bogdan525 20.02.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Czy ktoś z Was ma lodówkę bez zamrażalnika i osobno gdzieś w spiżarni zamrażalnik? Zastanawiam się własnie nad takim rozwiązaniem do domu, a konkretniej takim modelem chłodziarki Mamosobne pomieszczenie na przetwory i rzadko używane sprzęty kuchenne i tam by się zmieściła zamrażarka, ale czy to dobry pomysł, żeby nie zagracać kuchni? Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dudek6311 20.02.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Moim zdaniem w kuchni powinna być lodówka z zamrażalnikiem, w dodatkowym pomieszczeniu może być druga zamrażarka (jeśli takie są potrzeby domowników). Lodówka, którą wskazujesz, jest zbyt mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.02.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Pomysł dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2017 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 A dla mnie całkiem normalny.Ile razy dziennie zaglądacie do zamrażarki? Chociaż lodóweczka bardzo mała i nie wiem czy wstawisz do niej garnek z zupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.02.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zależy od rodzinki Spotkałem się z małymi lodówkami bez zamrażalnika. np Amica robi takie. Ale to w sumie jest chłodziarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja2 22.02.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 W moim domu rodzinnym tak było zawsze i nie odczuwał nikt jakiejś niewygody z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka55 22.02.2017 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) A dla mnie całkiem normalny. Ile razy dziennie zaglądacie do zamrażarki? Chociaż lodóweczka bardzo mała i nie wiem czy wstawisz do niej garnek z zupą. nie za często, ale dzięki temu, że zamrażarka jest na dole, to dostęp do lodówki jest wygodny, nie trzeba się schylać, żeby coś wyjąć z lodówki edit. doczytałam, że ona jest do zabudowy, czyli nie trzeba się schylać ale i tak wydaje mi się baaardzo mała Edytowane 22 Lutego 2017 przez Agnieszka55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 zamrażarka w spiżarni - ok, ale lodóweczka dla mnie tez za mała do sensownego użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro137 22.02.2017 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ja również planuję lodówkę bez zamrażalnika a zamrażalnik w spiżarni. Powodem jest to, że zwykle lodówka z zamrażalnikiem, który w takim układzie zwykle jest dość mały ciągnie dużo prądu. Do tego kolejny mały zamrażalnik, który też ciągnie swoje waty. Dlatego właśnie kiedy zobaczyłem sporego Samsunga, który jest bez zamrażalki zaraz mi się spodobał. Do tego małe zużycie prądu. Lodówka ta ma opcję dokupienia zamrażalnika dokładnie tej samej wielkości gdyby ktoś potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 22.02.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Yaro137, mówisz o Samsungu RR35H6510SS? Całkiem interesująco wygląda, tylko mnie nie podoba się w nim, że ma dystrybutor zimnej wody. Wolałabym bez Elfir niedawno gdzieś pokazała inspirację kuchni właśnie z lodówką stojącą obok identycznego zamrażalnika. Niestety nie pamiętam gdzie to było, ani jakiej marki był to sprzęt AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 to była Amica a zdjęcie z blogu houseloves. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 23.02.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Dzięki Elfir Zdjęcie bomba. Właśnie znalazłam podobne do Amici(cena też podobna) z Elextroluxa i Gorenje. Siemens też ładny tylko, że 7 stówek droższy od pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan525 27.02.2017 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Dzięki za odpowiedzi. Tego się właśnie obawiałem, że będzie trochę za mała, ale robiłem sobie nadzieję, bo spodobał mi sie pomysł z zamrażarką w spiżarni. To może w takim wypadku polecicie jakąś bez zamrażalnika, ale większą, żeby wszystko zmieściło się dla 4-osobowej rodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 A dla mnie całkiem normalny. Ile razy dziennie zaglądacie do zamrażarki? Chociaż lodóweczka bardzo mała i nie wiem czy wstawisz do niej garnek z zupą. DLa mnie też I teraz bym się zastanowiła czy nie zrobić większej lodówki, a zamrazarka osobno w spiżarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.02.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 ja miałam za małą spiżarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
new0710 28.02.2017 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 to jest głupota kupowanie bez zamrażalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.02.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Ja bym proponował bez takich słów. Każdy ma prawo sobie wybrać. Ja bym bez zamrażarki nie wziął ale różne osoby mają różne potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.02.2017 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 new to przyszły spamer, można ignorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sawadi 28.02.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Też chciałam lodówkę bez zamrażarki, jednak wybrałam inaczej, ze względu na system nofrost. Lodówki bez zamrażarki są cichsze, ale o wiele uboższe w nowoczesne rozwiązania typu przedłużone przechowywanie czy "wakacje", albo nofrost w przypadku samej zamrażarki . Trzeba n sporo dopłacić, żeby mieć lepszy model i przestaje to być opłacalne. Jeśli chodzi o pobór prądu to nowe lodówki czy lodówko-zamrażarki nie są pożeraczami energii w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 18.03.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 to była Amica a zdjęcie z blogu houseloves. No i kupiłam tą lodówkę + zamrażarkę. Użytkuję je od pół roku i jak na razie widzę same plusy, a do tego razem wyglądają pięknie Dziękuję Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts