kamil_wr 19.02.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Witam czy ktoś może rozwiazać moj mały problem.Ostatnio pompka do cyrkulacji ciepłej wody- i na piętrze działa normalnie czyli woda ciepła jest od razu a na parterze niema od razu ciepłej wody, trzeba czekać aż spłynie z zasobnika.Dodam ze piec i zasobnik mam na strychu, pompka działa. Dodatkową mam elektrozawór podłączony do alarmu czyli po każdym zakodowaniu alarmu zostaje odłaczona woda przy głównym zaworze, zdarza sie ze pompka sie zapowietrzy ale po odpowietrzeniu działalo wszystko ok. Czy ktoś może mi pomoc co może byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.02.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Masz jedną pompkę i dwie pętle i leniwa woda nie chce płynąć "trudniejszą" trasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts