Username1719515186 19.02.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Czas wyjść z cienia i założyć konto, więc zacznę, duchem lat 00., od obciachowego przywitania się na forum Widziałem tu dziesiątki przykładów pomocy, także w pozornie beznadziejnych przypadkach. Mój chyba taki nie jest, jednak samotna z nim walka wydatnie nadwyrężyła moje siły - pomożecie? Krótko - mieszkanie ma 42m2, służyć będzie póki co 1-2 osobom przed trzydziestką, wiecie - młodzi, dynamiczni, z wielkich ośrodków. Póki co wydaje mi się, że ogólny rozkład stref jest OK - chociaż gryzie mnie mocno wżynająca się w pokój kuchenka, a kanapa stoi tam, gdzie niemal odruchowo postawiłbym TV. W łazience marzy mi się walk-in (powinno dać spokojnie radę, prawda?), a w kącie przy drzwiach balkonowych widzę fotel do dłuższych posiedzeń z książką. Mimo wszystko, coś bym zmienił, ale jak to bywa, ciężko mi to przeczucie ubrać w konkrety... Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.02.2017 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 20.02.2017 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Username1719515186 23.02.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dziękuję, ciekawe punkty widzenia! Zwłaszcza podoba mi się pomysł z poszerzeniem wnęki w przedpokoju, faktycznie można zyskać małym kosztem. A jak skomentowalibyście poniższy układ? Dość wąska kuchnia (ok. metra w przejściu), a na przedłużeniu komina długa, wąska wnęka - przeznaczona pod jakiś zmyślny schowek/szafę, chociaż ciągle biję się z myślami czy to byłoby praktyczne i zwyczajnie do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.02.2017 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 jak korzystać ze zlewu? gdzie jest blat roboczy w kuchni? Od zlewu do kanapy jest ile? 40 cm? gdzie odwieszać kurtki? odstawiać buty? Odkładać szaliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts