Elfir 18.03.2018 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 raczej podziękuj houseloves, to jej pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 18.03.2018 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Mam dużą lodówkę bez zamrażalnika w zabudowie w kuchni i dużą zamrażarkę wolnostojącą w spiżarce i uważam to rozwiązanie za znakomite. Ale każdy ma swoje przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 18.03.2018 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Zależy co to znaczy duża lodówka. Osobiście nie wyobrażam sobie lodówki bez kostkarki. Przyzwyczajenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doli. 18.03.2018 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Czy ktoś z Was ma lodówkę bez zamrażalnika i osobno gdzieś w spiżarni zamrażalnik? Zastanawiam się własnie nad takim rozwiązaniem do domu, a konkretniej takim modelem chłodziarki https://www.kernau.com/produkt/kbc-08122.html Mamosobne pomieszczenie na przetwory i rzadko używane sprzęty kuchenne i tam by się zmieściła zamrażarka, ale czy to dobry pomysł, żeby nie zagracać kuchni? My mamy taki pomysł, chociaż nie wiem czy z braku funduszy na końcówce nie skończy się zakupie lodówko-zamrażarki, a potem dokupienie zamrażarki do spiżarki i za jakichś ładnych parę lat wymiana lodówki na taką bez zamrażarki. Zobaczymy. Ale właśnie taki jest plan optymistyczny. Duuża pionowa zamrażarka w spiżarce i duża (wysoka) lodówka, w której miejsca nie zajmują szuflady zamrażarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 28.03.2018 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Jak ma się miejsce, to osobne urządzenia w kuchni. Dla mnie w spiżarce to rzecz zbędna. Przecież wiele mięsa itp. nie można trzymać dłużej niż kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts