŚ, pisząc, że 21.03.2017r. piłaś kawę w promieniach słonecznych, to będzie to Twój ostatni post na tym forum.A jeżeli ludzie stwierdzą, że to ja manipuluję faktami i satelitami, to usunę swoje konto.Ja już mam wszystko, a Ty? Gotowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 25.03.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 No to żegnaj, w Środzie też świeciło słońce - prawie cały dzień w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 25.03.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 A we Czwartku zachmurzenie całkowite.No dobra, wyluzujmy. Ja nie piszę na tym forum po to, aby coś komuś udowodnić! Ino trzymajmy się jako takich FAKTÓW!Bo jak ktoś ma problem z umiejscowieniem tarasu, to nie piszmy mu, że wybrał najgorsze rozwiązanie z możliwych! Po co takie wypowiedzi? Komu służą? Ano właśnie nikomu i tylko nieporozumienia z tego wynikają.Ja koledze napisałem, żeby się nie zastanawiał nad północnym tarasem, PONIEWAŻ SAM TAKI POSIADAM. No może nie stricte Północny, ale północno- wschodni.I co?Ano to, że upalnym latem, taki taras to skarb!Dom z tarasem południowym, na którym to nie można odpocząć w gorące letnie dni, TO NIE JEST DOM! To jest tylko budynek, nieprzemyślany, nie dający komfortu, nie dający przyjemności z posiadania.I tylko tyle, albo AŻ tyle - zależy jak ktoś tam to se wyobraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 25.03.2017 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 No to żegnaj, w Środzie też świeciło słońce W Środzie i w dupie. Żegnaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 25.03.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Znajdziesz sam, czy zaznaczyć strzałką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 25.03.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 [ATTACH=CONFIG]385068[/ATTACH] Znajdziesz sam, czy zaznaczyć strzałką?http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/115843,pogoda-na-zywo-poniedzialek-2103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 26.03.2017 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Nie strzałką, tylko wężykiem Jasiu, wężykiem zaznacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 26.03.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 W Środzie i w dupie. Żegnaj. Nie strzałką, tylko wężykiem Jasiu, wężykiem zaznacz... Problemy w domu? Zona zdominowala i boisz sie w domu odezwac? Skoncz juz robic z siebie prostaka na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris8600 30.03.2017 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Witam, zostawmy temat tarasu i pogody nie żebym się czepiał ale nic nie wnosi do mojego tematu czy macie jakieś wskazania albo przeciwskazania to poniższych wariantów (chodzi o wejście) 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 30.03.2017 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Z własnego doświadczenia. Mimo posiadania wewnętrznego przejścia z garażu do domu, bardzo często korzystam z wejścia głównego. Auto stoi przed garażem, coś się wnosi, wynosi, zaraz gdzieś się jedzie, więc nie wjeżdża się za każdym razem do garażu. Częściej więc korzystam z wejścia głównego. Jest ono w jednej linii z bramą garażową i podjazdem na którym stoi auto. W wariancie II Twojego projektu należałoby obchodzić narożnik budynku.... mało to ergonomiczne w moim odczuciu. Wariant I też nie jest idealny - drzwi wychodzą pod kątem prostym do bramy garażowej i może okazać się że auto stojące przed garażem uniemożliwi swobodne wchodzenie i wnoszenie. Chyba że masz długi podjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.03.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 W wariancie II Twojego projektu należałoby obchodzić narożnik budynku.... mało to ergonomiczne w moim odczuciu. Wariant I też nie jest idealny - drzwi wychodzą pod kątem prostym do bramy garażowej i może okazać się że auto stojące przed garażem uniemożliwi swobodne wchodzenie i wnoszenie. Chyba że masz długi podjazd ? Ja mam inne wrażenie, 'rupiecie" czy zakupy są w bagażniku jak przód podjedzie pod garaż bliżej do drzwi w wersji drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts