scotystudio 19.02.2017 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Mam dylemat moralno-ekonomiczny.Mianowicie chodzi o położenie pod szafkami na podłodze w kuchni innych (tańszych kafelek). Kuchnie mamy w bieli i wykorzystałbym również białe kafelki z pralni.Mamy 9mb pod zabudowę. Czy ktoś tak robił ? Wysokość kafelek ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 19.02.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Czy ktoś tak robił ? Wysokość kafelek ta sama. Sam osobiście nie robiłem, ale widziałem coś takiego, jeśli znacie dokładne rozplanowanie mebli to nie widzę żadnego - moralnego problemu a ekonomiczny owszem można zaoszczędzić na ilości kosztem jakości i mieć na otwartej części płytki o jakich się marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 19.02.2017 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Niektórzy nie robią nawet płytek, tylko wyrównują zaprawą do poziomu płytek w części widzialnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.02.2017 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Rozwiązanie możliwe - a opłacalne pod warunkiem ułożenia tańszych kafli w miejscach, gdzie jesteś pewien, że mebli nigdy nie będzie. Inaczej, przy wymianie szafek konieczny będzie remont/wymiana całej podłogi (chyba, że uda się dokupić te droższe do uzupełnienia) , co pochłonie z nawiązką obecne oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 21.02.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Policzyłeś ile na tej oszczędności, zaoszczędzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scotystudio 22.02.2017 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 niecałe 1500 zł, Tak, żonie spodobały się naprawdę drogie kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts